64
-
ssdb #24 GRATULÁLOK!!! Ez a szólásszabadság, nem teccik valami a ...nek akkor intézkednek és még amerikába is elér a kezük, hogy valamit bezárassanak.. ez már mindennek a teteje!
Napok kérdése & ujraindul! -
#23 Politika az SG-n?? -
#22 Marmint "ennyire". -
#21 Uuu, neked sem lehet valami jo eleted, ha ennyira paranoias vagy. -
#20 ennyi hujet :S -
#19 Az de jó lenne! Bárcsak.. -
#18 Közhely, de az erőszak erőszakot szül.
Próbáld csak ki... -
uberalles #17 Ezúton szeretnék köszönetet mondani annak a kockabajszos félrefésülthajú uriembenek aki karizmatikus tevékenységével és alakjával máig tartó sokkot és olyan mély behatást okozott az illetékeseknek, hogy azok máig ennyire daráznak tőle és a milliónyi követőjétől -
#16 Az igaz, én nem értek általában egyet a kuruc infóval, de a szólásszabadságot akkor is tisztelni kellene.
Egyébként én arra is gyanakszom, hogy esetleg külön reklámot akarnak csinálni a kuruc infónak, mert csak találnak valamelyik országban olyan helyet, ahol befogadják őket, és ezzel csak megnő az olvasottságuk -> megnő a szélsőjobb támogatottsága -> és ezzel össze lehet mosni a fideszt -> sok szavazó átmenekül a fidesztől az mszphez. -
#15 TL, EU-s pályazati pénzekből jócskán tesz saját zsebbe, nyílt titok én meg okádok. -
Imre84 #14 Nagyszerű T. L. úrról csak annyit, h estin végezte el az érettségit, órákra nem járt be, vizsgán átrugdosták. Majd ugyanez történt vele a főiskolán is, a pécsi rektor jó barátja, kapott tőle egy diplomát ajándékba. T. L. kanizsai én is idevalósi vok, emiatt tudok erről. Apám ismeri az egyik vizsgáztatóját. Ennyit ér a diploma... -
#13 Az érintettek indítsanak polgári peres eljárást. -
#12 jó lenne valamit tisztázni: a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálhatsz, amit csak akarsz. például magánszemélyek telefonszámát közzé tenni az engedélyük nélkül - na az nem fér bele. -
kicsibicska #11 -
#10 Csak egy szót írok le: BÖSZMESÉG!!! -
viizo #9 ennyit a mai magyar szólásszabadságról és az emberek abba vetett hitéből..
hihetetlen, de úgy tünik, újra itt a kommunizmus..
nem írok többet, sajnos nincs értelme :|
-
halgatyó #8 Asszem, nagyon sok embernek fáj az a rettenetes hazugságtömeg, amelyet a Magyrországon elterjedt és ránkerőszakolt szarsajtó művel. A Kurucinfó volt az egyetlen, amely következetesen harcolt a fosmédia agymosásával, a többi "jobboldali" médium egyre inkább "bal" oldalra csúszik, először az Inforádió, majd sajnos a HírTV fog következni... a Magyar Nemzet színvonala is romlik, bár néha kiugranak egy-egy jó cikkel.
Én szívből kívánom, hogy ha van az igazságnak istene ebben a fos világban, akkor ez az irtózatosan, leírhatatlanul aljas háttérhatalom, amely lassan az egész világot behálózza és megfojtja, a szorgalmas, álmodozó, emberi életcélokat kitűző és megvalósító, önállóan gondolkodó és önálló egzisztenciára törekvő dolgozó középosztályt fokozatosan, évtizedek alatt eltiporja,
nos ez a háttérhatalom a kiszolgálóival együtt rettenetes kínok között dögöljön meg. HA van igazságos Isten ebben a világban. De minél hamarabb, nem 20 év múlva... addigra már késő lesz.
Mélységes tisztelet azoknak a harcosoknak, akik az egzisztenciális megsemmisítés veszélye ellenére vállalják az egyenlőtlen harcot!
(Jó lenne segíteni az elesetteknek, ehhez azonban megfelelő információs bázisra lenne szükség. Amit persze az ellenoldal rögtön megpróbálna elpusztítani... és meg is teszik folyamatosan)
Ez csak egy szubjektív vélemény volt. A konkrét problémák óriási (és egyre növekvő) tömegét nem lehet egy hozzászólásban felsorolni. -
s821227 #7 Nem féltem én őket! Hamarosan újralátjuk az oldalt! Domain szerver annyi, mint égen a csillag, akár lehetne ez oroszországbanis /mármint a szerverbérlés/! Ott a kutyát nem érdekelné a dolog! :) -
Deffyant #6 T.L. megtehetné azt a szívességet, hogy annak köszönget dolgokat, aki tehet is róla... amúgy meg az én véleményem is megérne egy szép kis ban-t, meg elhatárolódást. habár manapság egyik médium sem vállal fel semmit, mint ahogy a magánemberek egy részén kívül senki és semmi... mind1, ez van, és ezt kell (nem) szeretni... -
#5 Lassan az lesz, hogy köszönetet mondunk Magyarország leállításáért is... -
#4 ennek a mondatnak mi ertelme: "köszönetet mondott April H. Foley amerikai nagykövetNEK, a cigányság önszerveződéséért, társadalmi helyzetük javításáért végzett eddigi munkájáért." Valaki magyarazza mar el, hogy ez a mondat mit jelent/het ? amugy meg nagyon sajnalatos a kurucinfo leallitasa, mert sok hir csak ott jelent meg es legfokeppen eredetiben. -
Boroskóla #3 Ha Ha egyetértek az előttem szólókkal,és csak ennyit tennék hozzá:Itt tart ma magyarországnézzétek végig. -
zidder #2 énse mert a végén holnapra megszűnik az sg.hu is:) -
#1 Nem írom le ide véleményem, mert még ban lenne a vége..