Pedofil fényképek egy debreceni számítógépen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Remélem a BSA-t és a többieket is értesítik ha warezolt szoftver van a gépen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha ilyet észlesz, mindenképp törvényi kötelesség. Ha te látnád, hogy valójában egy beteg állat letörölt fényképeit állítod épp vissza, nem értesítenéd a rendõrséget? Ha mégsem teszed, nem lenne lelkiismeretfurdalásod, hogy ezáltal közvetetten újabb kisgyerekek megrontásához asszisztálsz?

Na abba a szervízbe se adnám a gépemet be. Végülis mi közük van a rajta tárolt dokumentumokhoz?

Át kell operálni!
"2. A gyereknek ugyanúgy van személyiségi joga."

Csak ahhoz nincs joga, hogy felnõttekkel baxon...

Amúgy mekkora bénaság már bevinni a szervízbe a gépet, ami tele van illegális tartalommal! Az illegális szoftver is gáz, de pedofil képek... bakker

1. Ki tudja hány embernek adta tovább feltöltõként.
2. A gyereknek ugyanúgy van személyiségi joga.

"s õt csak a mûvészi kíváncsiság hajtotta ezek megismerésében."
Ha nem is csak az,fenykepek gyujtogetesevel,ha mondjuk nem fizetett ertuk,akkor azzal senkinek,semminek sem artott.
"õt csak a mûvészi kíváncsiság hajtotta ezek megismerésében"
Hogyne!

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

helyszíni kivégzés, nincs mirõl vitézni <#gun><#violent><#bdead><#levele>
Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ugyan már, szegények, csak mégegy szexuális kisebbség. Majd a homokosokkal együtt vonulnak fel jövõre <#nyes>
Legalább ugyanannyira nem normális...
Tinman
-5 év?
-Nem... mondom kötél! -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.