Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
ettol mondjuk meg lehet igaz, egy vaddiszno hátas pl nem nezne ki rosszul, ill a harman egy hatason sem lehetetlenseg. Ilyen tudtommal a wow uj kiegeszitojeben is van.

Csak a knight Mage Priestnek van manája 😊
Rogue energyt Scout Focust Warrior raget használ
Rogue és Scout nak sose lesz több mint 100 egyenlöre 😊 , potikkal tudod gyorsabban visszatölteni

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

A felhasználható manat hogy lehet növelni ? Rogue vagyok és még mindig 100-on van.Szintlépéskor sem növekszik.
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

ez nem rossz 😄

penge25
Nos mint mondtam az Romnak ugye mindenki tudja van egy adatbázisa, nos ennek most van egy újdonsága, egyfajta armorys rész, mint a wowba, ahol gyakorlatilag feltöltöd a karidat, cuccait tulajdonságait stb, itt a karakter menu:[url=[/url]Rom Armory]Armory és itt van a leírás hogy töltsd fel a karidat[url="http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?p=649181#post649181"]Hogyan töltsd fel a karidat a rom armoryjába!

penge25
pff most látom csak leállás lesz és nem lesz patch csak jövõhéten eheheh

penge25
mondjuk jó érzés volt végigverni hárman az instát 😊

penge25
áá akkorákat sebeztem , hihetetelneül megdobja az embert, de sajnos tegnapi napom szánalmas volt semmi értelmes drop nem volt 3 ma run alatt, nem tom nagyon szar a drop itt 😞 Álítólag célszerü egy lvl 40-45 körüli játékost leadernek tenni, mert úgy jobb a drop a fene se tudja<#nemtudom>

Doomista
jah ez magenek a tápok tápja cimû buff 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Tegnap voltam ma-ba egy állat pappal ezt nézd doom ilyeneket buffolt rám, imba buff magnek

penge25
nos skacok egy kérdés az agregátorral kapcsolatban! Szóval van egy boundos tárgy imba statokkal és én ha ezeket az agregátor segítségével átteszem egy bindesre, akkor azt a tárgy bindes marad és így el tudom majd adni? Mert sajnos rá kellet jönnöm, amit itt multkor néztünk a tokenér vehetõ cucc az nem arra való ám, hogy a boundos cuccból bindest csináljon 😞

penge25
eheheh😊

Doomista
holnap áprilisi tréfa alkalmából elfogom kúrni a fõnöknek a méregdrága munkát 😄 hagy szenvedjen végre

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
az viszont szép, hogy a wow cd-s eladásait bealázta a rom hajrá csak így tovább<#taps>

penge25
doom ezt a hírt nem érzed enyhén furcsának, hmm hárman egy hátason, malac hátas hmmm szerintem ez tréfa 😊Tudod holnap elseje<#confused>

Doomista
jól olvastam, hogy lvl szint növelésrõl szó sincs ? szóval nyáron sem lesz lvl növelés ?

penge25
Ja és grat Gubb<#wave>

penge25
na lásuk mi lesz a mai patchben, hát Ravenfall tuti nem lesz, hanem nyilván csak az új törpös insta hókuszpósz lesz asszem a fõboss majd, na aki a notest elõször megtalálja az linkelheti ide 😊

penge25
kicsit furcsa, hogy pont azokat fogják a fejlesztõk belerakni a játékba, amit a magyar fórumközösség szeretne, eheheh érdekes, nagyon érdekes <#crazya>

penge25
reggelt, nagyon áprilisi tréfa szaga van ám ennek a hírnek<#buck>

Doomista
grat gubberx <#taps><#taps>
az egyik kérdést én azt hiszem elkúrtam 😄

ScarY MAN
Rom hungary nyeremenyjatek gyoztesek 😊 Gubberx grat.😊 Doomista en komolyan neked szurkoltam 😊

A várható tartalomról. ... nem semmi mik lesznek itt! 😊

...

😊 lassu vagyok😄 nah emgyek nezek family guyt😄 joejt!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Nekem megvannak, partyban megcsináltam, most kaptam 3 ilyen gyûjtögetõs,robbantóst.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az meg van csak amikor a barlangba kell kinyirogatnom oket egyszerre 2 megy csak amikor 3-4en szaladnak ram akkor ficcenek ki...de elobb utobb meglesz a 13 guard meg a 10 mage es a 20 huyle nevu😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Engem is pont õk öltek meg ^^ Elpusztítottam az alkímia felszerelésüket <#hehe>

😊 nah aze mar csodalkoztam hol vanak a tobbiek😄
holnap nem tudok romozni pffff:S mi lesz velem..valaki irtsa ki bosszubol a goblinokat pleeeze..Zenoka uzeni felkialltassal😄

Doomista
én oldalazó késsel szoktam borotválkozni. lemegyek a mûhelybe,megköszörülöm jó élesre,és simán szép babapopsi simánra borotválom magam azzal 😄

Nekem 1 pengés van xD

jaaah😊 jodarabig hasznaltam sima 3 penges borotvat de attertem villanyra korszakalt is egyszerubb vagni vele mint olloval😄

Doomista
való életrõl beszélünk 😊

rugoval?😊 secondom az mage az igaz de azt meg nem huztam csak lvl 10 ig😊

Doomista
annyira nem szõrös a pofám teee 😄

viszont te fogadjunk, hogy nem használsz staffot

villany borotva😄 azzal nehez elvagni magad😄

Doomista
remegõ kézzel nehéz

Doomista
idegesen én nem borotválkozom, mivel tanultam abból az esetbõl, mikor borotvával megvágtam magam egymás után 3x.

nem ihatok rovidet😄 inkabb megborotvalkozom😊

Doomista
igyál 2 felest és rendbe jösz !

francba ma haltam negyszer goblinoknal:S eleg volt!

Hello új leszek a játékban amint lejött lenne pár kérdésem olvasom a faq t meg a többi dolgot és az érdekelne milyen hivatások vannak ? és a lovag/pap jó karakter e? vagy rossz kombináció.

Hc arcok tuti lvl 1-essel tolják majd 😄

Doomista
magyar dobozos verziót akarok 😞

ScarY MAN
Doomista
112 új üzenet. nem fogom elolvasni, inkább megyek ant dailit csinálni !

Ventura82
Ezt asszem a Yuris questkor kapod.

sziasztok! olyan után érdeklõdnék hogy ezt a tárgyat Black Blood Merchants' Account Book ki avagy mi dobja vagy honnan lehet meg szerezni ezt a könyveet ?

penge25
egyedül ott szoktam kurva sok damagét benyalni 😊

ott még sose haltam meg ^^
Bár én szolozni se tudom az instát 😄

penge25
Vizes witchek szerinted ezeket ki tudom nyírni szólóba, buffal van kb 4.4k m deffem, és buff nélkül 5k hp. Egyedül ezektõl tartok ha szólózni akarok 😊

Hát figy , Vizes witchek dobják a 40 es kék wandot , Tûzes démonok dobhatnak End V öt ,
Razeela illumine V és 22 Wisdom ami értelmes , Dorlos dobhat End és Auth meg Mind V öt, Akukuda dobhat ezen felül még Soul savage V öt meg sok sok junk statot 😄