42
-
gyik gyuri #42 1 DEXTER
2 szökés
3 SOUTH PARK
4 hősök
5 rém rendes család
KB.
votak más kedvenc sorozataim is régen -
weine #41 1.24
2.the wire (drot)
3.shield(kemeny zsaruk)
4.Prison break
5.jericho
6.lost -
bender93 #40 1.Lost
1.5 housemd
2.Futurama
3.(H)ősök
4.Sp
-
#39 1. Simpsons
2. Jóbarátok
3. Lost
4. Southpark
Nem tudom azt elképzelni hogy a rex és a cobra 11 a legjobbak közt van kis hazánkban. -
krysz89 #38 1. Jóbarátok
2. Doktor House
3. Szökés
nekem... :) -
trogi #37 1., Szívek szállodája
2., Columbo
3., Agáta Kriszti és Herkül Poáró sorozat (asszem Bíbíszís)
Hát kábé nálam ez a sorrend. Az elsőn magam is meglepődök, de régen láttam már ennyire szerethető sorozatot, internáci, birodalmista amerikai beütés nélkül. -
offspring #36 Persze, nem lehet egy helyre összetömöríteni a reklámokat, mert úgy semmi értelme nem lenne az egésznek. Egyrészről jó dolog, hogy vannak, mert információhoz jut belőlük az ember, másrészt viszont marha idegesítőek kezdtek lenni a számomra az ismétlődés (van hogy egy reklámblokkban többször is lemegy ugyanaz a reklám), másrészt talán a hiteltelenségük miatt. Egyszerűen képtelen voltam/vagyok előttük ülni. :)
Nem is beszélve arról, hogy a TV-ben futó filmek egy részét meg is vágják, hogy beilleszkedjenek a műsoridőbe. Lehet, hogy ez szőrszálhasogatásnak hangzik, mert viszonylag kevés időről van szó, de akkor is.
Én nem a reklámok miatt néztem a TV-t.
"96-97 óta, amióta végre leszámoltunk az egycsatornás kommunista maradvánnyal és végre jöttek a kereskedelmi tévék?"
Nem, nem olyan régen, kb. három éve hagytam fel a TV-nézéssel :)
-
winnie #35 "Én ezért nem a TV-ben nézem a filmeket már egy jó ideje :)"
96-97 óta, amióta végre leszámoltunk az egycsatornás kommunista maradvánnyal és végre jöttek a kereskedelmi tévék? ugyan már. röhej, hogy van, aki még elvárja a reklámmentes tévét. valahogy pénzt kell szerezni - és naná, hogy film közben a leghatékonyabb a reklám. addig kell nem sírni, míg így marad a médiatörvény és nem lesz még több reklámszünet és több reklám az óránkénti 12 percnél. -
winnie #34 a legjobb megoldás, hiszen nem zökkent ki a sztoriból. sokkal jobb, mint a rész közbeni reklám, még akkor is, ha az eredeti reklámszünet helyen van. -
#33 -
offspring #32 Én ezért nem a TV-ben nézem a filmeket már egy jó ideje :) -
#31 Muszáj ide írnom: Elkezdődött az Agy-kontroll sorozat, bejött a főcím, főcím végére..REKLÁM! Ez..ez...már pofátlanság, de tényleg.. -
szarvasdinnye #30 The IT Crowd nagy kedvencem nekem is. Monty Python's Flying Circus, Californication, House MD szinten nagy kedvenc. Ha anime, akkor egyertelmu, hogy Ghost In The Shell: Stand Alone Complex.
Cobra 11, Baratok kozt meg Rex felugyelo? pfff ilyen sz@rra meg egy resz erejeig is sajnalnam az idomet, nemhogy folyamatosan nezzem. -
offspring #29 jah, a South Park kimaradt... -
offspring #28 Stargate
The IT Crowd
My Name is Earl
Régi kedvenceim: Sliders, Monty Python's Flying Circus
-
Reg5 #27 Sejtettem, hogy elírtam vhol, kösz hogy szóltál. -
Dexxter #26 Stargate
Friends
Heroes
NCIS
Criminal Minds
És a régi kedvencek : X Files, Knight Rider, MacGyver (és nem McGuyver kedves Reg5) -
#25 Mert az senkinek sem a kedvence. Csak nézik. -
Talley #24 Babylon 5 :D Ugyan nem a kedvenc sorozatom - az a Star Trek, elejétől a végéig - de szerintem a legjobb sorozat amit eddig csináltak. -
#23 dexter, jó barátok, maffiózók...ez így mind első ,nem tudok dönteni... -
geristar #22 1.Jó barátok
2.Prison break
3.Joey
4.CSI:Miami Helyszínelők
5.X-akták
azon csodálkozom hogy Barátok Közt-öt még senki sem írta kedvencnek :) -
#21 1. Doctor Who
2. Torchwood
3. Skins
4. Lost
5. Primeval
-
Beepitettember #20 Jameg Walker a Texas-i **opó
-
Beepitettember #19 Dallas! -
warchief #18 Dexter egész jó, Heroes szintén. Stargate még esetleg.
Örök kedvenc: Twin Peaks -
Reg5 #17 +McGuyver, Petrocelli, A team. A maiak nagy része sehol nincs ezekhez képest. -
anubis22 #16 1. Dexter
2. Ed
stb...
-
#15 Sorozat, sorozat. :) Jó, oké, anime. De attól még simán ringbe száll bárkivel, és győz. Főleg a vége durva. Többek között ezért szeretek néha ezen a területen is kalandozni, mert valahogy mélyebb érzelmeket tud kiváltani belőlem ez stílus. Bár néhol már terhesen perverz. :) Nem, nem terhes szexre gondolok. :|
Igazad van, tényleg sokat számít, hogy mi van "közel". Kíváncsi leszek, hogy fogok majd a Lostra visszatekinteni 5 évvel a vége után. Mert bizony van rá esély, hogy megkopik. Abban is egyetértek, hogy ez az egész sorrend hülyeség úgy ahogy van, de nincs mit tenni, az ember szeret rendszerezni... :)
Egy valamit viszont kihagytam a listámról: Rome! Nagyon jó kis cucc, pár nap alatt ledaráltam. Ha ezt korábban megismerem, azt hiszem vakító csillagos ötössel megyek át töri érettségin. :] Na, nem mintha érdekelne. Höhö. :b -
Cat 02 #14 Van benne magyar szál ? o.O -
winnie #13 a shark sajnos már nem mostani:( -
#12 1.My Name is Earl
2.Lost
3.Psych
4.House
5.Monk
+1 Kyle XY a magyar szál miatt:) -
#11 na meg monk, csi, numb3rs, 30 rock, lost, psych....
inkább nem állítok fel listát:D -
#10 tényleg skins, kifelejtettem, az is simán top5:) -
Dambrush #9 Ha csak a nyugati sorozatokat nézzük, akkor:
-Skins
-Gilmore Girls
-Heroes
-Office
-South Park:D
A cikkben felsorolt sorozatok közül egyiket sem nézem. -
#8 a mostaniak közül 2 sorozat méltánytalanul nincs megbecsülve: sharkban woods egy állat míg a dirty sex money-ban a fél banda zseniális. sutherlaNd-del az élen. -
#7 jogos, de nekem ezek a jelenlegi kedvencek
amúgy meg Magnum XD -
torcipepe #6 a Berserk az más kategória :)
saját sorrendet pedig azért nehéz felállítani, mert a nagyon régiekről megkopnak az emlékek és a legtöbbet ma már gagyinak találjuk, pedig régen imádtuk pl: Knight Rider, Walker, stb.
az örök klasszikusok, mint az X-akták, Jóbarátok, Star Trek... és még napokig sorolhatnám már nem futnak főműsoridőben, ezért már nem veszik fel a versenyt az újakkal.
az új és jelenleg is futó sorozatokkal meg az a helyzet, hogy a kedveltségük inkább az elérhetőségtől függ vagy hogy van-e kedve az embernek letöltögetni. sokukról átlagember nem is hall, 2 héttel ezelőttig nem is tudtam mi az a Californication, utána lett AXN-em és hopp elkezdtem nézni. -
M0RN1NGST4R #5 winspector!!!! -
Cat 02 #4 Veronica Mars
How I met your mother
Eureka
War at Home
bár igazából, nehéz sorrendet felállítani. -
#3 1. The Wire
2. Californication
3. Weeds
4. House
5. Criminal Minds