Jön az Aki bújt, aki nem 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl a testvéri szeretetrõl is lehetne egy jó horrort rendezni.<#nyes>#nyes>
Hoppá ejtettem egy hibát nõvéreM.
Ez a dög ugy születhetet mint vérbeli(amiben én kételkedem)nõvére.
Az 1 rész komoly horror volt amikor megláttam a falon a hullákkat beszartam és arra gondoltam ,hogy milyen szép a lakberendezés.
A 2 részben kicsivel kevesebbet ijetem meg de sokkal mozgalmasabb volt mint elõdje.
Az 1 rész komoly horror volt amikor megláttam a falon a hullákkat beszartam és arra gondoltam ,hogy milyen szép a lakberendezés.
A 2 részben kicsivel kevesebbet ijetem meg de sokkal mozgalmasabb volt mint elõdje.
Imádom az ilyesmi típusú filmeket, csak az idegesít mindig, hogy kvázi halhatatlan ez a szörnyike (mint az összes többi ilyesmi filmek fõellenségei).
Nem tudom, feltûnt-e valakinek, hogy a képen egybeolvad a szörny tükörképe, és a csaj arca. Végül is legalja B kategóriás horrornál ügyelnek csak ilyen fényképezési részletekre...
Jó hát valakinek a pszichósabb jobban tetszik, ennek a filmnek az elsõ része akkor készült amikor épp a Kör meg az Átok stílusú horror volt a divat. Visszatért a klasszikus, kézzelfogható szörny témához. Nem CGI-jal életre keltett, hanem fõleg fizikai effektek.
Jut eszembe a trancsírozós mûfaj legalja: Jason X. És a Halálos kitérõnek is van második része, volt szerencsém belenézni, az aztán tényleg a legalja.
Jut eszembe a trancsírozós mûfaj legalja: Jason X. És a Halálos kitérõnek is van második része, volt szerencsém belenézni, az aztán tényleg a legalja.
jah igen, én kérek elnézést, tényleg úgy kezdõdött a film, hogy nagy betûkkel ki volt írva, hogy figyelem ez szörnyhorror, bocs...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hm. Fogalmam sem volt mi ez a film, aztán az angol címrõl derengett, majd a port.hu-s képek és leírások alaján határozottan láttam ezt a filmet. Ebben a filmben volt szörny? Nem valami texasi láncfûrészes féle õrült volt? Volt benne kihallgatás? Nem csak egy útmenti romtemplom(?) mellett visongtak? Nos igen, határozottan mély nyomot hagyott bennem a film. Ja, van ebbõl második rész? :D LOL
Mindig lesz olyan horror, ami nem tetszik valakinek.
Sztem ennek(második részre értem, az elsõt még nem láttam.) jó kis storyja van, vannak ettõl sokkal gagyibb horrorok, pl Halálos kitérõ.
Rám a frász jött, amikor a kukoricamezõn szétnyitotta a szárnyait! :D<#idiota>#idiota><#ijedt>#ijedt>
Sztem ennek(második részre értem, az elsõt még nem láttam.) jó kis storyja van, vannak ettõl sokkal gagyibb horrorok, pl Halálos kitérõ.
Rám a frász jött, amikor a kukoricamezõn szétnyitotta a szárnyait! :D<#idiota>#idiota><#ijedt>#ijedt>
mely filmeket tartod a-kategóriás trancsírozósnak?
"
addig még jó volt amíg ki nem derült hogy ez valami szörny..."
ööö, egy szörnyhorrorban egy szörny? sokk.
"
addig még jó volt amíg ki nem derült hogy ez valami szörny..."
ööö, egy szörnyhorrorban egy szörny? sokk.
Betegnek nem betegebb mint a mûfajon belül szokás (és elvárt), a mûfaj legalja pedig ettõl még nagyon, de nagyon messze van. Jah, igen, merthogy a rémfilmekrõl, a szörnyes horrorokról beszélgetünk.
épp ez a baj vele, és épp ezért szar!
nekem sem tetszett, nagyon ilyen b kategóriás "trancsírozós" film :(
addig még jó volt amíg ki nem derült hogy ez valami szörny...
nekem sem tetszett, nagyon ilyen b kategóriás "trancsírozós" film :(
addig még jó volt amíg ki nem derült hogy ez valami szörny...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Akkor nálad melyik horrorfilm a mûfaj csúcsa? Nem mondom,hogy az Aki bújt... a mûfaj csúcsa de azért klassz kis trancsírozós horror.
Beteg fasság, a mûfaj legalja, nemvárjuk
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Asszem ez a kép az elsõ részbõl való, amikor a rendõrõrsön a kihallgató/szembesítõ szobába menekülnek és a csaj a tükör elõtt áll, a másik oldalon meg a rém (a klasszikus féligáteresztõ tükör, csak egyik irányból tükör, a másikból átlátszó) és a csaj nem látja, hogy õt nézi, a rém még jól meg is nyalogatja az üveget asszem, aztán beront az üvegen át a szobába...
Remélem ugyanaz a manus (Jonathan Breck) vállalja a szörny szerepét, mint az elsõ két részben.
Várjuk!<#taps>#taps>
Remélem ugyanaz a manus (Jonathan Breck) vállalja a szörny szerepét, mint az elsõ két részben.
Várjuk!<#taps>#taps>
Láttam mind2 részt, de erre a képre nem emléxem ...
Amúgy a 2 meglepõen jó lett, szerintem, tehát önön második státuszához képest ...
Amúgy a 2 meglepõen jó lett, szerintem, tehát önön második státuszához képest ...
Coolness!