70
Xbox360 exkluzív hack\'n\'slash / RPG a Silicion Knight-tól
-
#30 Fura itt 6.5 és ez az oldal is a ign-hez tartozik (asszhem)
http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1551/Too-Human/p1/ -
#29 IGN Too Human Review 7.8 -
#28 Én se csak az ő értékelésükre támaszkodom,de ott van pl a gamer365.hu nevű oldal és ott se szerepelt valami fényesen(6.8-at kapott)Engem egyébként nem a számok izgatnak hanem az hogy ők is úgyan azokat a negatívumokat említették:a rossz kamerakezelés,gyatra történet és monoton pályák.Ilyen tulajdonságokkal egy játék ritkán élvezetes.Én inkább a játékosok véleményét várom hogy kinek mi a tapasztalata ezzel a játékkal. -
#27 Gamespot már leírta magát nálam, a legutolsó lap aminek a szavra adok... várd ki a végét és a többi tesztet. -
#26 gamespot reivew
Szerintem így ebből már semmilyen formában nem lesz trilógia.Kár érte mert annak ellenére hogy az irányítás valóban kaki én éreztem egy kis spirituszt a történetben amikor a demoval játszottam hogy talán még érdekes is lehet de olvasva az értékelőt csak azzal szembesültem hogy a pályák monotonak és egysíkúak és a sztori dettó.11 év alatt kár hogy csak ennyire futotta.Ez van... -
gyuri12 #25 Trilógia lesz. -
#24 Hát én is kipróbáltam a gémet és nagyon pozitívak voltak az első benyomások.A grafika nagyon rendben van,a sztori még jobban(szerintem az lesz a legerősebb rész)a szereplők hangjai és előadásmódjuk is kiváló.Remélem hogy a tartalomra se lesz panasz a fejleszési rendszer engem a Mass Effectre emlékeztet.Egy bibi volt az pedig szerintem az irányítás.Megszokható de nekem egy forgatható kamera a jobb analógra sokkal jobb lett volna és a kardozás pedig inkább mondjuk az X gombra kívánkozik...Ettől függetlenül nagyon várom hogy megjelenjen mert biztos szuper lesz.Egyébként ez is trilógia lesz mert a demo végén valami olyan volt kiírva? -
#23 LOL
toohumanforever, de ez végül csak megjelenik... -
#22 Too Human [Playstation 1 version! UNRELEASED!] Beta ingame -
#21 Jaja -
#20 99? :D
akkor ez még ps1-re készült gondolom eredetileg :D -
#19 1999 vagyis közel egy évtizede fejlesztették, de hogy pécére jönne szóba sem került ennyi év alatt:) -
#18 :O
pedig esküdni mertem volna hogy pc-s gameplayt láttam belőle...de ezek szerint dobozos volt -
#17 "Xbox360 exkluzív(!) hack'n'slash" -
gyuri12 #16 A demóban csak ő van,nem nagy durranás, olyan "Mindenre jó,de semmire sem igazán" kaszt. -
#15 jobb stickkel???hűűű
elég bizar,de gondolom bele lehet jönni...remélem:)
btw a videókból az jött le,hogy champion kaszttal indítanék,ha jól emléxem neki van air specialitása az meg videókon olyan dantes/neros fincsiség:) -
#14 Kapsz te minnyá olyan linket... -
#13 kombós, két hátsó kar a kézifegyverek, aztán a jobb analoggal tudod a bökőt irányíátani meg támadásokat kivitelezni -
#12 és miféle amúgy?nem repetitív?
mármint ilyesmire gondolok:XXXX vagy YYYYY
remélem vannak benne kombók, illetve lehet fejleszteni okosságokat
ha ez olyan akkor teszünk majd egy próbát...egy hét múlva:) -
#11 kérhetnék egy linket ahonnan a demot lekaphatom? vagy még nem jelent meg a demo se? -
#10 én siettem:) -
gyuri12 #9 Rövid?:O
Én másfél órát játszottam vele,dehogy rövid! -
gyuri12 #8 Miért ne vehetnél?(Nincs goldom,egyébként) -
#7 Olyan Diabló feeling kapott el, csak ez szép, és nem az a szokáss felső nézet, kicsit közvetlenebb, amugy jópofa... szépen kidolgozott átvezetők igényesek meg minden, a harc sem rossz bár még szokni kell, a demo meg rövidke volt:) de jónak igérkezik. Viszont egy kicsit még csiszolhattak volna rajta mert 1-2 helyen érezhető a frém esés, pedig semmi olyen extra nincs benne, egyszerűen a fejlesztők kicsit trehányak voltak, de ha a játék hosszú és tartalmas valamint ilyen látványt vagy szebbet nyujt akkor ez nem is érdekes... Diabló 3nak leáldozozz:) najó nem, de egy ilyen nézetű és kidolgozott Dibalónak jobban örültem volna. -
#6 mert -
#5 felvehetlek friendsbe?:D az én tagem Pupesz. -
gyuri12 #4 Miért? -
#3 zárható -
gyuri12 #2 Lépj be a külső nézetű, epikus akciójáték, a Too Human világába, melyet az elismert kanadai stúdió, a Silicon Knights fejlesztői álmodtak meg. A kibernetikus istenség, Baldur szerepében részeseivé válhatsz a szűnni nem akaró küzdelemnek, mely végpusztulással fenyegeti az emberiséget. Az egyedi élményt a tűz- és közelharcokban bővelkedő, sodró lendületű cselekmény mellett szerepjáték-elemek és lélegzetelállító vizuális hatások garantálják. -
gyuri12 #1 Röviden a játékról: Kurva nagy!:)
Demót tessék kipróbálni!