Braveheart - A rettenthetetlen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó film! Nálam top10 ben van!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Reg lattam a filmet, nem is emlekeztem, hogy Gibson normalisan viv a claymoreal. Meg mindig jo film.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ez tetszik <#taps>#taps>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
whááá<#idiota>#idiota>
adasdasd😄
adasdasd😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Nagyon jó film nemrég néztem majdnem sírtam rajta<#idiota>#idiota>
fav+
fav+
Valamikor a XIII. század második felében egy skót nemes úr, bizonyos William Wallace sok évi távollét után visszatér szülõhazájába, Skóciába. Zord idõk járnak akkoriban arrafelé: a király utód nélkül halt meg és Anglia királya megszerezte magának a skót koronát is. Wallace azonban a maroknyi lázadócsapat élére áll, és bátorsága, kitartása, szenvedélye és lelkiereje példát mutat honfitársainak. Wallace azon kevés hõsök egyike, akik maguk is történelemformáló személyiségek voltak. Amikor visszatér hazájába, újratalálkozik Murronnal, gyermekkori játszótársával és azonnal szerelemre lobban a szép lány iránt. Titokban házasságot kötnek és egy boldog, békés, nyugodt jövõrõl ábrándoznak. De ez nem adatik meg nekik...
A film elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat.