Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu.......

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Mivel sebzel 300-at a thunderral? Mert purga firével, meg fõnix-el ha valamelyik maxolva van nagyon szépen lehet sebezni, mondjuk a kettõt együtt nem hiszem hogy valaki kimaxolta már rohadt sok tp lenne! A fõnix az nagyon durva de kár hogy csak a veled szemben lévõ mobokat sebzi 😞

Doomista
fogalmam sincs mikor adják ki a bagokat ^^
viszont azt nem tuttam hogy skill reset tonet fog rejteni az 50 lvls :o
akkor hát elis használom azonnal :]
jah és remélem hogy a 35,40,45 vagy 50 hammer kalapácsot is fog rejteni 😊 még jol jönne pár darab ilyen cucc,az a power modifier +20% jol esne pár cuccra 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Na akkor ez faszántos, akkor gyorsabb a gearelõdés mint a wowban 😊 Már alig várom az lvl 50-et, tényleg a tatyót mikor adják már vissza lassan aktuális lenne az 50-es tatyóból a skill reset stone 😊

tiszta lineage2 ez a game <#eljen>

Stone Brothers Racing Team #1

Doomista
ha instába bemész,kinyirsz mindenkit,kijösz,akkor ugyanugy visszatudsz menni,és ugyanugy ott lesz minden mob.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
hát 2x 50lv mage aoevel megy,de ugy hogy kb én 300-t sebzek az aoeval,igy már nem is ér semmit...

penge25
Ja másik, itt is úgy van mint a wowban, tegyük fel lemegyek az instába és, másodjára csak holnap vagy x idõ múlva mehetek le, mert amiket megöltünk azok nem lesznek ott csak azok amiket még nem?

penge25
fene se tudja csak fórumon néztem, hogy küklopsz lairhoz a taktika az, hogy két mage aoé-val pucolja ki, hogy hamar a bosshoz jussanak, mert olyan szar ott is a loot tábla hogy ihaj

Doomista
pénzt én aoe nélkül is simán tudok keresni 😄
amugy meg veszélyes az aoe magere a küklopsz lairba...észre sem fogod veni és 0 hpd lesz...van ám,hogy az aoe miatt rádjön 4 mob,többiek vagy nem huzzák rájuk vagy egyéb,és csodálkozni fogsz,ha leütnek.
nem tul ajánlatos az aoe oda 😄

Bezzeg a scout bírna, de nincs neki csak 1 és az se aoe, csak valami olyasmi =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

penge25
Hát aoe azért kell hogy egyrészt pénz keressél meg tudtommal küklops lairba sem árt az aoe 😊

Doomista
hát nemtom,én inkább nem tolom fel...nem tudom minek aoe a magenek,hisz nem bir el 4 mobbal egyszerre,csak épphogy 😊 1 aoem van +22re feltolva,az a thunderstorm,de azt is MAban használom ahol sok kis bogárka van...

Doomista
az epic quest raid party boss 😊 nem dob semmit...és kecire jó raid party kell hozzá.

penge25
Hát pénzkeresés miatt feltoltam lvl 30-ra a skillt, mitõl is lenne bugos, csak az animácója szar de nekem 1000-1200 körül sebez lvl 40 mobokra

penge25
Doomista látom a képedi között, a hangyás helyen azt a lila kõ golemet 😊 Azt lenyomtátok, mit dobott?

Doomista
buggos szar animácios skill az,remélen nem +olod !

Doomista
odabaszós mmo 😊
én az aionra fizetek,várom már najon^^

penge25
Jupi bejött a weblapod végre, juhuuuuuuuuuuu!

Doomista
akkor az utolso 3 kép itt...
nem tudom mivan,tegnap még megjelenitette a képeket.

GW monkot jodarabig nem ubereli semmi

Gubberx
GZ!!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Ja még egy kérdés a magenek van az Aoe skillje a Purgatory fire, nos ha ezt elkasztolom akkor nem látok semmit, csak nekem bugos a spell animációja? Persze a mobok sebzõdnek, csak kicsit illuzióromboló, hogy a spellnek nincs semmi animációja! 😞

penge25
Vagy az is elég ha megmondjátok magenek milyenre vadászak, asszem illumine kell nekünk, de ennek se tudom hogy milyen statjai vannak!

penge25
na vissza a romhoz jelentem lvl 45 lettem 😊 5 szint és 50 jupiii! Gyors kérdés nem tudtok egy oldalt ahol kifejtik nekem pontosan milyen statokat jelen pl a fox, illumine, warlock stb

penge25
Ez még nagyon alfa fázisban lévõ játék, igen nekem is feltünt mennyire hasonlóak akrik, de legalább tök új fajok vannak be! Nekem a pap jön be amikor helel ujával rámutat a tagokra és gyógyítja õket nagyon komoly talán 2011-ben jön ki 😊

Gubberx
na igen, az kicsit tényleg gáz benne

boss is fasza, cask kár h minden kari ugyanugy néz ki, ha választanom kellene akk aion, de majd emglatjuk

Gubberx
jóféle 😄

komoly, városok uberfaszán néznek ki, de egyik nagyon aionra hajaz

Gubberx
a három megnemjeleníthetõ képnek? 😄 annyira azért nem 😄

penge25
Kicsit off de gyerekek ez minden t MMo-t odabasz, amit a trailerét illeti. Számomra idáig az aion trailerei voltak a legjobbak dezz ááááááááááááááááááááááááá Tera online

penge25
Mielõtt elküldtem a kommentet sehol nem volt kint a hír, csak Kerenskynek a homályos utalása, hogy új ficsör kerül be jövõhéten a agméba, de nem árulja el mi 😊 És én onnan gondoltam, hogy guild vs guild, mert a patch nekem feldobott ám egy új mapát gvg néven 😊

Vamp17
egyes mail szolgaltatok spamnek jelzik a levelet, nezd meg azok kozott is!

Hátdehátde aztírják hogy aktiválnom kell az accom az aktiváló kódommal de a mailt meg nem küldik ezmiakkormostna ^^

Doomista
ennek gubb most nagyon de nagyon nem fog örülni:

Doomista
:S

penge25=fail 😄

ScarY MAN
amúgy ma is játszottam 😄

...

ScarY MAN
Doomista
<#eljen>

Solid Snake
Köszi
<#worship>
Doomista
machamacht

Solid Snake
Melyik szerveren kezdjek hogy magyarokkal is találkozzak ?
Doomista
ezt en is irhatnam rad...jatsz 😛

ScarY MAN
reggelsz es nem kell semmi kulcs 😊 jatsz 😛

...

Pont ahogy mondod... növekedett és csak elértem a 100 %ot ... Regisztráltam csak nem tudom mikor küldenek valami kulcs félét az emailre amit használhatok a honlap regjénél... errõl tud vki valamit ?

Doomista
utálsz szintezni ?😄 pedig mmoban ez a full lvig alap dolog 😄 itt kezdõdnek a bajok én látom 😄

Rip
Ez normális, nálam is ezt csinálta 2-3 órán keresztül, de ha nézed a kliens ablak jobb felsõ sarkában a verziószámot, mindig kicsit növekszik 😊 Amikor látszólag kidob, akkor frissíti magát, majd szedi le a következõ patchet.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

penge25
Én már azt szeretem egy MMO-ba gyorsan beugrok haverokkal egy órára és letolunk egy instát 😊

penge25
Meg legyenek szép csillogó villogó fegyverek (ezek a t4-es fegyók olyan gyengén világítanak 😊, páncélok!