Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Drop Rate (+10%/+20%/+30% Magic find rate, for tier 1/2/3)

ez ugye az egyik legdurvább rúna kombináció, kérdésem az lenne ez a rúna beilleszthetõ és ha igen megéri -e? Valóban 30% jobb lesz a drop rate?!

Baba, a nagyot öltük le. négyszer. dobott 1 bowt és 3 hammert. legközelebb server restartnál lesz respawn :/
de akkor úgy fogjuk ölni hogy azu te mossie én, legalábbis remélem 😊 eddig azuval van csak megbeszélve
Gubberx
tegnap 1 percet nem romoztam :/ alapból eldõltem ahogy este hazaértem melóbol és így sikerült felébredni 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

látod látod a sok ROM 😊

Ezért is nem gamoltam tegnap hanem kocsmáztam ^^

Csillag ennyire ne légy függõ 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Gubberx
akkor ébredtem amikorra be keleltt volna érnem 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
napot gubb koma, há mé késtél valami baleset volt úgy hallotam, azért? Nekem is sok diákom késett az elõzõ óráról!

Gubberx
reggelt 😊 elkéstem a melóbol 😞

Doomista
légy büszke rá 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
pénteken 4tõl vagyok msn-n vasárnap hajnali 1ig.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Látom Maelie kicsit visszafogtad magad nehogy átvedd az aggrot 😄

CSak a kicsit öltétek le ?

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
mondj egy halálpontos idõpontot és akkor konzultálunk, ok!

penge25
mondjuk péntek is jó mert én egész nap otthol leszek, mert rendkivüli tanításnélküli nap van a suliban, mert nem lesz holnap egésznap víz az intézményben yesssssssssssssss

Doomista
mondjuk hétvégén ?

penge25
na majd legközelebb 😊

penge25
ok mondom akkor átvettük volna együtt lépésrõl lépésre az armory telepítést 😊

Doomista
eddig tartott, mentem is 😄

penge25
Meddig vagy otthon doom ?

penge25
persze azért várjuk ki a végét na offnak vége 😊

Doomista
<#nevetes2><#nevetes1>

penge25
Á visz mindent kész a wownak leáldozott<#eplus2>

penge25
Jézus utolsó másfél percét nézzétek meg a videónak e felér egy oragzmussal bazzzzz<#wow2>

Doomista
európában ki se jött, de már akkora rajongó tábora van már a magyaroknál is...rengeteg magyar fog jönni.

penge25
kár hogy nem mikrofizetõs lesz szerintem, abban több pénz van pedig!!!

Doomista
láttam már 😊 bétát akarokkkk

penge25
áá gyerekek ez tuti odabassza végre a wowot, mekkora jó küldi van már benne 😊

penge25
penge25
?

Doomista
nem megy...mint ha nem úgy csináltam volna ahogy le van irva 😊

penge25
te a karid feltöltése még mindig nem megy?

penge25
hát ma kiderül majd remélem ma jobb drop lesz...

Doomista
szimplán máktalanok vagytok 😞

penge25
elírtam 20k+ hp ááááááááááááá

penge25
gyereek én nem tom mit csináltak itt a droppal, de ez így katasztrófa 😞 Tegnap négyszer toltuk le ma-t, minden bosst öltünk, és értelmes stat mindösze egy dirty Authority V volt, a többi ilyen zöld fos gány!!! Ez természetes, hogy ilyen fos a drop?!

penge25
ööö jól látom, hogy itt a partydban valakinek 30k+ hpja van ááááááááááá<#ijedt>

4 channel 4 kill 0 dagger.
a képek magukért beszélnek 😊
http://www.imgnets.com/viewer.php?id=52360537.jpg
http://www.imgnets.com/viewer.php?id=40710814.jpg
Doomista
én ismét a fotelomban fogok elaludni.

mindig akad de sztrajkolok😊
doom..nem megyek..inkabb megyek asszony melle pihenni😛😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ez a fránya munkahely, egész nap csak unatkozik az ember, biztos nincs ott valami tennivaló ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
hát gyere msn-re 😛

ehehe..de jojjon csak az elkovetkezo napokban plaane hogy ne unjam magam szejjel..
en ilyenre egyebkent az msn-t szoktam alkalmazni egesz jo kis csetprogram😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
máskor ne gyere fel sg-re bepiálva.

Lehet vhogy chatelni csak egy emberrel ? Pl. akit felvettünk barátnak

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

kepet fogod majd latni ha elsetalsz a nyugatihoz jovoheten😄 (meg majd dobok valami linket privatba)

nem 2d-s kep 3dben keszitve..ez a kepez a kep most 800*450 pixel szeles amit meg most csinalok az kozel 8 szor ekkora...a monitorod ugye kb 1660*x pixel szeles nah a kep ami most keszul nem ferne ki ra 1:1 ben csak kinyicsitve..
noh nem offolok tovabb.. lenyeg en szopok ti jatszotok mert neten kivul masra nem tudom most a gepet hasznalni egy jodarabig😄

Na várj. 3d-s vászon lesz vagy mi a szösz ? xD

Doomista
mi nem értünk ehhez 😞
de a képet akkor is látni akarom 😄

dehogy lesz gigas kep kb 90 megas tiff lesz a vege
feltoltom sajat tarhelyre😄

vaszonra lesz kinyomtatva ha jol tudom de az mar legyen a megrendelo problemaja

"Mondjuk akkor se értem 10 megapixeles kép 5 mp max... " ezt nem ertem: 3d-s rendernel?😄D

Feltöltöd képfeltöltés.hu-ra vagy mi ? 😄 Gondolom jópár gigás lesz xD
Ám ezt akkor ilyen qrva sok a4-es lapra nyomtatjátok ki ? 😄
Mondjuk akkor se értem 10 megapixeles kép 5 mp max...

2 core2 duo-n porog...6.5K*4.5K pixel szeles kepek😊 valami kocsog epulet oldalara akarjak kifesziteni 800*570 centiben orulok ha memobol menni fog bar felo..
mi az hogy kepet😄😄😄
ha meglesz feltoltom beszurom oszt leshettek hogy nem jon be a forum😊)

Doomista
eddig kb 100 ezret fizettél a játékért nem ? 😄

Doomista
képet!