31
A motoros bukósisakomra keresek valami viszonylag egyszerű, de jól kinéző képet, amit megrajzolhatok és kivágás után feltehetek rá. Köszi a segítséget! Pilóta jelzések előnyben.
-
#31 Köszi az értékelést! Jól tud rajzolni és ügyes is! -
#30 faszaa -
#29 Ilyen lett a sisakom! A Kedvesem készítette rá ezt:
-
#28 Én kifejezetten valami egyszínű, vagyis fehérre gondoltam, mert az jól nézne ki a fekete sisakon. Meg olyan anyagból lesz kivágva, ami nem papír alapú, vagyis nem tud leázni. Kamionokra szoktam készíteni ebből és eddig bevált. Továbbra is várom a tippeket és köszi mindenkinek az eddigieket is! Hy! -
#27 szerintem ne ragaszd hanem csinálj sablont ,aztán fujd le.. csak hát a görbülés miatt elég nehéz rárakni.. de ha elég egyszerű akkor jo lenne szerintem -
karajjj #26 vegyél egy öntapadós A4-es lapot és nyomtass rá valamit ahoz nem kell tudnod rajzolni... -
praksi #25 egy haverom járt így, vett valahol egy nagy "kalóz" matricát (koponya, két csonttal), ami fényvisszaverő volt, mondta éjszaka milyen fain lesz; hatalmas ésszel a rendszámtábla helyére rakta ki. első este igazoltatták is... :D -
#24 Szerencsére a robogóra még nem kötelező, de a monogramomra már gondoltam... -
praksi #23 egyedi design a motor rendszáma lenne :DDD -
#22 Is is, sajna. -
#21 változatos? vagyis "dudoros"? nem jutott jobb szó az eszembe -
#20 Jó is lenne, de az a gáz, hogy eléggé változatos az oldala és nem nagyon lehet szépen matricát ragasztani rá. -
#19 én a helyedbe ezt a feliratot lefújnám feketével és mind 2 oldalra választanék mintát -
#18 Tudom! Azért írtam. Valami viszonylag egyszerű forma kéne, de mégis egyedi és ütős. Már egy halom helyen körülnéztem, de olyan kéne, ami nem teljes rajz, hanem csak egy forma, mert a kivágott részen belül ne legyen grafika, mert annyira nem tudok rajzolni.
Íme a sisakom hátsó része. A hátulján lévő feliratot kéne mindenképpen eltüntetni egy frankó designnal.
Köszi minden tippet! -
#17 Pedig mindkettővel oda lennének érted a rendőrbácsik.:D -
#16 meg is találtam, oldalt lehet csemegézni -
#15 régen láttam egy olyan oldalt, ahol 2-ik vh-s repülők festéseit lehetett megnézni, ott vannak nagyon jó képek -
#14 -
#13 link -
#12 Köszi! Ez teccik! Esetleg lenne még hasonlód? -
#11 -
#10 Köszi, de valami egyedibb kéne. Meg persze egyszerübben megrajzolható szélekkel. De du. lefényképezem a sisakot, hogy pontosan hova is kéne és mekkora feliratot kéne eltakarnia. Köszönöm az eddigi tippeket! -
#9 esetleg ez?: -
#8 Alcím:
"A motoros bukósisakomra..." -
#7 nem mindegy, hogy milyen sisak. mh-s, amcsi, orosz, vagy német? -
#6 -
#5 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27,29.
A címereket kinagyíthatod, ha rájuk kattintasz. -
#4 Egy ilyen? ;)
-
#3 Köszi, de leginkább valami jelzésre gondoltam, meg könnyebben megrajzólhatóra, ami feltünően jól néz ki egy sisak hátulján. Azért nem az oldalára, mert ott az anyaga miatt nem lehetne ráragasztani pontosan. -
#2 Zászló -
#1 Nemrég vettem egy teljesen fekete és viszonylag olcsó sisakot és szeretném feldobni egy kis design-al. Nagyon köszönöm előre is a képeket!