19
Zenefájlok és zenei CD-k katalogizálásra, lejátszására való kiváló kezelőprogram.
-
#19 Ha microplayer módba rakjátok, a tálcára lerak egy kis ikont, ha ara rákattintotok, nyomva tartjátok a gombot, és elhúzzátok balra vagy jobbra számot vált, ha fel le, akkor a hangerőt lehet állítani:) -
#18 -
#17 ok, köszi (:
megnéztem, de semmi ):
de nincs baj
(bocs h csak most írtam) -
#16 esetleg beállításoknál kimenő plugineket nézd meg nincs e valami elállítva
de nálam tökéletesen megy mindegyik hangfal -
#15 az 5.1-el csak nálam szarozik?....
se a center, se a sub nem megy :S
(rear sosincs bedugva) -
#14 de van:) -
Cat 02 #13 Gondolom last.fm támogatás sincs hozzá :) -
#12 Jaja, szegény én. :D Valahogy továbbítani kell a sok üres agyúnak a jó zenét. :D -
#11 omg, probléma a javából! :o -
#10 Jó kis program, de a Messenger valamiért nem ismeri fel és nem írja ki mit hallgatok. Bár lehet, hogy én nem állítottam be valamit. -
#9 egyiket sem használtam sokáig, de itt egyszerűbben lehet rendszerezni a számokat, könnyű szerkeszteni id3 tagokat(akár netről is letölti magától), egyesíteni hangerőt, cd-t, dvd-t írni vele, audio cd-t rippelni, és ami nekem fontos, lehet ipoddal szinkronizálni:) -
Thanatos #8 id3 tagek rendberakására a legjobb :) -
Cat 02 #7 Bonyolultabb és színesebb :D -
#6 mivel jobb a winampnál ? jetaudionál ? én ezeket használom. -
#5 nem rossz :)
wmp leváltva -
#4 nálam így néz ki:) -
#3 -
-
#1 Üdv!
Zenefájlok és zenei CD-k katalogizálásra, lejátszására való kiváló kezelőprogram. CD-kről képes a zenét leszedni és MP3-fájlba menteni, tud CD-t írni, hosszú lejátszáslistákat állíthatunk vele össze. Zenét szinkronizálhatunk iPodunkkal, kezeli a Winamp pluginjeit.
A program teljesen ingyenes.
http://www.mediamonkey.com