Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora szívás :=/
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A választ elõre is köszi.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
http://forum.us.runesofmagic.com/showthread.php?t=31461
Az miért van hogy letöltöttem a játékot (v4.0.0.2360 EU slim) feltelepítettem, és nem indul el. Comodo tûzfal jelzi hogy client.exe-t fogja indítani, engedélyezem és nemtörténik semmi, folyamatok közts sincsen.
Olyan mintha indításnál egybõl lehalna.
Rossz letöltés meg azért kizárt mert ilyan self extractos verzióban töltöttem le (német nyelvû volt), ami kicsomagolt a telepítõfájlokat, ha az sérült lett volna akkor nemtudta volna kicsomagolni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
én is nemrég kezdtem a játékot a macantacht szerveren vagyok 11-es szintû elf mage. szeretnék én is csatlakozni vmelyik magar guildhoz, akik bevesznek kisebb karikat is. a rom hungaryn szétnéztem, de nem nagyon találtam ilyet. ha esetleg vki itt tud, az szólhatna. 😄 köszi elõre is
A legtöbb magyar az európai régióban, a Macantacht - PvE és a Siochain - PvE szerveren játszik.
Nézd át esetleg a fenti ROM Hungary linket, sok mindent segíthet!
Üdv a játékban! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Én most kezdem a játékot, jelenleg megy a patch. Melyik szerver javallott, ahol van olyan magyar guild, ami be is venne kis karakterként?
Köszi!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Tetszik az a topik, hogy DAK3 the motherfucker noob 😄DD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne