10
  • Sturm44
    Hát ez a Dead Space amolyan System Shock 2 utánérzésnek tűnik, némi Doom3 beütéssel.
  • Seth
    Igen,szerintem.Ne mondja nekem senki, hogy csak a mortal miatt érdemes konzolt venni. Egyik rész sem ér annyit. PS2-m van, megvan a Deception meg az Armageddon, hát olyanok is mint a tegnapi kajám kifelé jövet, főleg az Armageddon
  • jeti00
    dead space jöhet :D
  • knightbali
    szerinted...
  • Seth
    A Mortal miatt kell felgyújtani a konzolokat. El lett baszva az összes amit átraktak 3d-be
  • Sanyix
    endwar ez loál. Szépek azok a paintben rajzolt tankok, és katonák, olyan 2d-s rajz érzete van, mint régen pár játékban.
    Vicces lesz amikor valaki játszik vele, és megy a hangos anyázás, mert nem ismeri fel amit mond, vagy másnak ismeri fel, vagy mondjuk egy pukit is valaminek felismer :D
  • ffxi
    Már csak az MK miatt érdemes konzolt venni :(
  • ScarY MAN
    supermant eleg regota meglehet sebezni
  • torcipepe
    ezt látva inkább megcsináltatom a PS2-m, hogy másolt játékot is futtasson és japán és koreai játékokat szedek hozzá netről.
    Dragon Age: Origins - érdekes
    Dead Space - a HL volt az egyetlen és utolsó, amivel játszottam ebben a stílusban. ténylegesen az átjárón a gyengébb szörnyeknek minket egyszerűen kikerülve menekülniük kellene az erősebbektől, majd mikor megjön az első erősebb, rögtön kipipál minket. ezzel szemben a játék célja, hogy az átjárótól kijussunk a felszínre és közben egyre erősebb ellenfelek jönnek.
    Tom Clancy's Endwar - elmondás szerint az angoltudás hiánya nem lesz hátrány, de szerintem meg elsöprő lesz.
    Mortal Kombat vs. DC Universe - a billentyűzetemet nem szeretném szétverni, miközben idióta kombókat próbálok előcsalni. a rombolható környezet pedig érdekesebb és többet dob a játékon, mint a DC Universe összes hőse. + superman-t mióta lehet megsebezni??
  • FoodLFG
    Jó ez a gametrailers.com . Bírom a HD videóikat. :D