Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ventura82
<#banplz><#taps><#nyes><#beka3>

penge25
na jó elárulom benyaltátok április bolondjai, de hogy nyertem a ingame lottón 5 millát, B E N Y A L T Á T O K!!! <#crazya><#eplus2><#gunyos1><#beka2><#hehe><#vigyor2><#nevetes1><#papakacsint>

bazdevil
Akinek sok penze van es sokat akar kolteni a jatekra,
az most vegyen 3k diamondot megeri,
nem aprilisi trefa megneztem, de csak a 3k diamondos csomag az ami nagyon akcios,
a tobbi is olcsobb de csak par euroval.

100 Diamanten – 4,99 Euros
200 Diamanten – 8,90 Euros
500 Diamanten – 19,90 Euros
1000 Diamanten – 34,90 Euros
2000 Diamanten – 59,80 Euros
3000 Diamanten – 74,80 Euros

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Ventura82
Én meg még nem is vettem szelvényt <#wilting> De ezek után lehet, hogy fogok.

penge25
nekem lenne te figy rune craft ugy van a potential III rune, ami anger+magic damagebõl lehet kicraftolni! Kérdés az anger és a magic damage azok alapból rank III ok? Vagy rank I és emiat kell egy rakat hogy ezekbõl rank III legyen és így tudjak pot III-at csinálni hmm?

Ventura82
Velem is volt ilyen már <#nyes>
De pl. nekem néha sokat segít, amikor keresek a városban egy npc-t.

basszus kezdetektol megvan a szelvenyem de meg nem neztem meg egyszer sem hogy nyertem e vele😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

azzal az a baj hogy kepes bevezetni 5-10 monsta kozepebe mert arra visz az utam😄 aztan egy fanak es csak futsz futsz rajtada monstak..legalabbis mikor kimentek move to utan a kavemert rogton szetszedtek😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ventura82
Nyert 5 milla goldot a lóttón... <#idiota>

Ventura82
Alacsonyabb szinten nem nagyon érdemes rá költeni még, igaz?

nah mitortent? hogy ilyen jo a kedved?😄 es meg TÉKeltel is egy szepet😄

Ventura82
Jaja, meg a másik nagy dolog, a move to opció, persze ez nem mûködik mindenhol, de nekem például ez nagyon tetszik.

ha valakinek transmutolásban kell segítség kérdezzetek nyugodtan 😊
igen ezt már tudtam ...nagyon jó dolog

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

penge25
ja fontos ha küldi szövegébe a keresendõ dolog neve nagybetûvel van írva, akkor a keresõbe is azzal írd, erre nagyon figyelj, mert akkor nem találod meg. Tehát kis nagy kezdõbetûkre figyelj ám 😊

Köszönöm mégegyszer a segítséget !
Így már sokkal tisztább minden !
Megyek is a napi küldiket teljesíteni 😊

penge25
na jó tágítom még a fejed, mert ma jó kedvem van 😊 Egy hasznos tanács a küldikkel és Npc-k keresésével kapcsolatban, van a játékba egy beépített keresõ ez segít mindenben hol az adott mob, npc vagy tárgy ami kell a küldihez! Játék közben lenyomod a backspacét és bejön egy keresõ ablak, beírod a keresedõ npc, mob vagy tárgy nevét, followra klikkelsz és egyrészt megmutatja hol van, másrészt egy kis nyíl mutatja a hozzá vezetõ utat!

penge25
van a sima küldi,, amiket csinálsz, van a napi küldi errõl már beszéltünk és van egy nagyon fontos az epic küldi, na ez egy kurva hosszú küldetés lánc egészen lvl 5-10 tõl indul asszem és kitart lvl 50-ig na ezért meg kurva durva rewardokat kapsz 😊

penge25
öö igen vannak napi küldik, a kisebb nagyobb városokban van egy fatábla féleség nos elõtte általába sok sok ember tolong na ott tudod felvenni a napi küldit, zöme tipikus hent ölj le x mennyiséget és szedj ki belõle 10 tárgyat! Természetesen minden egyes területen más-más napi küldi van! És bizonyos napi küldik persze csak bizonyos szinten vehetõek fel 😊
Na tessék itt vannak a napi küldik az összes jelenleg hol, mekkora szinten vehetõek fel 😊

akkor mégsem volt haszontalan a kérdés ...
de felvetõdik egy újabb:
Vannak külön napi küldik ? Különböznek a többitõl ?
Gondolom abban, hogy tokeneket adnak érte. Legalább már ezt is tudom, hogy mire való 😊
Köszi!

penge25
persze mint mondtam a tokenért csak bizonyos cuccokat vehetsz meg, nem teljesen fedi le a item mail garmadáját, de nagyon hasznos cuccok vannak itt is már 😊

penge25
nem rossz kérdés valóban, öö hát tokenért is lehet ám venni bizonyos cuccokat!!! token az pedig nem más mint amit a napi küldikért kapsz! 24 óra alatt 10 napi küldit csinálhatsz meg, amiért összesen 100 tokent kapsz! Szóval ha másért nem akkor azért célszerû belépni naponta 20 percre, hogy a 10 napi küldit megcsináld 😊

Ventura82
<#nyes>

na, ezt tényleg nem kellett volna megkérdezni ...

Köszi!
Az item mail-bõl csak valódi pénzért (gyémántokért) lehet vásárolni, igaz ?

penge25
Még mi elõtt megkérdenéd mi az az arcane transumátor és hogyan tudod használni, boundos cuccokról leszedni a statokat és azt felrakni másra itt a válaszArcane transumator használata!, és mielõtt kérdezgetünk tessék szépen elolvasni, a játék magyar fun oldalát, ott nagyon szép leírások vannak.

penge25
nos a boundos tárgyal ki szinten nem sok mindet keszdhetsz, mert nem nagyon kell a kutyának se, magyarán szépen eladod filérért. Viszont késõbb a boundos tárgyak is kurva sokat fognak érni, a tárgyat nem de a statot el tudod adni róla, vagy felhasználhatod magadnak! Pl kérdezted item mailbõl lehet veni a a purified stonét, nos van egy boundos tárgyad mondjuk +22 stamina statal, fogod ezt a p. stonét és a boundos tárgyad a +22 stamina stattal és berakod az arcane transumátorodba és tádá a stat rákerült a kõre, amit rárakhatsz majd egy tárgyra vagy el is adhatol pl +22 stamina 100-200k között mozog, de van olyan stat is amiért 1.2 millát is fizetnek!

2. Kérdésedre, olyan cuccok vannak item mailba, ami ingame nem igazán, de persze meg tudod te is venni goldért, ha fizetel annak aki megveszi és elküldi nekd a cuccot. Monsjuk ki aki az item mailbõl vásárolgat õk a legtápabb karik, de hál istennek ezt te is meg tudod tenni, csak te nem forintért hanem goldért teszed, de nem kis idõ összehozni x goldot fõleg ha nem vagy tápos 😊 Pl ingame hátas max 2 órára bérelhetsz, item mailbõl meg veszel olyat ami örökké megmarad, de rengeteg upgradelõ, tápoló cucc van ami ingame nem található meg!!!

Ti a tárgyakkal mit csináltok ?
Alapból nagyon kevés a backpack, nincs hová rakni a cuccokat.
Több karit is csináltam már cucchordozónak, de ez sem elég ihazán.
Az AH-ban sem lehet olyan könnyen túladni rajtuk, az árusoknál csak filléreket adnak.
A bound-os tárgyakkal mit lehet kezdeni ? Le lehet vhogyan szedni róluk ? Sajnos ezek a tárgyak nem tehetõk az AH-ra és nem adható más karakternek sem.
Más: Az item shopos tárgyak miben különböznek a normál tárgyaktól ?
Mit lehet velük kezdeni ?
Köszi !

Ventura82
<#ravasz1>

penge25
hát a szépen berendezett házamban 😊

Ventura82
Reggelt!

Grat Penge! Hol tartod a malacokat? 😄 😄

penge25
Jézus, 1700+ staminája van<#ijedt>

hehe Maelie guildtárs is megjelent itt a karijával 😄

S még rám mondjátok hogy szét vagyok tápolva ^^

Csillag add oda vkinek a karidat és feltölti (feltöri) neked ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
ezt csináltam...de újra odadob hogy keressek könyvtárt...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
utánna kész a telepítés felugrik egy ablak, baloldali menukbõl kiválasztod a patch menut, ahol a client. exe van megadva automatikusan, nos ez nem jó nekünk, ezt át kell írni runesof magic.exere, applay és ennyi kész is!!!

penge25
Utána vége az instalnak, jön még egy install, nos ott szintén minden pipa ki, csak a rommal kapcsolatos legyen kipipálva!!!

penge25
után kéri a telepítés helyét na itt kersd neki kia rom fõkönyvtárát!!

penge25
na figy az elején, ugye telepítés minden pipát vegyél ki

Doomista
tutorial alapján nem sikerült felraknom...program kér valami könyvtárat vagy valami de bármit adok meg nem fogadja el :-c

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
ja, és gyereke akkora mázlim volt tegnap, tudjátok van ingame a lottó, bazz tegnap nem nyertem vele, 5 millát yesssssssssssssssssss<#crazya><#beka2><#finom>

penge25
reggelt! Nos, ahogy ígértem: Íme a kis magem, szeressük nagyon!!!

http://romdata.getbuffed.com/char/view/1810
ez lennék én 😊
Hamed
Jo kerdes.. Main healernek sztem jobb a P/K. Erosebb hp buff, erosebb heal, tobb mana (devotion) es nemi defense.
Mage-el kombinalva viszont van decurse, meg mana regen ami szinten hasznos dolog. Masodlagos healer, debuffer szerepre tokeletes.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Gubberx
XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
aztán semmi pedofilia <#ejnye1><#ejnye1>

Gubberx
wááá oké 😄 Holnap 2-re megyek dolgozni szal ha 13:30-ig tudunk talizni az jó 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bazdevil
Szerintetek Priest/Mage-bol, vagy Priest/Knight-bol, lehet jobb papot faragni?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Hello , magyar guildot keresek , vagy arra a szerverre mennék ahol sok magyar van írjátok meg holjátszotok pls kösz.

ScarY MAN
Gubb a levélre válaszolva 😄

Én benne vagyok ha holnap ráérsz 😄 sulim kb 10 percre van tõletek xD
grátiszba kapsz egy posztert is akkor <#idiota>

...

penge25
na ha lehet válaszoljatok a kérdéseimre na léptem bye all 😊