MediaMonkey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Ha microplayer módba rakjátok, a tálcára lerak egy kis ikont, ha ara rákattintotok, nyomva tartjátok a gombot, és elhúzzátok balra vagy jobbra számot vált, ha fel le, akkor a hangerõt lehet állítani:)

passatgt

TommyC
ok, köszi (:
megnéztem, de semmi ):

de nincs baj

(bocs h csak most írtam)

dixitque deus fiat lux

passatgt
esetleg beállításoknál kimenõ plugineket nézd meg nincs e valami elállítva

de nálam tökéletesen megy mindegyik hangfal

TommyC
az 5.1-el csak nálam szarozik?....
se a center, se a sub nem megy :S
(rear sosincs bedugva)

dixitque deus fiat lux

passatgt
de van:)

Gondolom last.fm támogatás sincs hozzá :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kaplan
Jaja, szegény én. :D Valahogy továbbítani kell a sok üres agyúnak a jó zenét. :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sweech
omg, probléma a javából! :o

Kaplan
Jó kis program, de a Messenger valamiért nem ismeri fel és nem írja ki mit hallgatok. Bár lehet, hogy én nem állítottam be valamit.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
egyiket sem használtam sokáig, de itt egyszerûbben lehet rendszerezni a számokat, könnyû szerkeszteni id3 tagokat(akár netrõl is letölti magától), egyesíteni hangerõt, cd-t, dvd-t írni vele, audio cd-t rippelni, és ami nekem fontos, lehet ipoddal szinkronizálni:)

id3 tagek rendberakására a legjobb :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bonyolultabb és színesebb :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
mivel jobb a winampnál ? jetaudionál ? én ezeket használom.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

motyodlee
nem rossz :)
wmp leváltva <#taps>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

passatgt
nálam így néz ki:)

passatgt

passatgt

passatgt
Üdv!

Zenefájlok és zenei CD-k katalogizálásra, lejátszására való kiváló kezelõprogram. CD-krõl képes a zenét leszedni és MP3-fájlba menteni, tud CD-t írni, hosszú lejátszáslistákat állíthatunk vele össze. Zenét szinkronizálhatunk iPodunkkal, kezeli a Winamp pluginjeit.

A program teljesen ingyenes.

http://www.mediamonkey.com