14
Google kontra aldomain
  • Ravald
    Sziasztok

Volna egy Iszonyú érdekes kérdésem
    Érdekes Módon már lassan 2 hete hogy a gépen nem tud felcsatlakozni a következő oldalakra helyette egyből ez a szöveg jön be
    "A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.":

Google.hu
    Gmail.google.com
    MSN.com
    Pcforum.hu

Valamint nem tud felcsatlakozni az MSN re se csak webmessengeren keresztül

Annyit még hozzátennék a történethez hogy Routeres netem van és a Router 3 gépre van osztva és egyikünknek se jönnek ezek az oldalak be...

4 saroknyival lejjebb egy barátomnak simán bejönnek ezek az oldalak
    Kérdés hogy nekem miért nem? :(

Előre is köszönöm válaszotokat illetve ötleteiteket:
    Egy Elkeseredett Tag :(
  • NessieGraf
    Igazából láttam olyan helyet, ahol egy tárhelyre 20 körüli valós domain tehető fel. Lehet közös az adatállomány. Pl: autókereskedő vs. biztosításközvetítő. Nem kell több tárhely. Olyat is láttam, ahol a webáruház progi, meg még jópár másik, a tárhely szolgáltatótól letölthető, ügyfeleknek free. Az viszont szimpatikusan befolyásolhatja a programozás árát, amiből összejöhetnek a domainek.
  • dav1d
    OFF: aha az odáig ok hogy modi dönti el mi zárható és mi nem ... de amikor én irok egy cdíró progit majd kb 2.hsz után zárják h van már cdiró topik kissé kellemetlenül érint, pláne ugy hogy más körültekintés nélkül megnyithat egy ilyen témát amire több topik is létezik pl utánam linkelt domain topig. Ennyi erővel nyithatok Forma1 vs palik topikot is nem ugyan az?
  • Max7
    pm ment!
  • Max7
    googlenek vannak bizonyos szabályai ami szerint rangsorolja az oldlakat pm-ben küldtem pár érdekes dolgot!
  • ZilogR
    egy féloff kérdés:
    tud vki olyan domain-foglaltság-ellenőrző oldalt, amit biztosan nem "figyelnek", hogy lenyúlják a jó ötletemet? ;) Persze nem a saját "keresődet" linkeld be, ami elpostázza neked, amit beírok, majd egy olyan oldalt kapok, h "a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, szakembereink dolgoznak a hiba elhárításán, kérjük próbálja meg néhány perc múlva" :P
  • Portosz1
    Sziasztok!
    Kösz a hozzászólást, de igazából az aldomain volt a kérdés, egy tárhelyen.
    Most csak egy példát írok:
    Regisztrálsz egy olyan domaint, hogy shop.hu
    Ezen a tárhelyen létrehozom az aldomaineket.
    Ez is csak példa: bicikli.shop.hu, karóra.shop.hu, tuning.shop.hu
    Nos ez esetben a domaineket nem kell átirányítani, ami a google-ban szerintem nem túl előnyős.
  • Pyx #7
    majd a moderátor eldönti, hogy zárható-e :)
  • Pyx #6
    SEO szempontból ANNYIT nem számít, de tényleg nem érdemes ezen spórolni
  • akyyy
    ez jobb
  • dav1d
    akkor zárható
  • Alexease
    Az elsodleges domain biztos hogy elonyosebb. A tarhely lehet kozos, de a domaineken nem erdemes lesporolni azt az evi ~2000 forintot, foleg ha mar uzleti oldal, bevetelt hoz. Az olyan tipikus Magyar lenne;)
  • joebacsi
    egy tárhely, külön domainek, ha a webshopok témái nem függnek össze

nem érdemes ezen spórolni
  • Portosz1
    A véleményeteket szeretném kérni.
    Szeretnék több webshopot, viszont nem tudom eldönteni, hogy az összes shopot külön tárhelyre tegyem külön domainnel, vagy egy tárhely legyen és ebben az esetben minden webshop-nak külön aldomain neve lenne.
    Tudom, hogy az aldomain-es megoldás praktikusabb és olcsóbb is, mivel csak egy domainnevet, illetve egy tárhelyet kell fizetni, de félek, hogy a google, vagy a keresők a találati listán illetve a pagerank érték számításánál hátrányosabb helyzetbe hozzák.
    Van valakinek tapasztalata ezügyben?