Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem bad aoe,hanem táp aoe.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
de járjál utána rendben,de még ha hazaérek majd megnézem,hátha igazad van 😄 de szrtm csak egy dologra hat 😄
vagyis mondták,hogy valamelyik mobnál leszedi az átkot...pl harfban ystrában a ferretek adnak valami átkot,azt leszedi...de nekem másról,magamról még nem szedett le semmit 😄 azért kár érte 😄
inkább pvpre jó,de ha boss/elittõl elakarsz menekülni,hatásos 😄
csak mire benyomod ezt a static fieldet az ellenfélre,addig lehet kinyir,ezért kell elötte stunt vagy valamit rádobni,hogy nyugodtan végezd a hosszu munkát 😄
de volt hogy 2x vittem 2 db ant kártyát egymás után XD 101-98 lottal 😄
szóval van magenek 2 skillje (electric compression,static field),amit nem lehet elnyomni...eddig aszitem buggos,de mint kiderült,ugy van hogy:
plasma arrow skillt elöször el kell nyomni,aztán magadra kell nyomni az electric compressiont,és végül az ellenfélre a static field...10 secondig az ellenfél nem tud semmit csinálni,és ez krv jó 😄 nah viszont ezt fellehet tolni ám ! 😄 kbszt magasra ! 😄 28 lvln 21.2 secondos már !! szóval ha feltolod rendesen,krv sokáig nem tud pvpben az ellenfél semmit csinálni,és igy simán nyered a pvp-t 😄 föleg ha még ott a stun,ami nekmem 9.0s,van még 5 secondos blokkolo amitöl nem tud mozdulni az ellenfél,és még a silence,amitöl nem tud skillt nyomni...azt is fellehet tolni szépen...ha ezt igy összerakjuk,akkor látszik,hogy bizony magehez érni nem egy egyszerû dolog 😄
Jelentkezz mûsorvezetõnek a RADIO NRG-be.
MSN: [email protected]
www.radionrg.suxx.hu
Támogatja a SzuperHost.com
Regisztrálj a RADIO NRG weboldalán!
Hozz magaddal minél több embert és nyerj egy RADIO NRG ajándékcsomagot!
Regisztráció után küld el a [email protected] e-mail címre vagy a +3670/648-14-15-ös SMS számra a REG-NYERJ (NEVED) kódot.
Csak az e-mail elküldés és a regisztráció együtt vesz részt a sorsoláson!
Ne habozz játsz velünk!
50ig nekem összejött 1 mill,és azt elöbbi héten full elköltöttem...ebböl valami full táp maget sikerült csinálnom XD amennyire tudtam,kitápoltam magam...most meg hogy minden cucc táp,a jobbakra gyüjtök 😄 de most inkább a skillek érdekelnek...ugy látom ezt a hetet is antozással fogom tölteni...mert közben tegnap én is dumáltam egy magevel,és ö is adott pár hasznos infot,hogy mit toljak fel...van mit feltolnom...és ehez sok ant TP kell 😄 nah nembaj,talán már kövi héten priestet tolom,talán...😄
most lementem hangyákhoz...6t magamra toltam,csak phoenix és tunder,de igy levertem öket ugy,hogy negyed hpm se ment le...nah most gondolj bele milesz ha thnder helyett majd pár nap mulva mire +40lesz a purgatory,mit fogok én ott alakitani 😄
meg feltolom a crit rate növelö buffot,mert azzal ugy több az esély a critre,több crit megy a hangyákra,gyorsabban kinyirom öket 😄
amugy hány lv volt a mage ? 46/56 ?😄
erövel antozok,hogy legyen TP skillekre...+40re felhuztom a phoenix skillt,keci jó aoe skill...most a purgatorit fogok 40re felhuzni 😄 40 lvln 450 dmg-t irt ki,remélem azért jóval erösebb lesz.bár ha azt nézzük hogy 1 secondos,igy hammar összejön a sok dmg. meglátjuk. egyenlöre tényleg jó ez a phoenix,ahogy mondtad,és biztos a purgatory is jó lesz 😛
thunder is jó aoezéshez,aztán phoenix és igy tegnap 6-10 kaktuszokat öltem le egyszerre. gyorsabban kifarmolom az quest itemeket,deha purgatori jönni fog,akkor még gyorsabban 😄
elkéne már kezdeni a priestet is huzni 😄
Addig bébipapi vagy 😄
Jááj de szeretném már ezt a bosst elintézni , revenge a legutobbi Wipe miatt harrr harrr
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
ezt érjétek be 😄
Jelentése: túl erõs, olyan pl. karakter, fegyver, stb., mely felborítja a játékegyensúlyt. A tápos karakterek - amellett, hogy illúzirombolóak - többnyire nem túl egyenes módszereken alapulnak, mivel a "tápolás" leginkább a szabályok kiskapuinak keresésébõl és kihasználásából áll.
Kabu: BFH > RoM, egyelõre ^^
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!