17
  • slickboy
    Erről a testvéri szeretetről is lehetne egy jó horrort rendezni.
  • gyik gyuri
    Hoppá ejtettem egy hibát nővéreM.
  • gyik gyuri
    Ez a dög ugy születhetet mint vérbeli(amiben én kételkedem)nővére.
    Az 1 rész komoly horror volt amikor megláttam a falon a hullákkat beszartam és arra gondoltam ,hogy milyen szép a lakberendezés.
    A 2 részben kicsivel kevesebbet ijetem meg de sokkal mozgalmasabb volt mint elődje.
  • Wittgen
    Imádom az ilyesmi típusú filmeket, csak az idegesít mindig, hogy kvázi halhatatlan ez a szörnyike (mint az összes többi ilyesmi filmek főellenségei).
  • slickboy
    Nem tudom, feltűnt-e valakinek, hogy a képen egybeolvad a szörny tükörképe, és a csaj arca. Végül is legalja B kategóriás horrornál ügyelnek csak ilyen fényképezési részletekre...
  • slickboy
    Jó hát valakinek a pszichósabb jobban tetszik, ennek a filmnek az első része akkor készült amikor épp a Kör meg az Átok stílusú horror volt a divat. Visszatért a klasszikus, kézzelfogható szörny témához. Nem CGI-jal életre keltett, hanem főleg fizikai effektek.
    Jut eszembe a trancsírozós műfaj legalja: Jason X. És a Halálos kitérőnek is van második része, volt szerencsém belenézni, az aztán tényleg a legalja.
  • Broafka
    jah igen, én kérek elnézést, tényleg úgy kezdődött a film, hogy nagy betűkkel ki volt írva, hogy figyelem ez szörnyhorror, bocs...
  • Kingfisher
    Hm. Fogalmam sem volt mi ez a film, aztán az angol címről derengett, majd a port.hu-s képek és leírások alaján határozottan láttam ezt a filmet. Ebben a filmben volt szörny? Nem valami texasi láncfűrészes féle őrült volt? Volt benne kihallgatás? Nem csak egy útmenti romtemplom(?) mellett visongtak? Nos igen, határozottan mély nyomot hagyott bennem a film. Ja, van ebből második rész? :D LOL
  • Rotcsa
    Mindig lesz olyan horror, ami nem tetszik valakinek.

Sztem ennek(második részre értem, az elsőt még nem láttam.) jó kis storyja van, vannak ettől sokkal gagyibb horrorok, pl Halálos kitérő.

Rám a frász jött, amikor a kukoricamezőn szétnyitotta a szárnyait! :D
  • winnie
    mely filmeket tartod a-kategóriás trancsírozósnak?

"
    addig még jó volt amíg ki nem derült hogy ez valami szörny..."

ööö, egy szörnyhorrorban egy szörny? sokk.
  • zsellerm
    Betegnek nem betegebb mint a műfajon belül szokás (és elvárt), a műfaj legalja pedig ettől még nagyon, de nagyon messze van. Jah, igen, merthogy a rémfilmekről, a szörnyes horrorokról beszélgetünk.
  • Broafka
    épp ez a baj vele, és épp ezért szar!

nekem sem tetszett, nagyon ilyen b kategóriás "trancsírozós" film :(

addig még jó volt amíg ki nem derült hogy ez valami szörny...
  • slickboy
    Akkor nálad melyik horrorfilm a műfaj csúcsa? Nem mondom,hogy az Aki bújt... a műfaj csúcsa de azért klassz kis trancsírozós horror.
  • Blasta
    Beteg fasság, a műfaj legalja, nemvárjuk
  • slickboy
    Asszem ez a kép az első részből való, amikor a rendőrőrsön a kihallgató/szembesítő szobába menekülnek és a csaj a tükör előtt áll, a másik oldalon meg a rém (a klasszikus féligáteresztő tükör, csak egyik irányból tükör, a másikból átlátszó) és a csaj nem látja, hogy őt nézi, a rém még jól meg is nyalogatja az üveget asszem, aztán beront az üvegen át a szobába...
    Remélem ugyanaz a manus (Jonathan Breck) vállalja a szörny szerepét, mint az első két részben.
    Várjuk!
  • tyuklepes
    Láttam mind2 részt, de erre a képre nem emléxem ...
    Amúgy a 2 meglepően jó lett, szerintem, tehát önön második státuszához képest ...
  • zsellerm
    Coolness!