817
  • peti71
    Nekem egy kis bug volt azért kérdeztem hogy kell kinyírni, megkerültem lőttem de nem feküt meg,újból betöltöttem a játékot és jó lett,azért írtam megoldva.
  • Eisenhauer
    Köszi a krekket skacok! Na meek gamezni :)
  • Richardix
    Kellett neked Vista... -.-
  • Richardix
    jaaaaa bocsi... mondjuk ebbe igazad van... az egy dolog h a jázékban szájbarágják de még itt is le lett írva vagy 4-5x szal télleg, csak szét kéne nézni. :P
    Am én most feloldottam a csalásokat és úgy nyomom.. király dolgokat lehet feloldani :) Headshot mód pl.
  • mindegy
    Sziasztok nekem szépen fut max.felbontáson de volt már valakinek olyan,hogy néha kilép a játékból más játékoknál is volt már. És a Vista 64bit is leáll!!!
  • Shep
    Arról van szó, hogy itt van ez a teljesen jó játék, nincs vele semmi bajom, már másodjára játszom. Teljesen szájbarágósan megmutatnak minden képességet, mozgást, kit, hogy kell megölni erre már kb. harmadjára kérdezték meg, hogy hogyan kell a pajzsost megölni. Hát apám azok egyből arra a részre ugrottak ,vagy amnéziások ,vagy mi van? 5 perccel előtte volt a trainingben ,hogy akit nem tudsz szemből lelőni azt meg kell kerülni, namármost ha ezt valaki megcsinálta akkor legyen már annyi logikája és helyzetfelismerése, hogy használja azt amit látott pár perccel azelőtt, de úgy fest lassan már ez is különleges képesség lesz. Na ha ebből a pár gondolatból visszavezeted a dolgokat akkor szerintem megérted miről is beszélek. (egyébként nem bántásként írom, csak szerintem elég rossz fele haladunk ezzel a ne gondolkodj, majd megoldja helyetted valaki a problémát dologgal)
  • elitehun
    Mi van vele?
  • Richardix
    akkor had hallom.
  • Richardix
    mivan?
  • Shep
    Te teljesen félreérted miért írtam amit írtam.
  • Richardix
    Én meg azon csodálkozom kevésbé h az ember azt fikázzza egy játékban ami a legkevésbé kell bele.
    Ebben nem a fordulatokkal teli sztori, vagy a gondolkodást igénybevévő feladatok képezik a magot hanem a pörgős és látványos akciózás...
  • Prince23
    WTF?
  • Nathan66
  • Shep
    Egyre kevésbé csodálkozom ,hogy miért olyan végletekig lebutítottak, mindent szájbarágósan elmutogatóak, gondolkodást szinte teljesen nélkülözőek a mai játékok.
  • peti71
    Megoldva.
  • balee4
    mondjuk én ilyet még gamerpályafutásum alatt nem tapasztaltam, néhol fut 90 FPS-el a game, egyes helyeken ha fordulok a kamerával lemegy 5 FPS-re, legfrissebb driver etc. fasz tudja mi lehet vele
  • The Protector
    Vki linkelne crackot ami nem torrent?
  • peti71
    Az első pályán eljutok egy olyan részhez, mikor a rendőr egy pajzs mögött bujkál,hogy kell kipiszkálni onnan.
  • Lacee86
    De bizony az. Nekem is az volt az egyik "kedvencem". :)
  • Lacee86
    Jó csak eddigi tapasztalataim szerint olyan óriási különbség nem szokott lenni gépigényileg a demo meg a végleges között. Mind1, majd kipróbálom a teljest is 1x, de a kardomba azért nem dőlök, ha nem megy rendesen. Van jó pár ennél sokkal jobb játék is, legalább is így demo alapján azt mondom.
  • norbi2fraktal
    XD kicsit benéztem amit ír janihunk XDXD
    én a Wheelmanra írtam hogy szaggat, ez jól megy a gépemhez képest
  • Maxtreme
    Nálam sincs baj sem a videkkel, sem a game-el. 1440x900-ban avg ~70 fps. (X2 @6200+)
  • balee4
    nálam nem szaggatnak a videók, de a game igen, majd megnézem XP-n
  • norbi2fraktal
    Nekem majdnem olyan gépem van mint janihunk-nak,
    2.8-as celeron 3.3-ig húzva, 1.75G ram. és egy ATI x1650pro, a játék elindul
    de 10-15 FPS 1440x900, kisebb felbontásban is ennyi,de szaggat meg minden baja van erről ennyit, ja és megjegyzem hogy a Wanted:1440x900 ban megy 30-40fps-ben, a FEAR2 Full graffon 25-30 fps, tehét én örülök hogy még tudok ezekkel is jáccani, jó lenne ezzel is nyomni de nekem ez sok(k) hogy így szaggat....ez csak optimalizálás kérdése
    na csáó
  • Maxtreme
    Faternál kipróbáltam ennél jóval bikább gépen a wheelmant (s754 A64 3200+, x1950gt stb) ellenőrizvén azt hogy megy e regbejegyzések nélkül. és teljes mértékben játszhatatlan volt a cucc. 3-4 fps-el ment 1024-be.
    Szóval igen.. cerkán biztos jól megy, aham....
  • janihunk
    Szerintem is igazad van ezér megyek és veszek egy xbox 360 at nem idegeskedek tovább a pc-szarságaival hogy igy szagat meg ez meg az. MEGUNTAM.
  • DarkSector
    Már most előre sorry és ne vedd rossz néven amit írok!!!
    de nem!!!
    LOL
    miről beszélsz???
    Ezt plíz felejtsd el. Az ilyet rühellem, hogy az egyik játék megy nálam, akkor a másiknak is kell mennie.
    (legtöbbször azon tudok kiakadni, mikor kijön egy szebb Unreal 3-as játék, és azzal jönnek, hogy márpedig nekik a CoD4 is fut x számú fps mellett. Na ezektők ki szoktam akadni rendessen :P)

LOL
    a nagy fenét.
    A haveromnak a Wheelmen elindult akadozva mint állat, Wanted meg nem...
    Most az egyik fő gond a gépeddel lesz. Ehhez kevés.

Nem tudom neked hogy mehet a Wheelman, de haverom gépén a legkissebb felbontás mellett is szaggat, hogy játszhatatlan, pedig teljesítményben a te kongigoddal szinte egyenlő.
  • janihunk
    Celeron 2.8 felhúzva 3.5re 1.75gb ram 2600xt vid kari 160 as vinyó. Mennie kéne hisz a wheelman is megy akort ennekis menni kell.
  • grebber
    Nekem is az jutott eszembe egyből!
  • DarkSector
    jah lehetnek egyéni hibák.
    de ez a krekk már tökéletes.
    Max egyéni rendszergondok lehetnek, de nálam pl frankón megy minden.
    Vagyis nem a krekk miat akdnak a dolgok, meg nem indul, hisz akkor nálam is akadnia kéne meg stb.

Esetleg leírnád a géped főbb jelemzőit?
  • DarkSector
    de nekem pl egyeltalán nem szaggat.
  • janihunk
    Hát nekem nem megy ezzel se bejön egy fekete képernyő utánna kilép.
  • Evin
    Szerencsére ez nem Silent Hill, hogy 2mag alatt el sem indul. Szóval akinek megy a demó(amit nem próbáltam), ez is menni fog, kellene neki. Nekem AMD A64 3000+-on megy rendesen, csak mint korábban említettem, szaggat a videó a "Skip [skapce]" üzenet előtt. (de elvileg 2magon is)

Szerintem a feloldható játékmódok is sokat nyomnak az újrajátszhatóságba.
  • DarkSector
    Jah ez tény.
    dark Sector nem mérhető semmivel össze.
    Az egy külön kategória. :D

de attól még hogy ez a kúl ívlövés van benne, ami iszonyatfeldobja, nem utolsósorban még a közelharc és a stílus (helyszínek, karakterek, ruhák, fegyverek) is nyomnak a latba rendessen.

Lehet 3-4 óra a játék, de az a 3-4 óra legalább frankón élvezhető, az elejétől a végéig.

Nekem az ilyen játékok gyünnek bé... :P
  • CalebJoe
    Azért a Dark Sector nálam sokkal jobb főleg a penge meg a ruhája miatt is a csávónak.
    Erről sajnos eszembe jut a film ami szerintem egy vicc csak próbálták eladni Jolie-val meg Freeman-nel de nem igazán sikerült.
    Ha nem lenne benne ez a lövök egy ívet oszt headshot akkor meg ki se próbáltam volna ez az egy újítás van benne.
  • werkfilm
    graw-ban volt ez az engine
  • DarkSector
    Én adnék.
    Valahogy a darkSector jut eszembe ha a képekre nézek.
    Valahogy mintha közel azonos motor futna alatta, és a stílusa is hasonló.
    nem? :P
  • DarkSector
    Mert igenis egy egymagos procin kibassza az elején a hibaüzenetet, és nem indul el.
    Neked D van, ami tudomásom szerint 2 magot emulál, ami lehet elindul a játék, de túl folyamatos nem lesz.
    Vagyis bocs...ahhogy te is állítottad... a demo futott 40-50-el.....A DEMO.
  • CalebJoe
    Na végre elindult ezzel a töréssel.
    1. ezeket kell bemásolni a loader.dll és a Wanted.exe
    2. majd a rarban vélő Wanted.mdf-et be a daemon lite-ba és már megy is.

http://rapidshare.com/files/215046187/WANTED_NO_DVD.rar

Nem rossz játék, de azért pénzt nem adnék érte.
  • DarkSector
    ez max nálad megy így nekem nem. :P