Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be lehet kapni <#mf2>

Mivel még a játékba bele sem szagoltam , csak arra tudok támaszkodni amit a ROM forumán olvasgattam . A magyar oldal is miértne pont ilyenkor szarik be.

Viccet félretéve délutánig kieszelem mi leszek ha végre odakerülök a gép elé.

ne add fel en nekem is olyan kasztom van ami nem nepszeru mage/scout megis tok jo jatszani vele😄 😄😄 es igy lehetsz a szerver legtaposabbja sajat kasztodon belul😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
hali, jaja 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
szerintem senki se ajánlja ezt a kombót, de hát kell ilyen önfeláldozó player is mint õ<#worship>

Hát a mage/warriornak az elit skilljei gagyik, tehát mageként a warriortól nem kapsz lényegébe semmit mert közelharcot ugyse fogsz vivni clothba 😄
Warrior/mage viszont kap jó elit skilleket, viszont ugye 1-2 kezes fegyoknak amivel akkor mész nincs vmi nagy Magic dmg rajtuk igy a varázslataid alig alig fognak sebezni.
öszintén én nem ajánlanám ezt a classt , de sok szerencsét hozzá

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
ugyse sok rohangál ebbõl a kombóból

penge25
Akkor hajrá csinálj olyan klaszt 😊

Már teljesen belekavarodtam.

Szóval nem olyan rosz az az M/W

http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=56317 (nem tudok meg linket beszurni

Én erre alapozva kerdeztem , mert ezt olvasva nem olyan rossz az (m/k)

penge25
de ez a wowban is így van azért balance ugye ugye tudtomal most ott a retri pala az isten, meg a bm hunter, meg az arcane mage! Pedig ott azért van még pár osztály, nyilván azért ott se mind egyenrangú azért van aki ebben van aki abban jó, akárcsak itt

penge25
pl a m/p vagy m/k vagy a r/k a 3 legnépszerûbb kaszt, aminek az oka képesek bizonyos instákat egyedül farmolni 😊 Míg más kaszt kombó ezt nem tudja, vagy csak 2* annyi idõbe kerül neki, hát igen ezen nem ártana változtatni majd azért, de ne feled 2 hónapja van kint ez a game és így is a legjobb freemmo ami létezik, 1 millió ember csak nem téved, na meg én és doom kollega én 10-20 MMO-t toltam már köztük a wowot is 😊. Engem megfogott ez a game, és nem nagyon enged<#buck>

penge25
jelenleg scountal nyomul a legkevesebb nagyon nerfelték õket régen meg s/r volt a fél szerver, mert annyira kemények voltak (ez még ob ideje alatt volt)

penge25
nem veszélyes abalnce persze van mit finomítani rajta, azért tol mindeki m/p mert ez tud a legtöbb pénzt keresni, meg pve-be neki a legnagyobb sebzése, de pvp-be azért maget el lehet simán püfölni (mondom én aki magam is m/p vagyok), k/p meg a legjobb healer kaszt, és melletet nagyon jó tank is, de a többi kombó is nagyon jó amit lent írtam

penge25
igen, de ahogy mondtad megvannak a népszerû kasztok, amik valóban jobbak a többitõl a népszerû kasztok tipusaiból azért több van mint írtál: m/p, m/k, p/s, p/k, p/r, r/k , w/r, w/k szerintem ezek jelenleg a leghasználhatóbb kombók

Köszi probléma megoldva! Ma kezdek 😊<#mf1>
Pár napja jatszom még csak , de igy elsõ ránézésre elég szarul lehetnek balance -olva a kasztok , ha a játékos állomány 60%-a mage/priest ,25%-a knight/priest a maradék 15 meg vegyes. Ha jól számolom 36 variáció van.

penge25
ejj ez a sg már megint duplikál

penge25
ugy is szar

penge25
ugy is szar

penge25
ha warrihoz ragaszkodol akkor w/k (ez jó, persze ettõl szerintem jobb a r/k), ha a magehez akkor: m/p (a legnagyobb dps-t produkáló kaszt, könnyû fejlõdés) vagy m/k ( itt azért kevesebb a dps-ed, de cserébe több hp-d és p defed lesz) Ha amolyan harcos mágust akartál csinálni akkoe a m/k az ideális számodra!

Rosszul tettem fel a kérdést mage/warrior akart lenni

penge25
mit akarsz dpst vagy tankolni, a warrior érdekel vagy a mage? Mert a te általad kérdezett kombó nagyon gyengus sajna!

penge25
szar

Mi a véleményetek egy W/M kombóról ?

inter15
A telepítõ file -oknak rossz a nevük. Nevezd át a megfelelõt arra amit éppen kér. A névbem a számok vannak rossz helyen.

penge25
csak mert a haver is r/k indított

penge25
és szép dps-t tol így a karid?

penge25
végre az én staminám is átlépte a bûvös 1k-s határt, mindenféle kalapácsolás nélkül 😊

penge25
grat, bazz állat vagy <#worship>

penge25
Nem rossz gub, máris 1000 felett van a dexed és staminád<#wow1>

Hali

Volna egy holyan hülye kérdésem h hogy rakom fel a játékot? A .rarba van egy telepítö és 4 .bin fájl. Amikor elindítom a telepítöt megadok neki mindent és mikor elkezdi telepíteni írja h rakjam be a következö lemezt: kitallózom a mappát és az írja h rakjam megint(szóval nem találja meg benne a .bin fájl-t) hiába tömörítettem ki rendesen és próbáltam TC-be egyesíteni akkor sem ment..jah és a játék jól jött le nem hibás a .rar fájl. Lehet az álmosság miatt nem tudom de remélem ti igen! A választ elöre is köszönöm!
TopGun
Ertem, de ugy gondoltam, hogy eloszor mageval kezdek es ha majd elertem a szintet, hogy felvehessem a second classt, akkor priest?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

huzd a priest-et is. azt ajánlom, hogy a secondary-dat 30ig húzd fel, majd érd el a mage-el az 50-et, és csak utána húzd fel 30ról a priestet
TopGun
Koszi! Akkor eloszor mage, utana ha elertem a levelt, akkor priest?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mage-el sokkal könnyebb fejlõdni, ez tény
TopGun
Szia! hogy erdemesebb kezdeni a karit ha mage/priest-re gyurnek? mageval, vagy priesttel?

Mi guildünkben Maca-n kb 100 magyar van. Én még nem hallottam a neved 😊
Gubberx
Na ez az új karim penge 😊 Dearone

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
pm-elj Dearone-ra ha fentvagyok én válaszolok szívesen 😉

Melyik szerveren vannak fõleg magyarok? Én Macantacht szerveren nyomom, és ott van pár magyar, de nem igazán szeretnek válaszolni a kérdéseimre... 😄 Am én Vérbulcsú vagyok X)
Gubberx
gz gz 😄

Woohoo, tiszta dagger 😉 -> 6k pattak buffed

Nyersanyagokért meg egy vagyont kaphatsz, érdemes farmolni, szép pénzt lehet belõle keresni
Zsír, kezdek megvilágosodni. A Miningot, Woodcuttingot, meg a Herbalismot érdemes felhúzni, ah-ban jó pénzért el lehet adni, vagy felesleges? (Amint láttam a crafting skilleknél boe-k a tárgyak, így gondoltam azt felesleges felhúzni, elég ha valaki más megcsinálja, én csak az alapanyagot hozom)
penge25
öö kasztot majd idõnként kell azért vátanod perzse, hisz ha csak végig rugóval lezsel vagyis 50/1 rugó/knight leszel, akkor a lvl 1 -es knightod statjának 10%-t kapod meg hát az édes kevés, tehát azt is majd lassan 50 re kell huzni na ott már szép bonuszt kapsz a 50-es knightól, meg elite skilleket is akkor kapod meg ha 15/15, 20/20 25/25 30/30 35/35 lesz mindkét kasztod

Doomista
mageknek sem ártana végre egy rendes 5 perces skillt adni, nem ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Köszönöm, mostmár nagyjából átlátom! Csak mert ha jól láttam,a fõvárosban felajánlotta a class administrator(vagy mi) hogy felcseréli a main, meg a second classt.
bazdevil
Egy pici tuning nem artana a Rugoknak, de a Scoutok nagyobb csavaban vannak szerintem, ok izmosabb nerfet kaptak...

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
és még mindig vannak akik tartják magukat 😊 és még tápolják is 😊 láttam egy 8+ k-s scoutot 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
hát ja csúnyán nerfelték õket, azért jó lenne ha tápolnák õket, mert uncsi lesz ha egyre kevesebb lesz belõlük, így is a kihalás fenyegeti õket már a mi szerónkon 😊

Doomista
nem is mondtam hogy szar 😄 de lássuk be hogy scoutot kezdeni egyenlõ a sok debtel 😄