Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Küldtem csillagnak 79 db kalozos napit 😊
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
még 300 charge kell ^^
ma fogok csinálni vagy 10 uj karaktert hogy a hétvégén meglegyen
De majd átküldöm neki mailbe a cuccokat azt leadja neki vki
1 óra alatt mage el 100-150 kalozos cucc
numbing freeze lasso 20s re 2 maget 1 et verni
2 sose tud mozogni és igy csak 1 et kell utni ezzel a taktikaval általába kiszoktak lépni arénából a magek ^^
Én összefarmolom csillagnak majd a dailyket ha kell 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Rugo , Scout , Mage , priest csak ezeknek van esélye a 3vs 3 ba
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Szeva Doom! Guildtársak lettünk! 😄
Olvasom, hogy mi történt veled...hát baaaaaz <#wilting>#wilting>
Duelre bármikor kihivhasz vkit de azért nem jár honor pont 😞
ha visszaolvasol kicsit Penge linkelt hogy milyen aréna setek vannak
Ha ennyire zavar majd vki belép a kariddal azt fél óra alatt letolja a napit , én most 15 karival napizok a T7 staff miatt <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Honor pontot miert lehet kapni? Tobb tamadomat is megoltem, de nem kaptam erte semmit. Valamint mire jo a honor pont? Arena pontot gondolom arenaban lehet kapni, de ugyolvastam, hogy arenazni 50-es szintol lehet. Van tobb arena is, vagy csak egy? Sokan arenaznak, erdemes PVP utra terni 50 felett? Az arena seteket gondolom pontokkal lehet kivaltani, van ezekrol valami lista, statok, model kinezetek? (hivatalos oldalon nem lattam :S )
Koszi a valaszokat!
link itt megtudod nézni a skilleket
Nekem a priest/mage-m über mert jó healer ölni is tudok meg pvp be is hasznos 😊)
2800 Honor pontom van már ^^