12433
  • Zsoxx
    Már elkezdődött? Az fasza, remélem lesz magyar felirat.
  • ldavid
    Limitless egész jó, bár részben mintha újranézné az ember a filmet, de a folytatás érdekelni fog.
  • LasDen #10780
    Monster house?
  • McEachran3
    Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
    Régebb (4-5 évvel ezelőtt) még ment a Discovery-n egy olyan sorozat, amiben, Amerikában követhettük végig, ahogy néhány vállalkozó szellemű ember megvesz lepusztult házakat, aztán lakhatóvá teszik őket, egy kicsit csinosítanak rajtuk aztán profittal eladják a házakat. Valaki nem tudja, mi volt a magyar, vagy az angol címe a sorozatnak? Előre is köszönöm.
  • Zsoxx
    Jó ez a Glitch, bár ez már a sokadik lehúzott bőr a témáról (az ausztrál Les Revenants). De ebbe legalább valami látványt is próbáltak belevinni (pl. az éjszakai jelenet a hídon).
    Tudom, hogy már lement az 1. évad, de az 1. részhez most készült el a magyar felirat.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.09.19. 00:55:30
  • ldavid
    helyenként iszonyat béna az Impastor, de végül csak maradtam a végéig
  • grebber
    Elkezdtem a The Strain-t .Egész jó
  • cylonflatus
    Hát pont ez az, hogy még csak nem is említik, pedig ilyen szituban nem hiszem, hogy csak úgy ülne a seggén. Bár most a második évad eleje felé -SPOILER- amikor Michael egyedül bandukol, és eljut egy faluba, ahova nem tudnak bejutni a fekete szeműek, mert ha túl közel mennek meggyulladnak, na ott nem győztek meg 100%-ra, hogy a jelenségnek Istenhez van köze. Vagy most a legutóbbi részben a feka figura, -aki megmentette a menekülő Nomáékat- aki azt mondta (vagy csak sugallta?), hogy Kelet felé tartsanak, na ő lehet, hogy más urat szolgál.
  • cylonflatus
    Abszolút értelek, én is pont a 3.-nál dobtam majdnem. Sőt, végül is dobtam, társaságban, a haveromnál volt szerencsém a többihez (szokott tartani ilyen sorozatnézős szeánszokat, közben sörözünk, sheesát szívunk, no meg egy kevés gyep, és sok rágcsálnivaló), a második fél szezonra valahogy összerázódik. Sokat nem kell tőle várni persze. Elsősorban a csapat egymás közti interakciók ami engem szórakoztatott. A Mass Effect párhuzam nálam is bejött, bár nem az android végett (azzal azonban egyetértek, hogy EDI nyomába se érhet, EDI igazi badass a másikhoz képest). Nálam ezek a vállalatok kavarásai ugrasztották be a párhuzamot. A cégek neveinek hangzása, tisztára mint ha a ME univerzumából szalajtották volna őket. Sőt annyira, hogy ha kimondom, pl "Ferrous Corp", vagy "Mikkei Combine", nem is Dark Matter ugrik be először, hanem a Mass Effectre asszociálok :)
  • Zsoxx
    Luciferről nem emlékszem, hogy valaha is megemlítették volna.
    Mondjuk azt sem értem, hogy ha megölnek egy arkangyalt, az miért akkora veszteség. Hisz ugyanúgy csak egy testet birtokol, mint az angyalok. Kereshet magának másikat.
  • ldavid
    én 3-ig bírtam. buta. nagyon kanadai (ez engem zavar, mikor érezni rajta), és az android nőt bármelyik másodpercben meg tudtam volna "folytani"
    végig úgy éreztem hogy akartak egy Mass Effect-féle EDI-t, de kurvára nem volt meg a hozzáértés senkinél, hogy össze is jöjjön
  • cylonflatus
    A Dominiont nézi valaki? Van valami, amire nagyon kíváncsi vagyok. Nevezetesen, hogy hol van Lucifer? Nehéz elhinni, hogy miközben Isten eltűnt, és az angyalok megkergültek, addig Lucifer malmozik? A követői is? Mi van a démonokkal, és a sötétség egyéb képviselőivel? Már az első évadban is ezen töprengtem, de hogy a másodikban se még csak meg sem említik... fura, és kihagyott ziccernek tartom.
  • cylonflatus
    Ha szereted a sci-fit szerintem érdemes egy próbát tenni a DM-el. Egy egyszerű, könnyed kis limonádé, de szórakoztató, főleg ha adsz neki egy kis időt és nem dobod az első 1-2 epizód után, később meghálálja.
  • stargatelost

Érdemes.
  • Lacc 88
    Sziasztok.
    Régebben elkezdtem nézni a Búr alatt című sorozatot. A második évadnál kaszáltam annyira nem kötött már le és bosszantott a sok idétlen szereplő. Viszont érdekelne a főszál története, hogy mi ez a búra és mi miért van és hova fognak kilyukadni. Van valami rövid spoileres összefoglaló valahol?
    A másik kérdésem az lenne, hogy a Dark Matter sorozat első évada most ért véget. Érdemes megnézni, mit tudnátok róla mondani?
  • Palinko
    megnéztem a The Brink pilotját, egész ígéretes. kár hogy úgy látom nem nagyon ismert, pl magyar felirat is csak az első részhez van, szerencsére megy angolul is.
  • grebber
    Basszus ha nem lesz felkötöm magam!
  • ldavid
    még nem tudni
  • grebber
    A The Whispers-nek lesz 2. évada?
  • ReszegKoldus
    Nem volt olyan rossz ez a Narcos. Várom az utolsó részt :)
  • grebber
    Fasza szerintem.Csak kar hogy az új évadhoz nem készül felirat :(
  • cobol
    Ballers. Nagyon jó sorozat,kár hogy rövid.

De ajánlom mindenkinek,frankó! :)
  • ldavid
    az megvan hogy a Forever-ös hapsi egy Forever című filmben is szerepet kapott? lol
  • LasDen #10758
    de. Az egyik felszabadított prekog még mindig látja a jövőté s segít neki egy nyomozó. Best story ever....
  • stargatelost
    Nem a film folytatása? Vagyis, hogy utána játszódik x évvel?
  • passatgt
    jól
  • karajjj
    Ott jól értem, hogy csináltak egy sorozatot, ami feldolgozza a film/könyv sztoriját újra?
  • passatgt
    Minority Report hú de rossz:D Nem bírtam végig az első részt...
  • grebber
    Jó volt ez a 7. rész.
    A rendőr faszi a gyilkos teóriám meg is dőlt. Most kb ugyanúgy a fa**tudja ki a gyilkos kategóriába zuhantam vissza :(
  • Tikal #10752
    legjobb sorozat. a főcímek rohadt jók mindig :)
  • Jim Morrison
    Mr. Robot e08
    Damnit, kezdenek mindent bedobni, hogy egy elég kemény évadzárót majd össze tudjanak dobni :D
  • grebber
    Az indíték - sorozattal mi van?

Azt látom már 3 évad lement az első szinkronos is feliratot a kutya se csinál hozzá :(
    Le fogják vetíteni nálunk többi évadot is? Mert ha nem akkor el sem kezdem ezt a sorozatot.
  • grebber
    Péntek 13 sorozat készül
  • ldavid
    lol devious maids-ben szó szerint robbant az f-bomb
  • LasDen #10747
    Matt Ryan visszatér John Constantineként az Arrow új szezonjában.
  • Tikal #10746
    TeeVee app (trakt.tv-ről szedi az infot, illetve az ottani regisztrációddal tudsz belépni, szerintem a legjobb app sorozatkövetésre)
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    ja, ma regisztráltam trakt.tv re (régebben szerintem használtam whatnext et), pont ezért mert már nem tudom követni miket nézek/néztem.
  • ldavid
    használj whatnextet vagy hasonlót
  • Jim Morrison
    Senki se szól hogy már megy a strain s02?? :(már 5 rész lement.