Jason Statham ismét bukott itthon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem statham a 21. század elejének Chuck Norris-a. Ennyi. Néhány év múlva nézettségi rekordokat fog döngetni a sorozata a retekklubon.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Szerintem is jó film, de valahogy mégis kicsit erõtlennek éreztem.
most butaságot írtál.
Elég jól sikerült film lett, ajánlani tudom.
Azert azt sem kell elfeledni, hogy a magyar mozik sorra buknak. Nezettsegileg ertem
nem is hallottam róla😊
mármint, hogy van új filmje.

Nethyrrea
banki meló nagyon is jó film. egyik baj sztem az hogy a neten már hónapok óta fennvan a dvdrip, és annyira azért nem látványos film hogy aki le tudta szedni, el akarjon érte menni moziba. sztem a dvd eladásokból szépen fog tejelni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Olyan sokan megnézték? Biztos nem tudták mire ülnek be. Mondjuk aki meg a "Mély harapás" címû filmre ül be a csajával, hogy a hátsó sorban "játszadozzon", na annak gratulálok. He-he-he

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"4 nap alatt 4 elõadást kapó Mély harapás 89 nézõt késztetett jegyvásárlásra."
Ez aztán a nézõszám átlag napi 22 ember LOL.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

pedig a banki meló jó film