Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel még a játékba bele sem szagoltam , csak arra tudok támaszkodni amit a ROM forumán olvasgattam . A magyar oldal is miértne pont ilyenkor szarik be.
Viccet félretéve délutánig kieszelem mi leszek ha végre odakerülök a gép elé.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Warrior/mage viszont kap jó elit skilleket, viszont ugye 1-2 kezes fegyoknak amivel akkor mész nincs vmi nagy Magic dmg rajtuk igy a varázslataid alig alig fognak sebezni.
öszintén én nem ajánlanám ezt a classt , de sok szerencsét hozzá
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Szóval nem olyan rosz az az M/W
Én erre alapozva kerdeztem , mert ezt olvasva nem olyan rossz az (m/k)
Volna egy holyan hülye kérdésem h hogy rakom fel a játékot? A .rarba van egy telepítö és 4 .bin fájl. Amikor elindítom a telepítöt megadok neki mindent és mikor elkezdi telepíteni írja h rakjam be a következö lemezt: kitallózom a mappát és az írja h rakjam megint(szóval nem találja meg benne a .bin fájl-t) hiába tömörítettem ki rendesen és próbáltam TC-be egyesíteni akkor sem ment..jah és a játék jól jött le nem hibás a .rar fájl. Lehet az álmosság miatt nem tudom de remélem ti igen! A választ elöre is köszönöm!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nyersanyagokért meg egy vagyont kaphatsz, érdemes farmolni, szép pénzt lehet belõle keresni
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.