11819
-
#16 majd idővel:D reméljük hogy előbb mint utóbb :D -
#15 sehogy.
-
#14 Csá! Hogy tom letölteni a játékot? -
#13 nah itt van meg ket gameplay vidi, az utolso harmat feltoltam sajat tarhelyre. innen is leszedhetitek igaz nekem csak 300k val jott :/
s a link -
#12 Első link normálisan. elírtam :D sry -
#11 hivatalos forumrol par video. elég jó minőségűek :) érdemes megnézni:
Jobb klikk mentés a célszerű :P
az első videóba bemutatják a housing-ot...belülről hogy lehet berendezni saját házunkat : KATT /16mb/
a masodikba két játékos pvp-zik hosszasan :D : KATT /23mb/
a harmadik videóban meg partyznak :) : KATT /62mb/ -
#10 nagyon szép
-
#9 Runes of Magic trailer
Karakter készítés
-
#8 Egy-két kép :P
-
#7 még nem hinnám :) ha lesznek hírek kiírom :) de addigis berakok pár videot hátha valakinek felkelti érdeklődését :) -
#6 Halott tápig!
DELETE! -
#5 -
#4 Áh,annál csak jobb lehet:D -
#3 És nem titkoltan nagyon hajaz a wow ra xD -
#2 mellékesen akit érdekel az jelentkezhet a bétára :) -
#1 A Runes of Magic fejlesztői komoly ígéretekkel jelentették be készülő ingyenes MMORPG-jüket, mégpedig, hogy forradalmasítja majd a havidíj nélküli MMO játékok piacát. A terveik szerint a német változat karácsonykor indul majd, az angol pedig nem sokkal utána 2009 elején. A fantasy világot egy remek történettel igyekeznek vonzóvá tenni és több mint hatszáz küldetéssel lekötni a karaktereket. Összesen hatféle főkaszt létezik majd, de a másodlagos szakma választásával már harminchatra nő a lehetőségek száma. Minden kaszt egyedi képzettségekkel és combokkal rendelkezik, valamint saját hátasokat használhat majd. A PvE részben labirintusokba járhatunk és hatalmas területeket deríthetünk fel, de összetett craft rendszert és részletesen kidolgozott PvP megoldásokat is tartalmaz majd.
A szoftverhez három- vagy négyhavonta érkeznek majd Turbine-os kiegészítők, e mellé pedig teljesen ingyen szerezhetjük majd be, és játszhatunk vele.
Képek, Videók a
hivatalos oldalon.
/Ha lenne ilyen topic akkor close... rakerestem, nemtalaltam, ha megis lenne akkor nem kell lehurrogni...köszi./