Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
eheh hát igen mert õ igazából papnak készült, de mostanában a magre gyúr, de ne haragudj én babát nem mage/priestnek nevezném hanem inkább priest/magnek õ wisdomra gyúrt, nézd ha õ feltápolja a kariját fullra akkor õ lõni fog 20-25k krittet, tudod mennyit lõ egy igazi táp mage aki fullra ugy építi a kariját ahogy ezek a barom fejlesztõk ránkerõltetik 36k-t bazz minden kritje 33-37k között van ennyi

Doomista
azért nem fogy el mert nem dmgelsz eléggé a mageddel 😊 csak nyilván 10 mp alatt elnyomsz egy flamet, ugy persze 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
én addig egy kanyi wisdomos statot fel nem teszek amíg nincs mana problémám, és nekem nincs cl ks akár mage, akár pap vagyok sose fogyik el a manám. Ugye magként ott a mana csökkentõ skill, papként ott a man regen buff részemrõl ennyi a wisdom szükségtelen legyen egy minimum aztán csuma 😊

Doomista
jah mert õk is elkurták ! babát nézd mage/priest ként...az mage ! az mage !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nem nem elég ! 1000 wisdom legyen minimum ! milyen mage vagy te mond ? 😄

penge25
nem én kurom szét, a fejlesztõk teszik ezt, mivel jelenleg nincs értelme a wisdomnak, nézd a legkeményebb magekenek a stajai így néznek ki : 1950 int, 1750 stamnina és 900 wisdom ennyi 😊

penge25
szóval ezért én nem is erõltetem a wisdomot, nekem elég lesz annyi visdom ami a potentialokból és a +16 allokból összejön, azzal lesz kb 800-900 a wisdomom majd ami bõven sok lesz 😊

Doomista
te jó isten az nagyot gyatra ! undorito ! és mage vagy bazd ! de kurd már szét a karid !

penge25
no meg ha papra váltok annak meg piálni se nagyon kell nagyon durva az a mana regen 10 perces buff 😊

penge25
sajnos minden a wisdom rovására megy jelenleg 640 wisdomom van alig 4.5k mana, de mindenre elég mert ugye erõsen kihasználom a két mana pia bugját, így manám nekem még sose fogyott el egyetlen egy szituba sem

penge25
én akkor érzem magam tápnak ha végre minden cuccom teljesen fel lesz statolva értelmes statokkal, nos jelenleg 4 cuccomat kell még feltápolni, de akkor is 10 olyan cuccom lesz amire még mindig fér 2 stat 😊 És még akkor ott a második runa slot mindben ááá sose érek a végére, de nem is baj mert akkor nem is érdekelne a játék ha nem lenne hovatovább fejlõdnöm 😊

Doomista
csak hülyéskedek ehehe...remélem eléred a 10 k hp-t ^^ de mennyi manád van ?

penge25
akkor ne is aggódj mert ha nincs tápocska akkor nem vok táp :9

Doomista
ez viszont oltári szánalmas...
akkor nem vagy táp kész vége...vagy táp vagy vagy nem vagy táp, olyan nincs hogy tápocska!

penge25
hmm még a lvl 35-ös elite skillem sincs meg eheheh

penge25
ááá még csak tápocska messze van a táp fogalmától 😊

penge25
ugy is 20 perc és 46k tp van, én azt a tekis gyûjtögetõst tolom, ahogy bazdevil modta, odamegyek teli inventoryval, felszedek 20 darabot és leadok 4 daailit 3 run és megvan

Doomista
jah ha majd megengedi a szakoktato hogy felrakjam erre a turbo gepre a romot...hülye vagy ? 😊
én inkább rá sem nézek a karidra ! fáj látni hogy mi táp vagy ! majd ha utolérlek akkor ránézek ! 😄

penge25
ha nagyon unod magad lépj be a karimmal told le a napi küldiket :9

Doomista
kockulok csak éppen nem a saját gépemnél D:

Gubberx
mérnem kockulsz? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
irjál már sokat mert unatkozom...

Doomista
csodálatos 😄
magem 45-50 lv all skill...
priest 40-50 lv heals buffs...
nem rossz...
már csak táposodni kéne XD

penge25
persze a magere is férne 2-3 milla tp, de így is jónak érzem ahogy most van elosztva rajta a tp

penge25
mivel a magemen minden ki van tolva ami számomra kell, igen vagy 2 hete csak arra megy a tp, és nagyon nagyon durva imádják, a mana buffit gyakorlatilag egy cl run alatt senkinek se kell mana piát inni, az alap healem 4.4-4.6k hp között ingadozik grupom 3.8k hp asszem szóval elég jó pap, persze sose lesz olyan healem mint egy p/k-nak. Végre a tankunk elérte azt az állapotot, hogy lazán tudjuk vele farmolni a rare dargonos lila set bármelyik bossát, csak sajna én idõ hiányába nem voltam egyetlen egy ilyenen se 😞 Többieknél már ott figyel a kesztyû, most a vállasra hajtanak

Doomista
most a papodat TP-zed ?😊

penge25
passiv na akkor költöm el másra a sok tp-t, pff bazz a papom meg egy vadállat vinnék mindenhová, akkora healt tol

Doomista
passive mind a 2 =) priestnél csak a 40 lv passive a 45 lvlt tolni kell maxra =)

penge25
mondtam neked hogy jobb a rate, nálunk 2-4 közötti run alatt esik 1 tiszta komolyabb stat 😊

penge25
és a mage lvl 45 ös elite skillje fix, vagy ezt már lehet tp-ssel egészen lvl 50-ig tolni? Mert raktároztam 300k-400k tp-t erre a célra 😊

penge25
thx az infót mage koma

penge25
bazz pedig ha lenne kártyád milyen jó lenne neked ez a nap gyáááá 20 dia egy puri stone, hát azért nincs olyan kicsi intem 1100+ na ezt 1500 ra akarom majd feltolni, ja törpös instába bazz ilyenek esnek 35 stamina 35 int, 35 wisdom zöldek nem rossz

Doomista
én penge sajnálattal közlöm, hogy én nem csak a staminára fogok gyurni elsõre, hanem egybõl stamina,wisdom,int...MA-zunk erõvel, és 2 napja igen jó statok estek ! 2 napja esett 2 tiszta savaga, 1 tisza endu,rigor,auth...endu auth egyben esett a dorlos bossból...és rengeteg junk,de legalább endu authbol rengeteg junk 😉 tegnap szintén esett tiszta endu,auth,csomó junk,pedig csak pár menetet toltunk le...örülök neki hogy nem 1 hét alatt jó ha 1 tiszta statot sikerül szereznem...ha igy marad továbbra is a rate vagy mák vagy mi akkor kicsit hamarabb lehetek tápabb 😛 egyenlõre ugyan ugy gyujtok, kartya nem jott meg, non puri stone 😞(

Doomista
40 lv elit skill az átkokat leszedi az egész partyról.
45 lv elit skill a flame vagy a plasma arrow elsütése után elsüt a mobra egy debuffot, amitõl nagyobb lesz a sebzés a mobra és nagyobb esély van a critre,vagy mi...szal a 45 lv elit skillje a magenek táp!

priestnél a 40 lvl elit skill nagyon érdekes, ha healt tolsz akkor a heal után (nem mindig) megnõ 20%-kal a wisdomja a priestnek ! érdekes, elnyomtam a heal skillt és hirtelen megnõtt 5,4 k manáról 6,4 k manára a manám 😄 csak kár hogy nem is töltödik fel D:
45 lv elit skill meg új támadó skill ami szintén táp...wind water dmg-s már nem vágom fejbõl most így a skillt de egész jó effectje van és egész jó dmg-t is lehet vele ejteni...

penge25
ejj ha meglesz a 9.3 k hp, akkor tolom felfelé rá mint atom a inteket meg a magic attack statokat, mert szörnyû, hogy a staminám nagyobb mint az intem 😊

penge25
Ja, ma ha tudtok vegyetek mint atom puri stonét csak 20 dia (azaz féláron van)nagyon ritkán van ilyen alacsony áron, ennek köszönhetõen magem megint tápolódott hp= 8.5k eheheheh

penge25
reggelt, na doom mesélj csak a 40 45 elite skillrõl mit tud? A mage 40-sét azt sejtetem amit beszéltünk nem hogy a partyról lekapja a rontásokat, de mi a 45-ös? És mi a pap 40-45-ös skillje?

mi a mage/priest elit skilljei 40-en és 45-ön ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

jah csak hogy en is fent legyek
http://www.runesdb.com/profile.aspx?id=16961

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

igy se voltak tapok igy meg aztan plane😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
azok kristály egyike kell majd a 25lvl elit skillhez, amit silverspringben lévõ fay akjad elite skill masternél adhatod le. +20 k gold. general targyak nem jók semmire, azért vannak hogy legyenek 😄
elite skillek úgy vannak, hogy mind a 2 kasztnak külön kell felvenni leadni az elit skillhez szükséges itemeket. vedd úgy mint ha 2 classot húznál...mind a 2-vel ugyan úgy kell questelni, dailizni persze már csak 1 nap egyikkel adhatod le...10% bonus kap a fõkaszt a secondary classtól...

Doomista
a mai peccss...40-45 lv elit skill,új 50 lvl insta,nerf scout,buggok javitasa pl a minóknál már nincs szobor-élõ minó...egy két helyen iszonyat nagy laggom volt, de harfban jobb lett a fps-m...elit skillekrõl...a 40 lv elit skillhez kell 42 k gold + 10x Minotaur's Soul + 10x Sound of Wind...Minotaur's Soul ystra highlandban a snowhornban lévõ minókból esik mobbol elitbõl egyaránt...Sound of Wind ystra highlandban lévõ tower of wailing windben éldegélõ lizardokból és gargoyekbõl esik...mivel te is mage vagy,aoevel hammar meglesz ez a 10+10 darab...aztan 20 darab harpys...45 lv elit skillhez kell 58 k gold + 20x Harpy Holy Spirit...ezt a devil canyon pályán a hawk cliffben lévõ harpykból ütheted ki...
az új instáról annyit, hogy 50 lvl-s, imba party kell hozzá, 50 lv elitek találhatóak meg benne,30-50 k hp-san csoportokban, és persze bossok is vannak. 6os partys, szal nem raid. TT-nél gyengébb,ezt 1-2 óra alatt biztos kilehet tolni...dragonfangban található meg,ice dwarf kingomnál,ahol az a bazi nagy templom van...de elõtte meg kell csinálnod a prequesteket hozzá...marl outpostban van egy npc attól kapod és csak rohangálni kell useolgatni és ennyi...3 db quest fog szólni az instába. egyik quest 32 k expet ad,másik kettõ 140k 140k exp sok tp gold, és az egyik még kék fegyót is ad szép stattal.

valamit kihagytam ?

Krezga
Hali!
Két gyors kérdésem lenne. Abbeyben dobálnak valami kristályokat a helyi lények (lilát, kéket, zöldet), ezek mikre jók? Meg a Generál tárgyak mire jók még (nem a daily questesek, hanem csak ilyen sima cipõ, vagy szem stb...).
A másik kérdésem pedig, hogy az elite skillek hogy vannak, mind a két kasztnak külön kell felvennie õket, vagy elég csak az egyikkel?
Köszi!
bazdevil
Kicsit bovebben lehetne? Mit hogyan merre? Kinel lehet felvenni?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
ahh remek...1 óra alatt se megvan a 40-45 lv elit skill...nem úgy mint a 35 lvl-s hogy necroba kell menni csomót, végre normális tiszta solo az egész 😄 érdekes a 45 lv elit skillem, de megvagyok elégedve. 40 meg hasznos partyra =)

Vamp17
szerencsetlen scout-ok ez mar azert durva...

bazdevil

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
szevasztok, mi a helyzet?

Gubberx
azt tudni már hogy honnan, mit és mennyit kell összeszedni az elit skillekhez?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

eertem koszi..