Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Curse a neve <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tatyla
ehhez a játékhoz van valamilyen automata addon frissítõ program mint a wowhoz például a wowmatrix?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

penge25
ennek a spring eventnek van valami értelme? valami érdekes reward?

penge25
oksa este nekiülök és leadom öket

beleszámoltam az aznapi tokeneket is 😊

Küldtem csillagnak 79 db kalozos napit 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
nem 20 charge? már ezt is változtatták? anno mikor megkaptuk a transumátort egy kari 10 chargot kapott hozzá!

nem sokat de 1 óra alatt 2 karit felehet huzni 10 es szintre es az mar 13 charge 😊

penge25
hát én ilyenekre sajnálom a diamondot fecsérelni<#pardon1>

A model egesz jo, magat a ruhat meg at lehet szinezni, nemigaz?😊

penge25
mármint király, de a színe nevetséges

penge25
penge25
Jézus, mennyi idõt töltesz egy nap a rommal?

öszintén fogalmam sincs én most a T7 es re csinálok kis karikat 😄

még 300 charge kell ^^
ma fogok csinálni vagy 10 uj karaktert hogy a hétvégén meglegyen

penge25
mennyibe fáj nálatok egy t6-os mana stone?

penge25
ja pont ezt a megoldást javasoltad eheheh, fáradt vagyok

penge25
de az is egy megoldás ha kifarmolod és elküldöd doomnak én meg leadom, mert én nem adhatom és nem is adom ki doom jelszavát másnak (ha akarja úgy is elmondja neked)

penge25
na akkor majd ha feljön még ma fórumra doom, akkor majd eldönti, mert asszem gubb is tudja a jelszavát! Ha este 9 -ig nem jön fel én onnantól tolom a játékot, akkor én csinálom neki, de én akkor a pacist csinálom, így meglesz a napi 100 token, viszont a tp az nagyon sovány az csak 8k/nap, a 44k-52k tp/nap helyett!

Én nemtudom ^^
De majd átküldöm neki mailbe a cuccokat azt leadja neki vki
1 óra alatt mage el 100-150 kalozos cucc

penge25
baba tudod a kódját, mert valóban azzal jár jobban aki a legtöbb tp-t tudja neki farmolni 😊 Én persze nem adom meg, ha te összetudod farmolni neki a cuccokat és tudod vagy megadja a kódját akkor veled jár jobban 😊

hmm 3 scout ? Rugo Priest ?

numbing freeze lasso 20s re 2 maget 1 et verni

2 sose tud mozogni és igy csak 1 et kell utni ezzel a taktikaval általába kiszoktak lépni arénából a magek ^^

Én összefarmolom csillagnak majd a dailyket ha kell 😄

penge25
okok, fórumba úgyis jelentkezel majd gondolom, természetesen addig nyomom amíg kell 😊

Doomista
fogalmam sincs😞 az is lehet, hogy csütörtökre.... Csináld meg hétfõn is léccives.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
doom amúgy még hétfõn is csináljam a pacist vagy hétfõn hánykor leszel már a rom-ban?

penge25
3 mage vs bárki? Ki tud leverni 3 maget? max 3 mage nem 😊

penge25
mi az arena npc neve?

penge25
de gubb, te összefarmolnád doomnak a ravenes dailiket (100 itemeseket, vagy a kukacgyûjtiset), mert akkor veled jobban jár? Nekem csak a ystra lovasra van idõm, család együtt és nagyon kevés idõm van játszani!

penge25
nm

Doomista
Köszi, penge megelözött😄 Ventura, ennek örülök😊 csak lenne már kövi hét!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

6000-14000 valahogy igy ,egyenlõre a kesztyû az ami megéri , de mivel a lasso a freeze meg a numbing instant vagy 1s cast az se nagyon éri meg !

Rugo , Scout , Mage , priest csak ezeknek van esélye a 3vs 3 ba

Doomista
Elküldve a pm,ystra npc leados quest,ezer köszi a helpet.

penge25
Baba aréna cuccok mennyi honorba fájnak? Még nem volt idõm ellesni oda!

Gubberx
Jobbulást, ha akarod lezuzom nekd a dilyket.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
de bazz böföghettél volna szerdán is és akkor csináltam volna neked a dailyt teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

penge25
hallod mage koma vannak daily itemeid raktáron, mert akkor természetesen leadom a dailiket, vagy ha kell ystrába van az a lótifutis küldi amihez nem kell semmi, legalább így is gyûlik neked a token, vagy ha gondolod akkor ha sok pínze van a karidnak megmondod milyen áron milyen dailyt vegyek neki,na???

Ventura82
Reggelt!

Szeva Doom! Guildtársak lettünk! 😄
Olvasom, hogy mi történt veled...hát baaaaaz <#wilting>

Doomista
Leszarom az egészségem! Amint kiengednek iszom ugyan úgy napi adagot...nah meg romozni akarok...megõrülök itt.

Doomista
A történet az, hogy beszart a videokari szerdán, és csak kövi héten hozzák ki,így kíjött belõlem a kivan a tököm,kimentem kocsmába és 12 vodka ruleZ.

Egyenlõre csak az arénába való ölésért jár Honor pont , nemtom a PK zásért mi jár sose csináltam !

Duelre bármikor kihivhasz vkit de azért nem jár honor pont 😞

ha visszaolvasol kicsit Penge linkelt hogy milyen aréna setek vannak

Inkább az egészségeddel törödjé te N00Bista , mert belöled is Rom lesz , bár elvonási tünetek látom már jelentkeztek 😞

Ha ennyire zavar majd vki belép a kariddal azt fél óra alatt letolja a napit , én most 15 karival napizok a T7 staff miatt <#falbav><#falbav>

PVP-rol szeretnek egy kis infot kapni, amirol igazan sehol nincs semmi leiras.
Honor pontot miert lehet kapni? Tobb tamadomat is megoltem, de nem kaptam erte semmit. Valamint mire jo a honor pont? Arena pontot gondolom arenaban lehet kapni, de ugyolvastam, hogy arenazni 50-es szintol lehet. Van tobb arena is, vagy csak egy? Sokan arenaznak, erdemes PVP utra terni 50 felett? Az arena seteket gondolom pontokkal lehet kivaltani, van ezekrol valami lista, statok, model kinezetek? (hivatalos oldalon nem lattam :S )
Koszi a valaszokat!

Hát priest/knight nak meg a priest/mage nek is megvan a maga elõnye hátránya

link itt megtudod nézni a skilleket
Nekem a priest/mage-m über mert jó healer ölni is tudok meg pvp be is hasznos 😊)
2800 Honor pontom van már ^^

Doomista
12. Tudod inkább az a szar nekem,hogy így 4 nap off miatt 200 k tp pont ment oda a daily questek miatt...

penge25
mi a picsát ittál, félig kifõtt fos húgy Józsi bácsi féle pálinkát?

penge25
bazzz 15 felestõl lett mérgezésed ejjjjjjjjjj

Doomista
Nem. Most is mobilról írok,kurvára unom magam...hétfõ délután engednek ki.

penge25
de nyugtass meg minket,ugye az alkoholmérgezés csak kamu volt?<#szomoru1>

penge25
priest/knight a legjobb healer szerintem, vagy még jó kombó a priest/scout is (nagyon jó buffja van a scout miatt), és végül a priest/mage is elég jó párosítás! De a priest/knight a legjobb!!!

penge25
Jobbulást mage koma, és várunk vissza szeretettel a leghatalmasabb Magek Dicsõ Csarnokában!<#integet2>

bowden
Bocsi de nem sok idõm van most végigolvasni a hsz-eket,délután kezdem a játékot, melyik a legjobb healer class combo ha késõbb csapatban szeretnék healelni? köszi