Windows Vista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
😄
fotográfik kolomp edisön :D
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A Longhorn a fejlesztési kódnév ami alatt a Microsoft kifejlesztette a Vistát.
Következtetés: Már van ilyen topik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért nyitottam ezt a témát mert vagy csk Vista (64) találtam, meg olyan hogy windows vista (longhorn). Elõre szólok, akinek nem tetszik egyáltalán nem kell hogy írjon, inkább észre se vegye hogy van ilyen téma. De akit érdekel a Vista és szereti azt szívesen fogadjok. Tehát: WINDOWS VISTA-T HASZNÁLÓK IDE!!!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)