Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az most vegyen 3k diamondot megeri,
nem aprilisi trefa megneztem, de csak a 3k diamondos csomag az ami nagyon akcios,
a tobbi is olcsobb de csak par euroval.
100 Diamanten – 4,99 Euros
200 Diamanten – 8,90 Euros
500 Diamanten – 19,90 Euros
1000 Diamanten – 34,90 Euros
2000 Diamanten – 59,80 Euros
3000 Diamanten – 74,80 Euros
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
De pl. nekem néha sokat segít, amikor keresek a városban egy npc-t.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Így már sokkal tisztább minden !
Megyek is a napi küldiket teljesíteni 😊
Na tessék itt vannak a napi küldik az összes jelenleg hol, mekkora szinten vehetõek fel 😊
de felvetõdik egy újabb:
Vannak külön napi küldik ? Különböznek a többitõl ?
Gondolom abban, hogy tokeneket adnak érte. Legalább már ezt is tudom, hogy mire való 😊
Köszi!
Az item mail-bõl csak valódi pénzért (gyémántokért) lehet vásárolni, igaz ?
2. Kérdésedre, olyan cuccok vannak item mailba, ami ingame nem igazán, de persze meg tudod te is venni goldért, ha fizetel annak aki megveszi és elküldi nekd a cuccot. Monsjuk ki aki az item mailbõl vásárolgat õk a legtápabb karik, de hál istennek ezt te is meg tudod tenni, csak te nem forintért hanem goldért teszed, de nem kis idõ összehozni x goldot fõleg ha nem vagy tápos 😊 Pl ingame hátas max 2 órára bérelhetsz, item mailbõl meg veszel olyat ami örökké megmarad, de rengeteg upgradelõ, tápoló cucc van ami ingame nem található meg!!!
Alapból nagyon kevés a backpack, nincs hová rakni a cuccokat.
Több karit is csináltam már cucchordozónak, de ez sem elég ihazán.
Az AH-ban sem lehet olyan könnyen túladni rajtuk, az árusoknál csak filléreket adnak.
A bound-os tárgyakkal mit lehet kezdeni ? Le lehet vhogyan szedni róluk ? Sajnos ezek a tárgyak nem tehetõk az AH-ra és nem adható más karakternek sem.
Más: Az item shopos tárgyak miben különböznek a normál tárgyaktól ?
Mit lehet velük kezdeni ?
Köszi !
S még rám mondjátok hogy szét vagyok tápolva ^^
Csillag add oda vkinek a karidat és feltölti (feltöri) neked ^^
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ez lennék én 😊
Mage-el kombinalva viszont van decurse, meg mana regen ami szinten hasznos dolog. Masodlagos healer, debuffer szerepre tokeletes.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Én benne vagyok ha holnap ráérsz 😄 sulim kb 10 percre van tõletek xD
grátiszba kapsz egy posztert is akkor <#idiota>#idiota>
...