Pedofil fényképek egy debreceni számítógépen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem a BSA-t és a többieket is értesítik ha warezolt szoftver van a gépen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha ilyet észlesz, mindenképp törvényi kötelesség. Ha te látnád, hogy valójában egy beteg állat letörölt fényképeit állítod épp vissza, nem értesítenéd a rendõrséget? Ha mégsem teszed, nem lenne lelkiismeretfurdalásod, hogy ezáltal közvetetten újabb kisgyerekek megrontásához asszisztálsz?
Na abba a szervízbe se adnám a gépemet be. Végülis mi közük van a rajta tárolt dokumentumokhoz?
Át kell operálni!
"2. A gyereknek ugyanúgy van személyiségi joga."
Csak ahhoz nincs joga, hogy felnõttekkel baxon...
Amúgy mekkora bénaság már bevinni a szervízbe a gépet, ami tele van illegális tartalommal! Az illegális szoftver is gáz, de pedofil képek... bakker
Csak ahhoz nincs joga, hogy felnõttekkel baxon...
Amúgy mekkora bénaság már bevinni a szervízbe a gépet, ami tele van illegális tartalommal! Az illegális szoftver is gáz, de pedofil képek... bakker
1. Ki tudja hány embernek adta tovább feltöltõként.
2. A gyereknek ugyanúgy van személyiségi joga.
2. A gyereknek ugyanúgy van személyiségi joga.
"s õt csak a mûvészi kíváncsiság hajtotta ezek megismerésében."
Ha nem is csak az,fenykepek gyujtogetesevel,ha mondjuk nem fizetett ertuk,akkor azzal senkinek,semminek sem artott.
Ha nem is csak az,fenykepek gyujtogetesevel,ha mondjuk nem fizetett ertuk,akkor azzal senkinek,semminek sem artott.
"õt csak a mûvészi kíváncsiság hajtotta ezek megismerésében"
Hogyne!
Hogyne!
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
helyszíni kivégzés, nincs mirõl vitézni <#gun>#gun><#violent>#violent><#bdead>#bdead><#levele>#levele>
<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ugyan már, szegények, csak mégegy szexuális kisebbség. Majd a homokosokkal együtt vonulnak fel jövõre <#nyes>#nyes>
Legalább ugyanannyira nem normális...
Legalább ugyanannyira nem normális...