Hell\'s Kitchen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
a játékhoz készült már magyarosítás?

Dynamic
Persze, rengeteg élvezetes játék van amiben nem kell gondolkodni, fõleg a shooterek, de ez a Diner Dash stílus nekem annyira nem fekszik, hogy csak na.
pont ezért csipik, nem kell gondolkodni csak kattogni, kikapcsolodásnak hiják 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dynamic
A reflexive-en naponta jönnek ki ezek a Diner Dash klónok.Nem tudom mit esznek rajta, és mitõl olyan népszerûek. Szerintem rémidegesítõ idegbajos, monoton klikkelés az egész. Bár ezt a Hell's Kitchent kipróbáltam és tény, hogy látványban mindenképp veri a többszáz Diner Dash-klónt.
a academy-vel nem jáccotam
de ez kiemelkedik ebbõl a stílusból ha mással nem a grafikájával
amúgy a Casual játékokat sokan nem kedvelik mert kevés a jó darab
de nekem már 14 GB refelxive games van és több mint 60% -át végig vittem
VRSDM
szintén refelexen cooking academy,
detto ez lehet. és az elég tré 😄

u dont have to listen anybody else but me

lippet
jónak igérkezik, remélem lesz magyarosítás😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nagyonjó..Ezt inkább játszom az életben.Elvégre szakács leszek: D
Szeptemberben kezdem a szakács sulit 😊

Grove4
Szerintem egy idõ után (rövid idõ után) rá fognak unni az emberek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ez a játék szakácsot és felszolgálót kreáll belõlünk:S így míg a rendeléseket felvesszük az étteremben egy gomb megnyomásával kapásból a konyhában találjuk magunkat és össz kell rottyantani a kért ételt
állítólag szeptemberben jön egy cd-s v. dvd-s valami is amiben több játékmód de a Reflexive jóvoltából lehet gyakorolni

itt képek és egy videó (1 órás)

am. leírást nem találtam hírtelen így ezt én írtam
én nekem nagyon bejön