11819
-
#11779 Gyere Aionozni :) -
KaBuTo666 #11778 szia penge, rég beszéltünk. Még mindig ölögeted a vámpírokat? -
#11777 Sziasztok, én már régen abbahagytam a rom-ot, itt egy ajándékkód valami pet upgradhez: 1331_V4HxsRpU9H -
#11776 Csak a Grafika és hangok jobbak.
Asszem felteszem újra a játékot, nem emlékszem már milyen, több szerver van?
Vmeik van egy lv50es karim, remélem nincs kitrölve, vagy 2 éve játszottam RoMal. -
Ironman2 #11775 Mi az a MAgic Hub? -
Ironman2 #11774 Sima kliens,és Advanced kliens között mi a különbség? -
supersheep #11773 ajándék kód #2
ez meg valami mézeskalács zenekar
1262_xv6FyMrmHr -
supersheep #11772 Hali all.
Kaptam valami ajándék kódot ROM-hoz karácsonyra de már nem játszok egy jó ideje szóval ittvan:
1246_kxkxDvFBzK
Nemtudom mi ez de a leggyorsabbnak előre is grat.
Csak ennyit szerettem volna.
Kellemes ünnepeket! -
#11771 Sziasztok!
Nekem az a kérdésem lenn, hogy létezik olyan addon ROM-hoz ami a saját/party/raid DPS értéket méri-mutatja? Mert damage done-ra találtam de az kevés. -
#11770 :AD:AS:D:ASD:AS:D -
KaBuTo666 #11769 Nem is mondtad, hogy Pesten ilyen is van...bakker még a végén odaköltözöm...:D -
#11768 este jössz instázni? -
kingdino #11767 Hali! tudja valaki, ha nincs több hely a kastélyban és építeni szeretnék valamit, akkor le kell bontanom valamit? és ha a lebontandó kell valamihez, akkor az is eltűnik? -
#11766 -
KaBuTo666 #11765 muhahaha -
#11764 muhahaha -
#11763 nem tudok regelni mert nem jön mail...
mekkora szívás :=/ -
Ironman2 #11762 Melyik a legfrissebb update most? -
#11761 Sziasztok. Megkérdezhetném hogy milyen gyakran van karbantartás? Mert perpill most se enged fel, és a tűzfalon meg mindenhol máshol is, engedélyezve van. -
MystOrion #11760 Nagyon köszi. Már nézem is:):):):D -
Tusy #11759 - tegnap én is így jártam, ezért felmentem a RoM Hungary (bannerban középen a címe) és ott a Letöltésekből leszedtem a slim klienst (egy .RAR-ban egyetlen .EXE file). Azt feltelepítettem, utána updatelt pár órát majd végül elindult -
MystOrion #11758 Valaki tud nekem segíteni? Amikor rámegyek a letöltésre és utána elindítom azt, akkor megáll az elején és nem tölt. Nem tudom így felrakni. Mi lehet a gond?
A választ előre is köszi. -
#11757 helyes, helyes. a fejlődést majd kitapasztalod magadnak, én csak a két kasztodra tudok tanácsot adni. nekem mage az elsődleges kasztom, a másodlagos pedig priest. soloban elég jól boldogulok, meg úgy összességében elégedett vagyok vele. ha gondolod, próbáld ki. -
#11756 jah és fejlődési stratégiát elfogadok :) -
#11755 nah nagynehezen :D Palinko néven kereshettek. -
#11754 megpróbálom a manual patchelést, másoknak is lehet kelleni fog majd:
http://forum.us.runesofmagic.com/showthread.php?t=31461 -
#11753 a c meghajtóra tölti mindenképp (ezt úgy tudom át sem lehet állítani), asszem a windows mappán belül vhova, de nem vagyok benne biztos. -
#11752 sajna semmi a fórumon
-
#11751 nekem is comodom van, engedélyeztem benne és el is indult az update csak leállt. nem emlékszel véletlen hová tölti az frissítést? lehet ha törölném és újra kezdeném működne. közben nézem az ajánlott fórumot -
#11750 szokott ilyen probléma előfordulni egyeseknél, de őszintén szólva nem tudom, mi a megoldás. a hivatalos magyar oldal fórumában nézz szét. mintha emlékeznék hasonló problémára. esetleg tűzfal nem zavarhat be? -
#11749 nah nem lesz itt játék, feltettem az update elmegy 79% ig majd leáll, újratelepítettem, ugyanez... írtam supportnak hátha. -
#11748 köszi akkor megnézem a Smacht-ot -
#11747 Macantacht meg Sionchain a két magyarok által legsűrűbben lakott pve szerver. pvp szerók közül a Smacht-ot érdemes megnézni. -
#11746 melyik szerverre érdemes menni? -
#11745 Sziasztok!
Az miért van hogy letöltöttem a játékot (v4.0.0.2360 EU slim) feltelepítettem, és nem indul el. Comodo tűzfal jelzi hogy client.exe-t fogja indítani, engedélyezem és nemtörténik semmi, folyamatok közts sincsen.
Olyan mintha indításnál egyből lehalna.
Rossz letöltés meg azért kizárt mert ilyan self extractos verzióban töltöttem le (német nyelvű volt), ami kicsomagolt a telepítőfájlokat, ha az sérült lett volna akkor nemtudta volna kicsomagolni. -
#11744 sziasztok!
én is nemrég kezdtem a játékot a macantacht szerveren vagyok 11-es szintű elf mage. szeretnék én is csatlakozni vmelyik magar guildhoz, akik bevesznek kisebb karikat is. a rom hungaryn szétnéztem, de nem nagyon találtam ilyet. ha esetleg vki itt tud, az szólhatna. :D köszi előre is -
#11743 Szia!
A legtöbb magyar az európai régióban, a Macantacht - PvE és a Siochain - PvE szerveren játszik.
Nézd át esetleg a fenti ROM Hungary linket, sok mindent segíthet!
Üdv a játékban! :) -
Zod #11742 Üdv mindenkinek!
Én most kezdem a játékot, jelenleg megy a patch. Melyik szerver javallott, ahol van olyan magyar guild, ami be is venne kis karakterként?
Köszi! -
#11741 Mert igaz ;) -
#11740 Magyarok kevesen játszanak. :D
Tetszik az a topik, hogy DAK3 the motherfucker noob :DDD