Itt az új Conan-film plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CONAN A BANKÁR :-)
Szerintem aki még illik is Conan szerepébe Arnold helyett az Dwayne Johnson (The Rock)

az elõbb rossz helyre ment a válasz, bocs.
amúgy ide valami drabális arc kell, mint anno svarci volt, nem ilyen pisztolyos futkározósok.
amúgy ide valami drabális arc kell, mint anno svarci volt, nem ilyen pisztolyos futkározósok.
\"Nothing happens unless first a dream…”
A forgatásokon lehet, de ki a fene hinné el, hogy pl a képen látható csaj meg tudna tartani egy ekkora mordályt?
Pl a régi Conan filmben is nem kis emberek hadakoztak a nagy fegyverekkel, és azok bizony nem mûanyagok voltak (ha megnézitek a végsõ összecsapást, ott látható, hogy amikor Swaczi elhajol a csapás elõl a fószer belevág a sziklába és nem kis darabot le is farag belõle 😊. Meg a szöszi csaj nem 2méteres vasbeton oszloppal hadakozott, hanem kis görbe szablyával, ami illik hozzá.
Pl a régi Conan filmben is nem kis emberek hadakoztak a nagy fegyverekkel, és azok bizony nem mûanyagok voltak (ha megnézitek a végsõ összecsapást, ott látható, hogy amikor Swaczi elhajol a csapás elõl a fószer belevág a sziklába és nem kis darabot le is farag belõle 😊. Meg a szöszi csaj nem 2méteres vasbeton oszloppal hadakozott, hanem kis görbe szablyával, ami illik hozzá.
Gondolod hogy a filmekben 15-20 kilós kardokat használnak ??
Ez is gondolom tiszta acél fegyver 😊
LOL
Ez is gondolom tiszta acél fegyver 😊
LOL\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ciki... Leónidasz effekt nélkül 😊
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
butler
butler
\"Nothing happens unless first a dream…”
Sztem azért vannak akció sztárok akikrõl ellehet képzelni: Vin Diesel, Christian Bale, Daniel Craig,Jason Statham, Michael Jai White, Scott Adkins...
Gerard Butler-rõl elképzelem 😄
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
A mai "akciósztárok"-at el sem lehetne képzelni, amint egy 15-20 kilós kétkezes karddal hadakoznak.
a conan csak legyen is olyan sokak emiatt a film miatt áltak neki edzeni. végre nem hót gyökér 50kilós lesz az akció sztár
Olyan mint egy Mr. Universe plakát 😊
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.