Kiderült, melyek a legnépszerûbb tévésorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 DEXTER
2 szökés
3 SOUTH PARK
4 hõsök
5 rém rendes család
KB.
votak más kedvenc sorozataim is régen
1.24
2.the wire (drot)
3.shield(kemeny zsaruk)
4.Prison break
5.jericho
6.lost

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

1.Lost
1.5 housemd
2.Futurama
3.(H)õsök
4.Sp
trogerzsiger
1. Simpsons
2. Jóbarátok
3. Lost
4. Southpark
Nem tudom azt elképzelni hogy a rex és a cobra 11 a legjobbak közt van kis hazánkban.<#wow3>

1. Jóbarátok
2. Doktor House
3. Szökés
nekem... :)

1., Szívek szállodája
2., Columbo
3., Agáta Kriszti és Herkül Poáró sorozat (asszem Bíbíszís)

Hát kábé nálam ez a sorrend. Az elsõn magam is meglepõdök, de régen láttam már ennyire szerethetõ sorozatot, internáci, birodalmista amerikai beütés nélkül.

Hattyú? Hol?

Persze, nem lehet egy helyre összetömöríteni a reklámokat, mert úgy semmi értelme nem lenne az egésznek. Egyrészrõl jó dolog, hogy vannak, mert információhoz jut belõlük az ember, másrészt viszont marha idegesítõek kezdtek lenni a számomra az ismétlõdés (van hogy egy reklámblokkban többször is lemegy ugyanaz a reklám), másrészt talán a hiteltelenségük miatt. Egyszerûen képtelen voltam/vagyok elõttük ülni. :)
Nem is beszélve arról, hogy a TV-ben futó filmek egy részét meg is vágják, hogy beilleszkedjenek a mûsoridõbe. Lehet, hogy ez szõrszálhasogatásnak hangzik, mert viszonylag kevés idõrõl van szó, de akkor is.
Én nem a reklámok miatt néztem a TV-t.

"96-97 óta, amióta végre leszámoltunk az egycsatornás kommunista maradvánnyal és végre jöttek a kereskedelmi tévék?"

Nem, nem olyan régen, kb. három éve hagytam fel a TV-nézéssel :)
"Én ezért nem a TV-ben nézem a filmeket már egy jó ideje :)"

96-97 óta, amióta végre leszámoltunk az egycsatornás kommunista maradvánnyal és végre jöttek a kereskedelmi tévék? ugyan már. röhej, hogy van, aki még elvárja a reklámmentes tévét. valahogy pénzt kell szerezni - és naná, hogy film közben a leghatékonyabb a reklám. addig kell nem sírni, míg így marad a médiatörvény és nem lesz még több reklámszünet és több reklám az óránkénti 12 percnél.
a legjobb megoldás, hiszen nem zökkent ki a sztoriból. sokkal jobb, mint a rész közbeni reklám, még akkor is, ha az eredeti reklámszünet helyen van.
stargatelost
<#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Én ezért nem a TV-ben nézem a filmeket már egy jó ideje :)
tommyknockers
Muszáj ide írnom: Elkezdõdött az Agy-kontroll sorozat, bejött a fõcím, fõcím végére..REKLÁM! Ez..ez...már pofátlanság, de tényleg..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

The IT Crowd nagy kedvencem nekem is. Monty Python's Flying Circus, Californication, House MD szinten nagy kedvenc. Ha anime, akkor egyertelmu, hogy Ghost In The Shell: Stand Alone Complex.

Cobra 11, Baratok kozt meg Rex felugyelo? pfff ilyen sz@rra meg egy resz erejeig is sajnalnam az idomet, nemhogy folyamatosan nezzem.

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

jah, a South Park kimaradt... <#vigyor4>
Stargate
The IT Crowd
My Name is Earl

Régi kedvenceim: Sliders, Monty Python's Flying Circus
Sejtettem, hogy elírtam vhol, kösz hogy szóltál.

Stargate
Friends
Heroes
NCIS
Criminal Minds

És a régi kedvencek : X Files, Knight Rider, MacGyver (és nem McGuyver kedves Reg5)

ziipp
Mert az senkinek sem a kedvence. Csak nézik.

Babylon 5 :D Ugyan nem a kedvenc sorozatom - az a Star Trek, elejétõl a végéig - de szerintem a legjobb sorozat amit eddig csináltak.
Shodan
dexter, jó barátok, maffiózók...ez így mind elsõ ,nem tudok dönteni...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

1.Jó barátok
2.Prison break
3.Joey
4.CSI:Miami Helyszínelõk
5.X-akták

azon csodálkozom hogy Barátok Közt-öt még senki sem írta kedvencnek :)
stargatelost
1. Doctor Who
2. Torchwood
3. Skins
4. Lost
5. Primeval

<#vigyor>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jameg Walker a Texas-i **opó <#vigyor>
Dallas! <#nyes>
Dexter egész jó, Heroes szintén. Stargate még esetleg.
Örök kedvenc: Twin Peaks

Those who wish to follow me I welcome with my hands

+McGuyver, Petrocelli, A team. A maiak nagy része sehol nincs ezekhez képest.

1. Dexter
2. Ed
stb...

ziipp
Sorozat, sorozat. :) Jó, oké, anime. De attól még simán ringbe száll bárkivel, és gyõz. Fõleg a vége durva. Többek között ezért szeretek néha ezen a területen is kalandozni, mert valahogy mélyebb érzelmeket tud kiváltani belõlem ez stílus. Bár néhol már terhesen perverz. :) Nem, nem terhes szexre gondolok. :|

Igazad van, tényleg sokat számít, hogy mi van "közel". Kíváncsi leszek, hogy fogok majd a Lostra visszatekinteni 5 évvel a vége után. Mert bizony van rá esély, hogy megkopik. Abban is egyetértek, hogy ez az egész sorrend hülyeség úgy ahogy van, de nincs mit tenni, az ember szeret rendszerezni... :)

Egy valamit viszont kihagytam a listámról: Rome! Nagyon jó kis cucc, pár nap alatt ledaráltam. Ha ezt korábban megismerem, azt hiszem vakító csillagos ötössel megyek át töri érettségin. :] Na, nem mintha érdekelne. Höhö. :b

Van benne magyar szál ? o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a shark sajnos már nem mostani:(
Gerbill
1.My Name is Earl
2.Lost
3.Psych
4.House
5.Monk
+1 Kyle XY a magyar szál miatt:)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

passatgt
na meg monk, csi, numb3rs, 30 rock, lost, psych....

inkább nem állítok fel listát:D

passatgt
tényleg skins, kifelejtettem, az is simán top5:)

Ha csak a nyugati sorozatokat nézzük, akkor:
-Skins
-Gilmore Girls
-Heroes
-Office
-South Park:D

A cikkben felsorolt sorozatok közül egyiket sem nézem.
csuszi
a mostaniak közül 2 sorozat méltánytalanul nincs megbecsülve: sharkban woods egy állat míg a dirty sex money-ban a fél banda zseniális. sutherlaNd-del az élen.

MJ rulz Pink Team The Only One

Phate
jogos, de nekem ezek a jelenlegi kedvencek
amúgy meg Magnum XD

[ edrink.blog.hu ]

a Berserk az más kategória :)
saját sorrendet pedig azért nehéz felállítani, mert a nagyon régiekrõl megkopnak az emlékek és a legtöbbet ma már gagyinak találjuk, pedig régen imádtuk pl: Knight Rider, Walker, stb.
az örök klasszikusok, mint az X-akták, Jóbarátok, Star Trek... és még napokig sorolhatnám már nem futnak fõmûsoridõben, ezért már nem veszik fel a versenyt az újakkal.
az új és jelenleg is futó sorozatokkal meg az a helyzet, hogy a kedveltségük inkább az elérhetõségtõl függ vagy hogy van-e kedve az embernek letöltögetni. sokukról átlagember nem is hall, 2 héttel ezelõttig nem is tudtam mi az a Californication, utána lett AXN-em és hopp elkezdtem nézni.

winspector!!!!

Veronica Mars
How I met your mother
Eureka
War at Home

bár igazából, nehéz sorrendet felállítani.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

passatgt
1. The Wire
2. Californication
3. Weeds
4. House
5. Criminal Minds

ziipp
1. House
2. Berserk
3. Lost
4.\__kedvtõl
5./ függ

Phate
Az én topp(5)listám:

1. Weeds (Legjobb!)
2. Heroes (Én is hõsakaroklenni XD)
3. Two and a Half Men (ritka hülyék a srácok XD)
4. Prison Break (azért csak 4. mert az utolsó évad elég nagy katyvasz)
5. Studio 60 on the Sunset Strip (csak Matthew Perry miatt)

[ edrink.blog.hu ]