11819
-
#136 ird :) -
#135 már késő :)
ha érdekel leírom miről szolt :) -
#134 ööö infot rola,nem vágom =( -
#133 holnap vége:D
moka a Monster Festival :D ... ha tudod még próbáld ki a holnapi update előtt :) -
#132 szép a halloween event a játékban,legalábbis nekem felettébb tetszik... -
lezli01 #131 oxi -
#130 Az a baj,hogy nem az én accom,én is ugy kaptam "kiprobálásra" az accot egy "baráttol".Megkérdeztem különben,és "nem" választ kaptam.sorry. -
lezli01 #129 Nem engednéd meg, hogy kicsit kiprobáljam az accoddal? Nem tesze tönkre a karidat ujat kezdenék. Csak egy órácskára akár h lássam milyen is a game?! :( -
#128 kicsit uncsi a game már...pedig lv16 vagyok....persze azért mert még nem fedeztem fel sok mindent,szoval nem hagyom abba :D -
lezli01 #127 Wáá alig birom már... Nagyon akarok már játszani vele, wowot imádtam, remélem ez is legalább olyan zsír lesz! :P Írjatok már róla h álltok meg milyen a game stb... :P -
DarkBlade #126 Töröltem a gémet, megvárom az Ob -t, és az optimizált javított klienst.
Jó játékot mindenkinek. -
#125 jobb klikk . vagy egy katt babllal.
lesz még wipe. igen :) -
DarkBlade #124 Remélem javítanak azért még a gémen.
Elég sok a hiba benne.
A mobokat lehet valahogy targetelni? Mert az egeres kijelölöm dupla katt, oda rohan ütöm nem igazán akar működni. Nem lehet eltalálni a mobot a kurzorral.. mindig mögé, mellé fút. Idegesítő.
Decemberben megint wipe lesz? -
#123 16 lv vagyok jeaaa :DD
-
#122 RoM - NDA -
ladasz #121 Amugy miaz a NDA?:) -
lezli01 #120 jah ahan -
#119 az a baj hogy NDA még mindig él :/ ... igy nem lehet screenshotokat közzétenni sehova :/ -
lezli01 #118 Jah és pár képet bedobhatnátok amit kiscreeneltek játék közben, csak h még jobban fájjon a szívem! :P -
#117 pedig van értelme:)
-
lezli01 #116 Áhhh sose választanak már ki! :D Amugy ha lesz open beta ott majd ugye nem törlik a karikat ha kijön a full??
Amugy én imádtam a wowot, csak már meguntam fizetni meg ugye jön az új kieg és nem látomértelmét folytatni... -
#115 elsö biza !
te merre vagy ?
omg kicsit hasonlot a wowohoz a game...olyan meseszerü...persze szebb és jobb :D -
ladasz #114 Sajnos nem müködik a key.Akkor várnom kell decemberig. -
#113 első benyomás? :P -
#112 nem a pvpsre :DDDd
valszeg annyi quest van hogy huh....egy lv alatt vagy 100 quest :D
eddig 30-t csináltam meg lvl15-n :D és fél % van meg :D -
#111 ladasz ment privi :) nemtom hogy jo e még a key :)
Doomista: melyik szerora mentel? fogadjunk pvp xD -
ladasz #110 ScarY MAN megtaláltad a kulcsot? -
#109 te még nem játszol,én igen,ennyi a lényeg :D
-
lezli01 #108 ez az ingyé ugy hangzik mintha bármit is kéne adni érte... :D viszont megkönnyebbülhetsz mert leállhatsz a nyalással :D -
#107 nah én meg kaptam ingyé accountot lv15 warriorral,azt tolom,ugyhgy ennyit a keydröl :D -
#106 magyar rajongoi oldal -> forum :) ... van egy pár vélemény amik elég frissek :) -
lezli01 #105 Nekem igazából annyi is elég lenne ha valakiével kiprobálhatnám 1-2 órát csak hogy jó-e és érdemes-e várnom rá vagy játszak mással... Amugy aki eddig kiprobálta milyen benyomása volt??? :) -
ladasz #104 Nekem már 1 hete fenn van a kliens meg regeltem is.Csak 1 kulcs kellene de nagyon.A régi idök emlékére:)
-
#103 mindig az elsö ember aki kéri,az kapja nem ? :D -
#102 nos... 1 kulcsom van...vagyis van valahol...
konkretan nemtom merre mert mailbe kaptam ugye mmorpg.com rol... de nagyon nem okés valami...
igy nemtok mast mondani. reggeljetek be hivatalos oldalon es varjatok. ha meglesz akkor majd kisorsolom hogy ki kapja:)
nehez helyzetbe hoztatok :D -
#101 kérek énis meghívót pls :)
inverzmouse kukac gmail pont com
-
#100 ték ;) -
lezli01 #99 Sziasztok, ha lehetséges valaki dobjon meg engem is egy kulccsal :)
e-mailem: [email protected] -
ladasz #98 Ja neked meg ingyen mi.Eléggé vicces.Nem ér annyit egyik játék se. -
#97 kulcs/5000 HUF