12
  • krk
    Nem Szellemírtók, hanem Szellemirtók
  • DavidVattai
    HöfEE lő... gól!
    Igazad van, a nehezségi fokozatokra nem gondoltam.
  • Facek
    RA3-ban az a russian vacuum bomb.
  • Che
    A RA3-ban szerintem nem atombomba robban mert az kicsit nagyobb kárt okozott volna.Bár kitudja.A Crisys-t azt úgyis kifogom játszani hogy ha vmi nem tetszik legalább jogosan mondhassam, hogy sz*r.Viszont a L4D az érdekesnek ígérkezik.Zombi írtás co-op-ban vagy multiban?egész jól ellenék vele esténként :D
    És a Ghostbusters is érdekesnek ígérkezik.(Destroy the world....ohh sorry....SAVE the wolrd)
  • Reg5
    A Warhead videóban a dzsipes dolog ugyanaz, mint az egyik korai Far Cry(1) trailerben...
  • HöfEE
    Abban a crysis trailerben a leggyengébb fokozaton játszanak. Ezért viselkedik így az ellenfél.
  • torcipepe
    remélem a RA3 videóban csak azért mutattak annyi vízi csatát, mert olyan szép a víz megjelenítése és nem azért, mert sokat kell majd hajózni. az nagyon elrontaná. az atombomba meg nagyon vicces azzal a képességgel, hogy a környező egységeket a középpontjába húzza.
  • Fbn Lx
    de ez a red alert 2 :oo imádom a c&c-t
    hallom a jól megszokott red alert nyögések és szövegek lesznek benne :p
  • Fbn Lx
    hát ha a crysis megismeri az ptimalizáció fogalmát, az fasza lesz akkor :o
    bár nekem sima crysis se jön be, már most unom pedig sztem max a felénél járok :D
  • DavidVattai
    Hali all.
    Én nem nagyon szoktam hozzászolni a játékokhoz meg ugy ámblokk az egész SG-n belűl semmihez, de a crysis és anno régi játék a wolf eisten 3D (nem bizti, hogy ez a neve) között nagy a hasonlóságot vélttem felfedezni, a grafikát mellőzve. Nézzétek meg az ellenfeleket... megálnak velünk szembe és lőnek ránk. Hmm... lehet, hogy csak nekem nem jönnek be a "mivagyunk az istenek" játékok.
  • Carbine
    Úgy fest, kihall az RTS is. Borzalmas látni, hogy a 7. E3-mas cikkben van csak valami utalás RTS-re és az is csak a Red Alert 3. Még kikell várni azért a Starcraft 2-őt, de az se ad sok újat hozzá az egyhez.
    2 Év múlva csak FPS/TPS, RPG meg MMO lesz a játékpiacon.
    Köszönjük Emese.
  • bertino
    crysis warhead, nem warhed.