28
www.amnesya.com
-
141111 #28 neten ha utána nézel ki tudod számolni. de itt a megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!11101 -
evildamien #27 elakadtam lvl 19-en a spiral roof-on
[spolier]tudom, h bináris számrendszeres összeadás kell csak ahhoz szar vagyok[/spoiler]
pls help -
#26 Kösz így már sikerült. -
141111 #25 az nagyon nehéz volt nekem:S
lvl 18:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokszor kell a játékban a számrendszerekkel szórakozni.. itt is azt kel. le kell írni 0val és 1-el minden pozícióját a lámpáknak. ha nem ég 0, ha ég 1. googleben meg utána nézel milyen betűket jelentenek. S-el kezdődik a szó
lvl 8:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha csak átfutsz rajta azt látod hogy egyik képet sem hozza be. de a newspaper.jpg valójában bejön. onnan próbálj infót szerezni
[spoiler] nézet-> oldal forrása:P
ha nem jön be a forrás akkor írj és leírom amegoldást [/spoiler] -
#24 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyisd meg valamilyen képszerkesztőben a képet és zoomolj rá, akkor már láthatóak lesznek a betűk
Én a 18. pályán ragadtam le a villogó modemnél. Ha valaki tud hozzá okosságot az ossza meg pls. -
#23 Tudom én is, hogy mi a megfejtés a tutorialban.
De én az ELSŐ pályán akadtam meg. Bármit csinálok azzal a fás képpel nem jutok semmire. -
#22 a-a!
Normálisan! PS... Kontraszt! :)
Ha nagyon nagyon nem menne! (De csak azért mert ez Tut! :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!d a r k -
#21 Nekem ez totál nem megy. Próbálkoztam, de nem látok semmi fontosat a képen. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a színeket kell invertálni? -
#20 Rájöttem! :P -
#19 A Tut.5-ig jutottam! :S Az a qva kéz! Nem jön össze! Hiába! NEm látok SEMMIT! :@ help? -
#18 8. asszem, ahol a be nem töltődő flash anim van :D -
#17 ÖRDÖG POKOL SÁTÁN
heteket vettek el az életemből az ilyenek
ÖRDÖK POKOL SÁTÁN -
evildamien #16 ahol a fák vannak? alapból is látszódik de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!paste-eld paint-be, és próbálkozz a Kép menüben
én most az 5.-nél akadtam el -
#15 Én már az elsőnél elakadtam. Ott nem a fényerő/kontraszttal kell szórakozni? -
evildamien #14 most ovltam nagyon hülye:S -
141111 #13 np:) csak azért mondtam meg a végét, mert onnan tényleg már csak azon múlik hogy észreveszed-e. egyébként nem fogok konkrét megoldásokat mondani csak segítek. jelenleg 33. pályáig tudok kis spoilert adni:) -
evildamien #12 köszi, pont akkor jött rá egy haverom amikor itt olvastam:)
[spolier]amúgy az aries-ig én is eljutottam, de tovább már hülye voltam:P[/spoiler] -
141111 #11 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!keresd meg a hiányzó csillagjegyet:P a megoldás annak a szónak egy anagrammája. angoltudás szükséges hozzá:)
csak ha nagyon nem megy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!raise.htm
egyébként figyelj a kis és nagy betűkre mert nem fogja elfogadni ha rosszul írod be. -
#10 én is ennél járok és gőzöm sincs :S -
evildamien #9 nem pont így terveztem...:D -
evildamien #8 -
141111 #7 oldalfeltörős-kitalálós:D háát ez éppen nem jutott eszembe:) még a kitalálós játék oké lenne de az se sokat mond..:) ha tényleg nincs olyan aki komolyabban próbálkozik vele akkor close.. ezvan. énvoltam a hülye, azt hittem van aki szeret ilyeneken gondolkodni. sebaj. marad az UT
a második pályához: nézd meg az url-t. na mit kell átírni ahhoz h a 3.ra eljuss..:P -
#6 már a 2. nál elakadtam :O -
#5 zárva lessz -
#4 legalább annyit odanyöghettél volna, hogy ez egy oldalfeltörős-kitalálós játék.... -
141111 #3 gondoltam ha valakit érdekel megnézi mert pontról pontra le van írva az oldalon:P elég nehéz elmagyarázni mitkell csinálni benne... a játék lényege annyi hogy eljuss a következő pályára. elkezded a tutorialt és abból meglátod, mert ezt leírni így nemtudom, sajnálom:P általában egy szó a megoldás amit az url mögé beírsz és ennyi:P
csak reméltem hogy van aki már hallott róla:P -
#2 Első hsz-t azzal kéne kezdeni, hogy mi is ez. -
141111 #1 http://www.amnesya.com
Ki ismeri, ki játszik vele?:P
(bocs ha van hasonló téma, én nemtaláltam)