Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
1000 Diamonds - 39,99 € (~11931,42 HUF) <#vomit><#vomit>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
hol van penge ? :-o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
hogy ilyenkor hogy tudlak utálni,tudtad ?😄😄😄
letoltam nekem tûzijátékot dobott...de addig tolom mig meg nem kapom a másik darabot is -.-" bár nem tudom hány darabos ez az event szet.

Ventura82
nagy nyugisan szedem a málnát és erre valaki rámtehénkedik hátulról 😄 Hát van ennél szebb??? 😄

Doomista
egy jó tanács: a golemeket meg ne üsd.

Ventura82
akkor bogár...mindegy, már nem láttam az idegtõl 😄 😄

Gubberx
nembaj de reggel mielõt eljöttem letoltam az event questet és meglett az event maszk is 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Tagenánál nincs is pók 😄 ott egy bogár boss van csak

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
xD

Doomista
elit pók ?😄

Gubberx
FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuu

Ventura82
Hát igen, ez elõferdült mostanság, fõleg, hogy tegnap vagy 2x is belefutottam tagenánál abba a rohadt elit pókba 😄

Doomista
épp akkor nyirtak ki a mobok,és feküdtél 😄 egy jót felröhögtem, és mentem tovább 😄
ha kell valami help szólj...

Ventura82
Elképzelhetõ... és éltem vagy haltam? 😄 😄

Doomista
egyszer már láttalak 😄

Ventura82
Szösszenet, Hungaricum, majdnem minden délután-este, kivéve ma 😄

Doomista
nah az zsir én is 😄 karid neve ? guild ? 😄 mikor vagy fennt ?

Ventura82
macantacht

Ventura82
télleg, majd ha ráérsz levihetnél 1-2 helyre... <#vigyor><#vigyor>

Doomista
melyik szerón vagy ?

Ventura82
Segáz, én meg legalább átnézem, hogy milyen instát kéne meglátogatni így lvl 20 tájékán 😊

Ventura82
<#violent><#boxer><#idiota>

Doomista
dejó,hogy romozok 😄

Ventura82
De jó, hogy megint melóban vagyok, legalább fórumozhatok kicsit <#idiota>

Doomista
reggelt

Ventura82
Szépjóreggelt! 😊

Doomista

Gyerekek...most kezdem ezt a játékot és valaki tudna nekem ajánlani egy szervert ahol sok a magyar?...Elõre is thx!<#email>

Saccard
Igen nemrég rájöttem csak az volt furcsa hogy mindig ujra el kellett inditanom a launchert de végülis sikerült. Nagyon köszönöm😊

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Rip
Igen, már elvileg meg kellett volna kapnod, én melóhelyen megvettem az állás alatti akciót kihasználva, hazaérve már ott volt az accounton.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Doomista
megkellene kapnod...irj a forumba képet is rakj be vagy valami hogy elküldted és elvileg meg is kellet volna kapnod.

Nem tudom, lehet tenyleg megszivtam. Mar 1 napja, hogy megvettem 200 diamond-ot es hiruket sem latom. Az account oldaln a histroryban ott van, hogy menyni penzert menynit vettem es, hogy sikeres volt a vasarlas. A servert is jol valasztottam ki, azt amelyiken van a karim.
A diamondoknak ilyenkor minden karimnal meg kellene jelennie azon a serveren? Vagy kell meg valami hogy hozzajuk juthassak? *Cry*

Rip
Hja, F.A.Q.-t olvasd el (ez mindig és mindenre érvényes örök igazság), sok hasznos info le van írva, többek között a patch mizéria is...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Sokszor le volt írva, hogy a telepítés alatt végig 10%-on marad a total progress, és csak a végén ugrik fel 100%-ra.

Azt, hogy ténylegesen milyen patch-eket pakolgat a játék, az ablak jobb felsõ sarkában tudod nyomon követni, ahol kiírja a verziószámot.

3 órás patchelés teljesen normális, ezen nem kell meglepõdni.
Hagyd csak, hadd csinálja, egyszer csak kész lesz, türelem.

Doomista
ez már isten súlytotta csapás 😞

Saccard
Lol most fogok hülyét kapni... Felpatcheltem manuálisan és nem inditja el a launchert mert kinai nyelvcsomagot akar telepitettni... gyáááá...<#falbav><#falbav><#falbav>

Doomista
hát nincs ötletem...probáld launcherrel,vagy manuálisan leszeded.
nálam sosem volt probléma a patcheléssel...

Saccard
Most leszedem fileplanetról a patcheket hátha manuálisan menni fog-.-"

Saccard
Köszönöm a válaszokat😊. Amugy asszem bukta van mert patchelésnél megállt a total 10%on és amikor ott patchelt egy csomot(wdb-tis átirja stb.) kilép a launcherbõl és amikor ujra belépek mégmindig csak 10%nál van és van egy olyan gyanum h ugyanazt a patchet szedegeti. Nemlehet külön leszedni a patcheket launcher nélkül?

Doomista
macantacht,siochain serveren vannak a legtöbben magyarok. én,cat,gubb,baba macantachon vagyunk itten,penge,scary meg siochainon.
úgy is tudsz imba lenne,ha nem fizetsz érte.de ha fizetsz érte ugy 2-3x imbább leszel 😄
class rendszer...mit akarsz csinálni a játékban ? dmgeket adni rendesen,vagy healerni,tankolni...
sok insta van...van amelyiket tudod solozni,van amelyikhez 6/6 party kell,van amelyikhez full raid...kell egy jó guild az biztos !

Anélkül is lehet ,ld Kabu, az imba mage 😄
Ám valami manchamat, vagy hasonló... kasztokban viszont nem vok otthon =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Saccard
Jajj és még1 kérdés. Ingyenes a játék de gondolom van opció ahol lehet fizetni(én nemnagyon szeretnék) nagyon nagy elõnyt élveznek akik fizetnek is vagy lehet anélkül is érvényesülni?

Saccard
Szép napot mindenkinek!Új vagyok, most patcheli a játékot és kérdésekkel traktálnálak titeket, ha megengeditek😊 1. Melyik szerverre menjek majd ahol magyarokat is találok? 2. Olvasgattam errõl a duel class rendszerrõl és a legjobb párosításnak a knight-priest(heal-melee) és a scout-rogue(dps) tetszett jól gondolom,vagy mást ajánlotok? És még1 az instance-ok(ha vannak) komoly csapatmunkát igényelnek és változatosak? Elõre is köszönöm a válaszokat!

Doomista
fasza az új banner

Doomista
én há!

...Amúgy "DE".

ScarY MAN
csaknem 😄

hiszen...
...Te vagy a legfaszább MMO-s xD

...

Doomista
egyetértek,hogy bealázol mint az vadállat 😄
olyan táp vagy hogy már az egész karid körül egy aura van,ami mindenkit eltaszit.

ScarY MAN
amúgy meg most rugot húzok xD

...

ScarY MAN
a tápos fire maged-ed felted hogy SvSvS-be összejövünk és lealázlak? 😄 xD

...

Doomista
<#ticking><#ticking>