12433
-
nem.
segítek: az képen lévő illetékesnek elég hosszan tartó és idegesítő szerepe volt nemrég a Bones-ban
-
ez a scrubs nem??? -
na, őt már csak felismeri valaki 
-
hát termékeny nyár volt .D sajnos a szezonban csak egyedül a Lostot tudtam nézni többek közt hely szűke miatt, de megoldódtak a dolgok és rákezdtem :D a dokik pörgött a leggyorsabban....2 hónap alatt a 8 évad....vagy 7 mert az első nagyrészét láttam a comedy centralon mikor otthon voltam :D -
szép lista... nekem volt, ööö... Standoff
meg Deadwood elkezdés és unalomba fulladás, The Thick of It elkezdés és unalomba fulladás, Rescue Me folytatni próbálás és brutális unalomba fulladás, és a sor folytatódik a végtelenig kb. gyakorlatilag Burn Notice, Royal Pains, Psych, Leverage és True Blood friss részein vegetáltam, na meg filmeken, melyek közül pár komoly fizikai fájdalmat és lelki sérüléseket okozott.
na képet mindjárt rakok még, csak nehéz, mert ebből is 2 részt néztem meg, mielőtt... unalomba fulladt
-
nemtom nekem bejön az intrója....jó választás volt RZA... :D -
első "évad" fasza. resurrection szar, mondjuk abban jobb a zene -
nekem volt Scrubs, House, Arrested Development, Better off Ted, Dollhouse, Cold Case, Eureka, Family Guy, Heroes and Villains, The War at Home újrázás, HIMYM, Kockafejek, 8 simple rules, Monk és volt Warehouse 13 is a 2 hónap alatt :D -
irigyellek
én a nyári "aszályban" mint az őrült vadásztam a sorozatokat, de szinte semmiből nem néztem meg 1-2 résznél többet mielőtt lelőttem, hiába voltak minőségi darabok, egyszerűen unalomba fulladt a sorozatnézés
-
Monoton #5127 Jó nálam is így van, tehát pl nálam most be van tervezve 20-25 sorozat/anime :DD -
nálam is be van tervezve... ill. be volt valaha, aztán most újra eszembe jutott h lehet jó lenne megnézni 
na akkor egy nehezet (vagy nem):
-
-
Az 5 rész nekem nagyon bejött....1-2 nap alatt megvolt :D a resurrection már nem annyira.... -
olvastam a sorok között, heh
mondjuk az is segített h közben Adult Swim wiki oldalát nézegettem
-
Monoton #5122 :DD Am az milyen, tervezem megnézni. -
az :D -
Afro Samurai?
-
én legalábbis úgy tudom, hogy nem japán... :D -
lehet egyáltalán vér alapból kiskölyköknek készült rajzfilmekben? vagy csak az epikus álszentség címén a dohányzást és kurvaanyázást tiltják? -
nem....
-
ha nem japán akkor nem anime, max rajzfilm 
(haha, mondom én a hatalmas anime tudásommal, két kezemen meg tudnám számolni az összeset amit láttam)
de ebből arra következtetek h nem talált a tippem, hmmm... mi lehet még... Boondocks? -
Monoton #5115 Wolverine? :D -
hát ezen gondolkottam én is hogy anime akkor lehet-e ide, de gondoltam mivel nem japán cucc így talán éri :D -
nem Drawn Together, gondolom nem Robot Chicken, nincs South Park-os stílusa... ööö... ha anime nem játszik errefelé, akkor Venture Bros.-ra tippelnék... ha de, akkor meg Claymore-ra
-
akkor még egy könnyű....talán ez gyorsabban megy majd :D
-
de sajnos át kell,hogy adjam,nincsenek nálam a sorozataim... -
végre valaki...:D -
war at home -
az utolsó... :D ebből már tudni kell :D
-
Monoton #5107 Mégse láttam, viszont akkor az első kép már volt a topikban :DD -
semmi??? :D
-
help...bár ez rosszul sikerült cap....
-
nem -
tippeljünk vakon... 'Til Death? -
Monoton #5102 Tuti láttam már :SS -
becsapós kép, mert a főszereplők nincsenek rajta :D -
Monoton #5100 Nagyon ismerőőőős :) -
nem...de sztem az egész jó sorozat...bár ritkán látom a comedy centralon, ami itt nincs :D -
"Nyolc fekete ember vagyunk a liftben. Persze, hogy kiszállt a fehér fickó."
a kép meg az életem értelmei nevű rémisztő szitkomból van? -
sztem könnyű :D