817
  • elitehun
    Ja sztem is. az inkább sunyizós játékra emlékeztet
  • Prince23
    Egyetértek!
  • Shep
    Hát kövezzetek meg, de nekem nem tetszik, szerintem fegyver és torkolattűz alap a Wantednél.
  • tmisi
    Én ezért utálom a teszteket. Már magazinokat sem veszek, majd én eldöntöm hogy jó-e.
    Én a Batmant várom, remélem nem cseszik el.
  • elitehun
    Mármint a legjobb egyelőre
  • elitehun
    Ma reggel befejeztem a játékot. A vége az nagyon fasza lett
    Nekem tetszett.
    tmisi: Ja a GK nagyon lehúzták, simán megérdemel 7.5-öt. Sztem 2009-ben ez lett a legjobb film adaptáció
  • tmisi
    Én pozitívan csalódtam a játékban a demó óta. Csak sajnos nemsokára vége lesz (6-os epizód végén vagyok).

Itt eléggé lehúzták
  • Prince23
    Amúgy szép, csak hát már befutott helyette már más, rég.
  • elitehun
    Ja jó ötlet. És akkor sztem majd lecserélhetnénk. Egyet értetek?
  • barmi
    A világítószemüből van png formátumban is képem amin a szeme talán még szebb csak a fórum miatt átkonvertáltam a képet jpg formátumra hogy gyorsabban betöltse a fórum. Ha kell esetleg a png formátum ami picit jobb minnőségű szólj! Pláne akkor ha úgyis nekiállsz újra akkor szeréntem jobb alapanyag lenne az mint a jpg változat! Bár szeréntem így sem lett rossz! Sőt
  • DarkSector
    a bal oldalt ilyen élesebbre kéne:

• barmi
    uuhhh.. hát ez frankó lett! Ötös! :D
  • TurboX

?
  • elitehun
    ugye ugye. nem mindig jók a külföldi oldalak :P
  • barmi
    áúúú... így már talán nekem is világos a dolog :F
  • elitehun
    Akkor itt van magyarul ;)
  • elitehun
    Akkor nem jött be. csak a gamekapocs.hu-n van egy Chavez nevű csávó aki szintén azt írta hogy jó kis techdemo lett. És ez feltűnt :D
  • DarkSector
    neked lehet magas, meg nekemis, de ha a CODES-os opcióban betekered ezeket a bináris kódokat, a gép pontossan tudni fogja, hogy ki-kivel van.
  • barmi
    Találtam néhányat de nem mind egyértelmű hogy mi is valójában... pl egyből az első már nekem magas

01010111 - Unlocks Airplane Bodyguard
    01110100 - Unlocks Cinematic Mode
    01100101 - Unlocks Close Combat Mode
    01010100 - Unlocks Cross
    01001100 - Unlocks Health Improvement
    01101101 - Unlocks Infinite Adrenaline
    01101111 - Unlocks Infinite Ammo
    01000100 - Unlocks Jnanice
    01110010 - Unlocks One Shot One Kill
    01100001 - Unlocks Special Suit
    01001111 - Unlocks Super Weapons
    01000011 - Unlocks Wesly

• barmi
    Jóvanna... Kövezzetek meg ezért a feltételes módban leírt mondatomért :F

Más: A új ruhák bináris kódjait leírná valaki? Kéne valami brűtáhl öltözék mielött újra elkezdem a zúzást
  • zolo
    Erre a problémára lett megoldás? Ugyanez áll fenn nálam is, így bele sem kezdek, élvezhetetlen :S (7600gs, legfrisebb driver)
  • DarkSector
    "Ebből a képből príma kis bannert lehetne faragni"...jól mondtad...LEHETNE, de hát....:D
  • Prince23
    Ez a banner tökéletes.
  • barmi
    Nem sok van már hátra nyomorúságos életéből.... LoooL

Ebből a képből príma kis bannert lehetne faragni egy kis
    kézügyességgel és a megfelelő programok használatával:

• barmi
    What?? Mijaza GK? Nem vagyok csavez. Ez sajnos nem nyert. Próbáld újra :F
  • elitehun
    Te a GK-n Chavez vagy nemde?
  • Evin
    A tréning nem csak időhúzásból volt.
  • elitehun
    Olvass vissza
  • TottiZsolt
    Üdv! Elején a SWAT-os csókát hogy kell kinyírni? Ugrálok körbe a fedezékek között, de egyikből sincs olyan szög, ahonnan ellehetne találni az embert. Valaki segítsen légyszi! Köszi!
  • Prince23
    GT Teszt

Minnyá elolvasom, ezek kurvára hülyék, simán 7.8 feletti pontot érdemel hype tekintetében is!!!
  • barmi
    nyahh, tegnap én is kijátszottam teljesen :F Hát mit is mondjak, jó kis techdemo lett ez is. Ha kétszer ilyen hosszú lett volna akkor is rövidnek találnám... Egy valami zavart kicsit mégpedig az gogy ezek a késsel rámtörő rosszarcú figorák nagyon egyhangúan haltak meg. Lehetett volna kicsit több fantázia a késelésben...
    Egyébként szeréntem
    verebb : A Windowsban próbáltad alacsonyabbra venni a egér érzékenységét még mielött a játékba belépsz? Hátha az segít. Vagy esetleg próbáld ki egy másik egérrel.
  • elitehun
    másnak is volt ilyen gondja de nem tom hogy oldották meg (ha egyáltalán megoldották)
  • verebb
    császtok...nekem lenne egy gondom a játékkal! Az egér érzékenysége teljesen levan véve minimumra -> de mégis kicsit lökök az egeren szinte átfordul 180fokkal!:S de mér? Mit csináljak vele? Egyszoval nagyon gyors az egerem és teljesen levan véve az érzékenysége...igy nehéz a célkeresztet irányitani, föleg az embert müködtetni!!! Pls...help!! :S
  • Richardix
    na igen használják, viszonylag modern cuccnak mondható még.

wesker: egyik bináris kóddal lehet feloldani ilyen játékélmény fokozót, ami végtelen mennyiségű adrenalint nyújt. de így nem lehet feloldani új képeket meg iyleneket.
  • DarkSector
    mert nincs örökéletem.
  • peti71
    Ha ennyi lassítást használsz, minek busz fedezékbe.
  • elitehun
    Ja. Asszem hogy már a seregben vagy a taktikai (vagy milyen) csoportban is alkalmazzák
  • barmi
    Ezek a szemétládák megőrítenek a kanyarpuskáikkal...

Ez kicsit mellbevágta szegényt :9 Dobott is egy hátast... LoooL

• elitehun
    Nem csak az a mod lehet hanem az is (elvileg) mert oda van írva
  • wesker24
    Az pedig a Max Adrenalin mód lehet ! Mert az ellnfél után is kapsz némi adrenalint de nem ennyit ! és nem tudsz annyit lassitani mert normál módban hamar elfogy !