Wanted: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz Richardix! Isten vagy. ^^ <#worship><#email>

nekem tiszta szar a kép tiszta szines vagy teljesen fekete (csak a célkerszt láccik) mi lehet a gond? pont ezt a játékot nem bírja amikor minden más megy?
Mese felnõtteknek: http://www.youtube.com/watch?v=9ulaPdJ1-X4&feature=related
wesker24
Na végig is vittem ezt a remek játékot egész jó játék volt csak a végére már kicsit sokan jöttek ! Délután 4-kor álltam neki az 1 pályának és másnap fél 2-re végeztem is vele ! Eygetlen negativum hogy rohatt rövid volt !

Shep
Fejét lõjed, egyébként hulladék könnyû a játék legnehezebb fokozaton is, ahol csak annyi a nehezítés, hogy az adrenalin rushoknál nincs kicsillagozva a feléd repülõ golyó, valamint a golyóperdítésnél nem céloz automatikusan a fazonra, hanem elõször neked kell nagyjából rácéloznod, a fõellenfél így majd érdekes lesz, de legalább abban lesz kihívás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Button sequence van a játékban?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wesker24
Eddig tetszett a játék de most már kezd unalmassá válni az egész már átment agyatlan hentelésbe meg aztán több mint egy tárat bele kell ereszteni az emberekbe már !
mindegyik SCSI-t átírtad IDE-re? mer csak akkor jó
.com-ra végzõdõ e-mailcímemel regelj (pl.: gmail.com)
Darksector:
Jobbklikk a daemon tools ikonjára, preferences, advanced és ott mindent pipálj ki. Ha ezek után se sikerült akkor nemtom, esetleg restart.
The Protector
cracket a népnek

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ARGHH... VKI SEGÍTSEN MÁR A ***** ÉLETBE!!!!

DarkSector
Figy. tudnál segíteni, mert nekem ezekután sem akar elindulni. 😛
mást nem kell csinálni?
tutira...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Benne volt. Alapértelmezetten nyomogasd az E-t. (Kiképzésben az asztalon tûli fickót kellett leszúrni.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

wesker24
A hócipõm teli van már hogy a francba kell közelharcban harcolni !

Mert jön egy rohadt ninja aztán még arra sincs idõm hogy lelöjjem és másodpercek alatt leszúr ! Ez mintha nem lett volna bent a trainingben ? vagy mégis !
Evin
Kizárásos alapon, igen.

Prince23
Tehát akkor te csináltad...

Evin
Csak az van benne, amit felsoroltam.

grebber
De a magyart az te csinálod hozzá vagy az is volt benne?

Next PC upgrade: 2022

Evin
Persze van benne nyelvi fájl: cseh, angol, német, francia, olasz, lengyel, orosz, spanyol.

wesker24
Jah a magyar fájlokat én is szivesen elfogadnám !
grebber
Magyarítod vagy van benne nyelvi fájl?

Next PC upgrade: 2022

PLS help me!

Megvan a Deamon Tools 4.30, de nem engedi se a citromailes, se a hotmailos e-mailt validatezni. Pedig csak ez kéne, mert a game cd-je már megvan a pc-men... <#help><#help><#help>

Azért te tudsz valamit....<#eljen><#eljen><#hehe>

DarkSector
lol
jöhetnének a magyar felirathoz a fájlok
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Nehogy én is kimaradjak a képáradatból:
(Nem, nem magyarul jelent meg, tudtommal.)

szívesen 😊
wesker24
Kösz az infot gondoltam hogy az idõlassitás kell ! <#worship>
a csajra gondolsz aki kötélen lóg le?
állj rá egy adott helyre mondjuk a középsõ 2 fedezék közti rész. amikor ott lejön menj lassításba és lõdd amíg tudod.
wesker24
Nem tudja valaki hogy a francba kell kinyirni azt a hülye ribancot mert lövöm amint lehetõsgem van rá de az élete baszik lemenni ! Igy a mega löszerem fogy el !
DarkSector
jah mostmárcsak azt irja ki, hogy összeférhetetlenség támadt valami emulátor szoftverrel lol.

DarkSector
Jólvan...elnéztem...má megvan...😛

DarkSector
hali ez állati
mert nekem van CurrentControlSet001 és CurrentControlSet002.
😛

Vagyis sima nincs.

DarkSector
ez nem basztatás
hallod igyis magátol visszaáll mindig

DarkSector
LOL én is találtam egy új trükköt.
majd tesztelem és szólok ha megy.

Ez egy alcoholos trükk, és ez egyszerübb eddig, mint a daemonos.

a windowsba semmi bajt nemt eszel ezzel...
elitehun
Jaja. Jól jönne már a crack
The Protector
köszönöm a tippet.De nem szarakodok a windowsal semmit sem mert amúgy is egy fogpiszkáló tartja össze.

De tényleg köszi h segítesz.

protector: elmodnomv an egy másik módszer, de azt minden újraindításkor meg kell csinálni:
1. Mountold az imaget a daemon tools LITE 4.30.3-ba
2. indytsd el a futtatást (start menüben)
3. írd be: regedit.
4. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom\Enum-ba menj be és minden fájlban írd át a SCSI-t IDE-re.

Újraindítás után a 2. ponttól újra kell kezdeni.
A lent leirtak alapján , nagyon könnyen ment....<#hehe>

The Protector
Milyen módszerrel sikerült elindítani?

Nem rossz game, elég jó a grafika:

DarkSector
nálam nem.
akkor nem változik.

hanem a két nyil szélét....
ha a két oldali nyilaknak akár a közepét nyomom az egérrel, akkor már nem is vált.
vagyis szar lett a beágyazás...na de mindegy

Tatyla
nem.magát a felbontást jelölõ számot kell nyomogatni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Komolyan mondom beszarok!!!
mégiscsak lehet feljebb tenni a felbontást, csakhogy annak a kurva nyílnak a jobb szélét kell nyomni az egér mutatójával....lololol

DarkSector
hogy engedi?
mert nekem nem megy jobbra a nyilnál.

The Protector
Van már crack??Jó lenne.

Prince23
Engedi, lépj kia progiból, ha akrsz állítani, nekem is a demó jó nehezen állt át max felbontásra.

wesker24
No Problemo <#vigyor>
Köszi...bakker de vak vagyok....sorry...<#falbav><#worship>

ÁÁ már látom elöbb a videót....<#guluszem1>