Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
48/36 az uj karim 😊 a héten meglesz az 50 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
feladom ! tényleg feladom ! 7:45re kiérem majdnem a buszmegállóra, látván, hogy elmegy épp a busz ! ILYEN NINCS !
7:55 8:55 1:00
most akkor mivan ? 7:45kor hogy indulhatott el ? komolyan mondom a sors azt akarja hogy romozzak ! úgy hogy feladom ! romozok mostantól ! ma nem mék be suliba!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
de most komolyan, mire nem jó a mage ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
3 ember kitolja, csak kell egy 10 k+ hp-s knight vagy warrior,egy rendes healer,egy rendes mage...mi 3man toljuk,max 4en ^^ ha meg négyen,akkor 2x mage, warrior vagy knight magára húz 3-6 mobot és a 2x mage thundert tol...hammar legyakjuk igy azt a sok elitet...

CL -már nem olyan kemény ilyen agyontápolt emberkékkel ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

reggelt !

Tegnap este Machant szerveren is elkezdték a TT instát kiváncsian várom 😄
Kb most reggelre kellet befejezniük 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
Barbar V és Authority V

penge25
Reggelt! Nos tartalmas hétvége volt ez is kész a t7-es staffom, hp 7k+ voltunk párszor cl-be azt hittem keményebb hely 😊 2 tiszta clear is esett 3 runból<#wow1>

Doomista
néztek páran mikor elkezdtem rugdálni a biciklit...de néha a nyers erõ segit a problémák megoldásában. de sajna ez sem hozta helyre. talán ha felvinném a 10. emeletre és ledobnám, még szarabb lenne.

Doomista
hát komolyan mondom ilyen nincs ! ez is csak velem történhet meg !
7es busszal indulnánk, 6:45kor akarok elindulni biciklivel, de látván,hogy alig birom menni, mivel az elsõ fék beakadt a kereket telitõ fémbe....10 percig szarakodtam de sehogy sem sikerült megjavitani, úgy hogy elindultam, de látván, hogy a busz már rég nincs ott...most egy ilyen ki szarság miatt bekéstem egy órát, 8-as busszal mehetek :\
és még el sem kezdõdött a nap -.-

Doomista
<#pias><#pias>

bazdevil
En spec ugy hasznalom, hogy egy flammel nyitok aztan utana tolom a thundert.
A leggyorsabb modja a thundernek sztem ha hozzarendeled egy gyorsgombhoz, en az F-hez rendeltem hozza ez eleg kozel van a mozgasbillentyukhoz konnyen es gyorsan el lehet nyomni.
Regebben soxor haltam a varimmal de miota az NBuff nevu addont hasznalva buffkent beallitottam a pajzsot hogy kombatban benyomja, azota ez a szam reduklaodott rendesen.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

köszi
igen instába jobb, ahol sokan vannak együtt

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Doomista
thunderstorm...akkor hatásos,ha ellenféltõl messze vagy...én elõször benyomom aztán mozgatom a karit addig mig mutatja a kék kör mezõt, hogy eltudom lõni...instába is jól jön több helyen a magenek a thunderstormja...majd meglátod.akkor lövöm el ha több mob van egy helyen,igy kb (ravenfellben a pirateknél) 4-5 mobot tudok húzni...jó skill az, mert +ba lassitja a sebességet,szóval nem tudom mire vártál 😄 szép aoe skill ! addonok nincsenek hogy könnyebben nyomogassuk a skilleket, nem is értem mire céloztál pontosan, de healereknek van healbot addon amivel tudják nyomogatni a heal skilleket, az pl hasznos addon nagyon.

Jó reggelt !
Végre tegnap elértem a 34-es szintet a magemmmel.
Ki is próbáltam maxon felhúzva a várva várt Thunderstorm-ot.
Egy kis csalódás volt ! Túl sokat vártam tõle, azt hiszem, vagy rosszul használom.
Ki, hogy használja ? Elég idõveszteség, hogy még a területere is rá kell kattintani.Hogy lehet ezt a leggyorsabban aktíválni ? Van rá esetleg vmi addon ? Ami még húzós volt, hogy rengeteg manát eszik ! Persze több ellenfélnél hatásos, de ettõl jobb a purgatory, kevesebb manát eszik, többet sebez, és gyorsabb.
Ha vkinek van tapasztalata a Thunderstorm-mal kapcsolatban szívesen fogadom, ha leírja, hogy használja.Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

most ertunk haza nemsokara felmaszom😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
ilyen nincs is ! de mi az már hogy nem vagy romon ? 3d heineken dolgozzál te pro 😄😄

sracok ebbe az instance ba hol lehet bemenni
Arcane Chamber of Sathkur

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

mivan mindenki jatszik vagy senkise?😄

Gubberx
Jó reggelt 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

tudja faszom fel ora volt az egesz es egy szar kepet neztem😄

ScarY MAN
falura jó ez is 😄

...

Heineken üveg nem másmilyen egy picit ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MMORPGalkesz😄

Doomista
fain lett 😄 de ha tudsz még kreálni ne hagyd magad 😄 de az a 2 staff az mi az ?😄

he kocka itt a soros keped mondjuk boven nem lett tokeletes:S

Doomista
macantach vagy siochain.
akik itt vannak azok többsége macantachon van,de vannak siochainos tápok is xD

Sziasztok !
Én ma kezdek és szeretnék olyan szerverre kerülni ami már magyaroktól népes. Melyiket válasszam?
Vamp17
Csak azt nem tom hogy a first AAA free-to-play MMORPG mint jelent? Arra celoz hogy europai gyarto nagy koltsegvetesbol(12 millio dollar) meg soha nem csinalt free to play jatekot? Marmint az AAA ra gondolok.

Vamp17
Jaja jo jatek lesz. A Rage of Mages gyartoi keszitik, illetve ebben a vilagban is fog jatszodni a jatek. A keszitok nevehez olyan jatekok fuzodnek mint pl: A Heroes of Might and Magic V es annak 2 kiegeszitoje.

penge25
na libegek jó hosszú hétvégét mindenkinek <#wave>

penge25
na ez itt a baj havernak volt c64 én csak láttam ezért, de tologattam nála sok c64-es játékot nekem zx spectrumom volt akkor, kis aranyos masina lehet ismeri is valaki közületek 😊

penge25
ne legyél szomorú látod ezek a táposcsibék is 4-5 óra altt tolták végigi és meghaltak vagy 30* tuti sose tolják le egy darabig 3-4 fõvel

off:
nana c64en toltam volt ott jopar szaz szin😄 meg eye of beholder szeru dungeonba maszkalas es csak a csatak voltak felulnezetes (ortografikus) korokre osztottak ad&d rendszerben..meg anno a 90es evek elejen jaaj jo kis nosztalgia😄

penge25
oh sry

Doomista
:\ ennek nem örülök...nem kellet volna beraknod, most szomorú vagyok!

penge25
csúnya táp karakterek ezek 😊

penge25
képek a fórum közepétõl végig 😊

Doomista
hát remélem hogy téves, mert ha nem, akkor regin bossként fogok viselkedni.

penge25
ez csak a getbuffeden van fent doom lehet téves az ottani info

Doomista
omg lol...:\
a purify (curse) skill most treasurba jól jött,mert csomó átkot leszedtem a többiekrõl...

penge25
ismerni ismerem, de nem játszottam vele ez is egy rpg, asszem 4-5 szín volt benne, sok szöveg kicsit hasonlított a final fantasy 1-2. részére én inkább azokat toltam anno e helyett 😊

penge25
vagyis na nem hanem egyfüst alatt leszed a cursét meg a harmful effectet vagy mi szóval kétféle rontást negatív buffot szedsz le egyszere valakirõl

tetszett nekem is de nem ez nyujtotta az igazi jatek elmenyt hanem a champions of krynn es a 2 folytatasa...nah az fasza volt de szerintem innen nem sokan jatszottak anno vele😄

penge25
idiótaság egyszerre több emberrõl is leszeded az átkokat lool

penge25
jó ha fél nyolcra hazaérek, ejnye kislányom meg már akkor eszik és utána már egybõl punyókál is a kincsem.<#szomoru1>

Doomista
hehe 😄
mi a magenek a 40 lv elit skillje ?

penge25
sajna ballagás 5-tõl, így nem tok hazamenni 😞

penge25
persze ebbe is mage volt a fõkarim 😊