Kiderült, melyek a legnépszerûbb tévésorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szökés
3 SOUTH PARK
4 hõsök
5 rém rendes család
KB.
votak más kedvenc sorozataim is régen
2.the wire (drot)
3.shield(kemeny zsaruk)
4.Prison break
5.jericho
6.lost
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
1.5 housemd
2.Futurama
3.(H)õsök
4.Sp
2. Jóbarátok
3. Lost
4. Southpark
Nem tudom azt elképzelni hogy a rex és a cobra 11 a legjobbak közt van kis hazánkban.<#wow3>#wow3>
2. Doktor House
3. Szökés
nekem... :)
2., Columbo
3., Agáta Kriszti és Herkül Poáró sorozat (asszem Bíbíszís)
Hát kábé nálam ez a sorrend. Az elsõn magam is meglepõdök, de régen láttam már ennyire szerethetõ sorozatot, internáci, birodalmista amerikai beütés nélkül.
Hattyú? Hol?
Nem is beszélve arról, hogy a TV-ben futó filmek egy részét meg is vágják, hogy beilleszkedjenek a mûsoridõbe. Lehet, hogy ez szõrszálhasogatásnak hangzik, mert viszonylag kevés idõrõl van szó, de akkor is.
Én nem a reklámok miatt néztem a TV-t.
"96-97 óta, amióta végre leszámoltunk az egycsatornás kommunista maradvánnyal és végre jöttek a kereskedelmi tévék?"
Nem, nem olyan régen, kb. három éve hagytam fel a TV-nézéssel :)
96-97 óta, amióta végre leszámoltunk az egycsatornás kommunista maradvánnyal és végre jöttek a kereskedelmi tévék? ugyan már. röhej, hogy van, aki még elvárja a reklámmentes tévét. valahogy pénzt kell szerezni - és naná, hogy film közben a leghatékonyabb a reklám. addig kell nem sírni, míg így marad a médiatörvény és nem lesz még több reklámszünet és több reklám az óránkénti 12 percnél.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Cobra 11, Baratok kozt meg Rex felugyelo? pfff ilyen sz@rra meg egy resz erejeig is sajnalnam az idomet, nemhogy folyamatosan nezzem.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
The IT Crowd
My Name is Earl
Régi kedvenceim: Sliders, Monty Python's Flying Circus
Friends
Heroes
NCIS
Criminal Minds
És a régi kedvencek : X Files, Knight Rider, MacGyver (és nem McGuyver kedves Reg5)
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
2.Prison break
3.Joey
4.CSI:Miami Helyszínelõk
5.X-akták
azon csodálkozom hogy Barátok Közt-öt még senki sem írta kedvencnek :)
2. Torchwood
3. Skins
4. Lost
5. Primeval
<#vigyor>#vigyor>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Örök kedvenc: Twin Peaks
Those who wish to follow me I welcome with my hands
2. Ed
stb...
Igazad van, tényleg sokat számít, hogy mi van "közel". Kíváncsi leszek, hogy fogok majd a Lostra visszatekinteni 5 évvel a vége után. Mert bizony van rá esély, hogy megkopik. Abban is egyetértek, hogy ez az egész sorrend hülyeség úgy ahogy van, de nincs mit tenni, az ember szeret rendszerezni... :)
Egy valamit viszont kihagytam a listámról: Rome! Nagyon jó kis cucc, pár nap alatt ledaráltam. Ha ezt korábban megismerem, azt hiszem vakító csillagos ötössel megyek át töri érettségin. :] Na, nem mintha érdekelne. Höhö. :b
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2.Lost
3.Psych
4.House
5.Monk
+1 Kyle XY a magyar szál miatt:)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
-Skins
-Gilmore Girls
-Heroes
-Office
-South Park:D
A cikkben felsorolt sorozatok közül egyiket sem nézem.
MJ rulz Pink Team The Only One
saját sorrendet pedig azért nehéz felállítani, mert a nagyon régiekrõl megkopnak az emlékek és a legtöbbet ma már gagyinak találjuk, pedig régen imádtuk pl: Knight Rider, Walker, stb.
az örök klasszikusok, mint az X-akták, Jóbarátok, Star Trek... és még napokig sorolhatnám már nem futnak fõmûsoridõben, ezért már nem veszik fel a versenyt az újakkal.
az új és jelenleg is futó sorozatokkal meg az a helyzet, hogy a kedveltségük inkább az elérhetõségtõl függ vagy hogy van-e kedve az embernek letöltögetni. sokukról átlagember nem is hall, 2 héttel ezelõttig nem is tudtam mi az a Californication, utána lett AXN-em és hopp elkezdtem nézni.
How I met your mother
Eureka
War at Home
bár igazából, nehéz sorrendet felállítani.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1. Weeds (Legjobb!)
2. Heroes (Én is hõsakaroklenni XD)
3. Two and a Half Men (ritka hülyék a srácok XD)
4. Prison Break (azért csak 4. mert az utolsó évad elég nagy katyvasz)
5. Studio 60 on the Sunset Strip (csak Matthew Perry miatt)
[ edrink.blog.hu ]