11819

• gallik
    ha jól számolom, akkor csak 729 mana stone 5-ös kell hozzá ! :)
    ez 729 kiskari
    penge mondta, hogy fél óra neki egy kiskari, akkor, ha 20 órát számolok egy napra( 4 órát azért csak aludni kell), akkor alig több, mint 18 nap alatt megvan :D
  • Doomista
    lehet akár. nincs lehetetlen.
  • gallik
    tier 10 is lehet akár ?
  • Doomista
    jaja tier7-8-9-10-**
  • gallik
    köszi
    akkor nem érdemes tier 5, 6-ra húzni, hanem egyből tier 7-re
  • Doomista
    Ahogy leirtad, tökéletes ugy van, szebben én sem mondhattam volna, max ha már lenne bennem 10 üveg sör,akkor talán!
  • gallik
    Egy kérdés:
    Hogy van pontosan a "tierezés" ?
    Tier 7-re a a tier 3-as fegyvert úgy tudom hozni, hogy 3 tier 7-es mana stone-t rakok mellé, igaz ?
    De, ha már mondjuk tier 6.ra felhúztam, (azaz van egy tier 6-os fegyverem), akkor tier 7-re is ugyanúgy 3 tier 7-es kő szükséges ? Tehát mindegy milyen szinten van a fegyver ?
    Köszi!
  • TopGun
    Nekem egy olyan kerdesem van, hogy a Druidanak lesz-e idezheto segitsege, ami segiti a harcban es at tud-e esetleg valtozni valamilyen mas lennye, akinek az alakjaban erosebb es jobban harcol?
  • Doomista
    te nem is romozol rossz helyre jöttél az aion topik egy fokkal feljebb van :D!
  • Doomista
    csak mert én mindent beleadok a dmg-be, nem úgy mint ti magek, hogy megbújtok egy pöpp skill és csá :D:D
  • penge25
    lol doom neked mana gondjaid vannak , na menjél Aionozni inkább akkor
  • Cat 02 #8245
    Te ? Abbey-ben is elfogyott a manad...
  • Doomista
    solozom
  • penge25
    na bazz sokkot kaptam dwarf instát fullra 2 óra alatt lenyomta 3 fő lol
    dwarfos videók
  • Gubberx
    pfffff :D:D:D:D:DD:D:D
  • Doomista
    én azt akarom megkérdezni, hogy nincs e akarnak berakni alkoholista módot a játékba...sok ember bepiálva kezd neki a romnak, instázásnak,grindelésnek, és általában halál az oka :(( szal kellene valami amivel megakadályozni a kari mozgását mig bevagy bszva...
  • zenoka
    nah akkor unhatod..:D:D:D
  • penge25
    én arra lennék még kíváncsi, hogy a level 55-el bevezetnek e új statokat, gondolok itt illumine 7-re, lesznek e új rúna kombinációk, vagy esetleg lesznek teljesen új statok mondjuk ami ad 35 intet és 35 wisdomot is egyszerre? Valaha lesz e repülő hátas, amivel hegyeken is át lehet majd repülni? Lesz e valaha horgászás skill? Mikor jönnek a bg-k?
  • penge25
    tom van ott egy lvl 70-es mage cicám :D
  • penge25
    mondjuk most rtácuppantam a a főzés skill fejlesztésére, de irdatlan idő kellene hogy lvl 50 legyen. Ami izgat amúgy még a tt és a törpös insta, de oda sajnos a mi guildünkben nincs annyi táp fő (Főleg a paphiány az oka :(), hogy azt letoljuk. Ks az már lazán lemegy, minden gond nélkül.
  • Gubberx
    Ha kezd elmenni a kedved RoM-tól nézz fel néha IDE XD
  • penge25
    az abaj ez nekem megvan :) 50/50 t7 regim staff, skillek lassan maxon
  • Gubberx
    Tervezik-e a kraftrendszer átalakítását mert a jelenlegi dolgok elég gyatrák ahhoz képest hogy mekkora szint és mennyi nyersanyag kell hozzájuk
  • ScarY MAN
    nah haladunk! amint még lesz 2-3 kérdés összeírom és küldöm a levelet :)
  • Gubberx
    Engem az is érdekelne hogy terveznek-e a teleport mellé valamilyen szállító utazó dolgot mint pl wow-ban a léghajó vagy ilyesmi :D
  • zenoka
    Engem az erdekelne hogy az uj fajnak lesznek e fajspecifikus skillei, plusszai minuszai..mig a humannal minden marad e:D
  • Gubberx
    engem érdekelne hogy az elfeknél csak a 2 új kaszt lesz-e választható vagy ők is választhatnak majd bármit :D
  • ScarY MAN
    na gyerünk! gyártsuk a kérdéseket :) eddig csak 5 van :D min. 10db :P
    vagy nem vagytok kíváncsiak semmire?:D
  • zenoka
    ha meglenne az 50/50 regin staff tier 7-8 es az osszes skill maxolva akkor unnam:D:Dde addig nem:D
    de majd egy elf runedancer biztos zsir lesz:D
  • Gubberx
    egy jó elfet tuti én is gyártok majd magamnak :D
  • penge25
    meghát ha jó lesz a dudu kaszt szeptemberben, akkor egy olyat tuti csinálok :)
  • penge25
    én meg épp fordítva vok mint ti, kicsit kezdem unni a romot :) Mindegy lassan 1 hónapra elszakadok tőle nyaralás, pihi stb miatt, és akkor majd bizti jobban fog érdekelni mint most :)
  • Gubberx
    :(:(:(::(
  • Doomista
    leadom azt a 20 k expeset :D
  • Doomista
    inkább sör álltali fulladásban halok meg :D
  • Gubberx
    majd adok én neked debtet csak legyen netem ujra :P btw a dailymet megcsinálhatnád :D meghálálom majd
  • zenoka
    megkereslek...megeroszakoltatlak valami jo kepeseggu 140 kilos kislannyal..
  • Doomista
    teszek rájuk debtet :D
  • zenoka
    ennyi erovel megcsinalhattad volna Gubbnak meg nekem a dailyt:P
  • Doomista
    nekem a meló elveszi az erőmet mire hazaérek úgy hogy mostanság csak bekattant állapotban romozok, tegnap is a teleport mellet álltam 4 órát ugráltam össze vissza mi van velem