Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
7:55 8:55 1:00
most akkor mivan ? 7:45kor hogy indulhatott el ? komolyan mondom a sors azt akarja hogy romozzak ! úgy hogy feladom ! romozok mostantól ! ma nem mék be suliba!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Tegnap este Machant szerveren is elkezdték a TT instát kiváncsian várom 😄
Kb most reggelre kellet befejezniük 😄
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
7es busszal indulnánk, 6:45kor akarok elindulni biciklivel, de látván,hogy alig birom menni, mivel az elsõ fék beakadt a kereket telitõ fémbe....10 percig szarakodtam de sehogy sem sikerült megjavitani, úgy hogy elindultam, de látván, hogy a busz már rég nincs ott...most egy ilyen ki szarság miatt bekéstem egy órát, 8-as busszal mehetek :\
és még el sem kezdõdött a nap -.-
A leggyorsabb modja a thundernek sztem ha hozzarendeled egy gyorsgombhoz, en az F-hez rendeltem hozza ez eleg kozel van a mozgasbillentyukhoz konnyen es gyorsan el lehet nyomni.
Regebben soxor haltam a varimmal de miota az NBuff nevu addont hasznalva buffkent beallitottam a pajzsot hogy kombatban benyomja, azota ez a szam reduklaodott rendesen.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
igen instába jobb, ahol sokan vannak együtt
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Végre tegnap elértem a 34-es szintet a magemmmel.
Ki is próbáltam maxon felhúzva a várva várt Thunderstorm-ot.
Egy kis csalódás volt ! Túl sokat vártam tõle, azt hiszem, vagy rosszul használom.
Ki, hogy használja ? Elég idõveszteség, hogy még a területere is rá kell kattintani.Hogy lehet ezt a leggyorsabban aktíválni ? Van rá esetleg vmi addon ? Ami még húzós volt, hogy rengeteg manát eszik ! Persze több ellenfélnél hatásos, de ettõl jobb a purgatory, kevesebb manát eszik, többet sebez, és gyorsabb.
Ha vkinek van tapasztalata a Thunderstorm-mal kapcsolatban szívesen fogadom, ha leírja, hogy használja.Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Arcane Chamber of Sathkur
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
akik itt vannak azok többsége macantachon van,de vannak siochainos tápok is xD
Én ma kezdek és szeretnék olyan szerverre kerülni ami már magyaroktól népes. Melyiket válasszam?
nana c64en toltam volt ott jopar szaz szin😄 meg eye of beholder szeru dungeonba maszkalas es csak a csatak voltak felulnezetes (ortografikus) korokre osztottak ad&d rendszerben..meg anno a 90es evek elejen jaaj jo kis nosztalgia😄
a purify (curse) skill most treasurba jól jött,mert csomó átkot leszedtem a többiekrõl...
mi a magenek a 40 lv elit skillje ?