Köszönet a kuruc.info leállításáért az amerikai nagykövetnek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyszerû T. L. úrról csak annyit, h estin végezte el az érettségit, órákra nem járt be, vizsgán átrugdosták. Majd ugyanez történt vele a fõiskolán is, a pécsi rektor jó barátja, kapott tõle egy diplomát ajándékba. T. L. kanizsai én is idevalósi vok, emiatt tudok errõl. Apám ismeri az egyik vizsgáztatóját. Ennyit ér a diploma...
Mighty
Az érintettek indítsanak polgári peres eljárást.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

szacsi
jó lenne valamit tisztázni: a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálhatsz, amit csak akarsz. például magánszemélyek telefonszámát közzé tenni az engedélyük nélkül - na az nem fér bele.

:-O http://www.ashes.hu O-:

<#eljen>

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

zola2000
Csak egy szót írok le: BÖSZMESÉG!!!

A

ennyit a mai magyar szólásszabadságról és az emberek abba vetett hitébõl..

hihetetlen, de úgy tünik, újra itt a kommunizmus..

nem írok többet, sajnos nincs értelme :|

Asszem, nagyon sok embernek fáj az a rettenetes hazugságtömeg, amelyet a Magyrországon elterjedt és ránkerõszakolt szarsajtó mûvel. A Kurucinfó volt az egyetlen, amely következetesen harcolt a fosmédia agymosásával, a többi "jobboldali" médium egyre inkább "bal" oldalra csúszik, elõször az Inforádió, majd sajnos a HírTV fog következni... a Magyar Nemzet színvonala is romlik, bár néha kiugranak egy-egy jó cikkel.
Én szívbõl kívánom, hogy ha van az igazságnak istene ebben a fos világban, akkor ez az irtózatosan, leírhatatlanul aljas háttérhatalom, amely lassan az egész világot behálózza és megfojtja, a szorgalmas, álmodozó, emberi életcélokat kitûzõ és megvalósító, önállóan gondolkodó és önálló egzisztenciára törekvõ dolgozó középosztályt fokozatosan, évtizedek alatt eltiporja,
nos ez a háttérhatalom a kiszolgálóival együtt rettenetes kínok között dögöljön meg. HA van igazságos Isten ebben a világban. De minél hamarabb, nem 20 év múlva... addigra már késõ lesz.
Mélységes tisztelet azoknak a harcosoknak, akik az egzisztenciális megsemmisítés veszélye ellenére vállalják az egyenlõtlen harcot!
(Jó lenne segíteni az elesetteknek, ehhez azonban megfelelõ információs bázisra lenne szükség. Amit persze az ellenoldal rögtön megpróbálna elpusztítani... és meg is teszik folyamatosan)
Ez csak egy szubjektív vélemény volt. A konkrét problémák óriási (és egyre növekvõ) tömegét nem lehet egy hozzászólásban felsorolni.
Nem féltem én õket! Hamarosan újralátjuk az oldalt! Domain szerver annyi, mint égen a csillag, akár lehetne ez oroszországbanis /mármint a szerverbérlés/! Ott a kutyát nem érdekelné a dolog! 😊
T.L. megtehetné azt a szívességet, hogy annak köszönget dolgokat, aki tehet is róla... amúgy meg az én véleményem is megérne egy szép kis ban-t, meg elhatárolódást. habár manapság egyik médium sem vállal fel semmit, mint ahogy a magánemberek egy részén kívül senki és semmi... mind1, ez van, és ezt kell (nem) szeretni...
blendeguz
Lassan az lesz, hogy köszönetet mondunk Magyarország leállításáért is...

uniu
ennek a mondatnak mi ertelme: "köszönetet mondott April H. Foley amerikai nagykövetNEK, a cigányság önszervezõdéséért, társadalmi helyzetük javításáért végzett eddigi munkájáért." Valaki magyarazza mar el, hogy ez a mondat mit jelent/het ? amugy meg nagyon sajnalatos a kurucinfo leallitasa, mert sok hir csak ott jelent meg es legfokeppen eredetiben.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Ha Ha egyetértek az elõttem szólókkal,és csak ennyit tennék hozzá:Itt tart ma magyarországnézzétek végig.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

énse mert a végén holnapra megszûnik az sg.hu is😊
Molnibalage
Nem írom le ide véleményem, mert még ban lenne a vége..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

← ElőzőOldal 2 / 2