12433
  • SzirmosSzisza
    Én általában kajálok sorozat közben aztán akkor angol felirat muszáj, mert nem hallok semmit :)
  • BenedekFeco
    Már 3-4éve nem kínlódok a feliraokkal. Beleuntam a különböző verziók utáni kajtatást, meg hogy várok a rendes feliratra akkor meg kiderült, hogy egy csomó minden szarul van fordítva :( Most meg már nem kell.
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.10.01. 16:30:05
  • Kmarha
    én pont a darálásra alkalmas, frissen kijött a teljes évad sorozatoknál szerettem meg nagyon használni, ez segít valamelyest bekorlátozni, hogy ne daráljam le, hanem a felirat megjelenésekor nézzem meg az új részt (úgymond heti nézésre rákényszeriteni ezáltal magam)
    de nem mentegetőzöm (dehogynem), ezer éves sorozatokat is magyar felirattal néztem eddig, csak mert.
    mondjuk azért a szlengnél meg techno blablánál nagyon sokat segít, hogy nem csak sejtem, de értem is miről hadoválnak

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.01. 15:18:11
  • [HUN]FaTaL
    Én ha darálok akkor szoktam, de a hetiben nézett sorozatoknál lusta vagyok megvárni a feliratot. :D
  • passatgt
    én kb így tanultam meg angolul és felirat nélkül nézek mindent
  • Kmarha
    Amúgy nézz még valaki magyar felirattal sorozatot? Nem a google fordítóval összetákolt hülyeségekre gondolok, hanem a super subtitles fordításokra. Kb az összes nézett sorozatomnál megszünt a fordítás (és azért van pár a listámon)
    (nem gond, áttérek az angol feliratra, kevés helyen zavar, csak nekem kényelmesebb volt a magyar szöveg)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.01. 14:52:31
  • RatBaG #11740
    Herr Starr örök kedvenc marad.
  • Zsoxx
    Preacher: jobb is, a 4. évad már kezdett nagyon beteg (agyament, perverz) lenni...
  • Jim Morrison
    Preacher

Ennek is vége lett :( Véleményem szerint egy teljesen okés lezárást kapott, ennek nagyon örülök. Annak viszont nem, hogy nem lesz több rész :( De valahol azért jó is hogy vége, bár a képregények alapján még lett volna benne legalább 1 évad....

over the garden wall

Kellemes kis mese, remek stílussal

one punch man (első évad)

Sokan ajánlották, nem rég meglestem... fasza volt, jobb mint gondoltam.
    // A második évadot már nem áll szándékomban megnézni a (nem) ajánlások alapján
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.09.29. 21:25:40
  • passatgt
    Stumptown-t ajánlom :)

• lalakov
    Azt is nézem. :)
  • SzirmosSzisza
    Ezért kell áldokukat nézni, mint pl az American Vandal!
  • lalakov
    Én elolvastam. Nem mondok semmit. ;-)
  • Kmarha
    nemrég elkezdtek jönni az új hírek az esettel kapcsolatban (egyre se kattintottam rá csúnya szó a spoiler a valóságra, de bevallottan csak távoli szemlélődő vagyok, meghagyom magamnak a tájékozódást majd a sorozat utánra, de már a szalagcímek beszédesek, úgy tűnik meglesz hamarosan az új évad - vagy legalábbis ahhoz a fejlemények)

azért elégé felemás érzés, hogy én mint sorozat várom, hogy lesokkoljon.. közben pedig ez valakinek a tényleges élete.. bűntudattal műsort nézni.. :zavarodott szmájli:
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.09.25. 20:11:05
  • Spészgószt
    Sziasztok! A sorozatbarat.hu -n van valaki regisztrálva? Ha lehet ilyet, egy meghívót szeretnék kérni! PM-ben küldök email címet, ha valaki tud segíteni! Köszönöm!
  • BenedekFeco
    Project Blue Book

Jó kis X-aktás sorozat, azokból az időkből, amikor az X-akták még csak kialakulóban volt (50es-60as évek). Itt Mulder és Scully helyett kapunk egy egyetemi professzort meg egy fejest a légierőtől, akinek csak annyi a lényeg, hogy az ügy legyen lezárva.
    Egy dolog zavart csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sorozat kb. felénél lefényképezett ufonautát teljesen "elfelejtették". Nem is nyomoztak utána, meg egyáltalán... semmi. Miért?

Jó volt
    7/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.09.24. 20:36:04
  • grebber
    Semmi bajom a színésszel mert az odaátot imádom,de abszolút nem tudom elképzelni walker pörgörugásaival verekedéseivel stb... Mondjuk az új Magnum is egy jó nagy fos lett. Ezeket ,hogy minek hozzák létre...
  • Tikal #11729
  • grebber
    Walker, a texasi kopó: Reboot készül a kultikus sorozatból az Odaát sztárjával

• Midtjylland
    Valami jó és új sitcom nincs a "piacon"?
  • passatgt
    a The Good Cop is jó, bár nem egyforma humor a kettő, de vicces nyomozós :)
  • SzirmosSzisza
    Ez az, köszönöm! Emlékeztem is rá, hogy volt benne 1 ismerős szereplő (Rashida Jones), csak arra nem, hogy kicsoda :D
  • BenedekFeco
    Ez-e?
  • SzirmosSzisza
    Ha jól rémlik itt olvastam egy sorozatról, vissza is olvastam, de nem tudom megtalálni. Elvileg rendőrös vígjáték, picit idióta, máshol a Brickleberry-hez hasonlították. Mi a neve?
  • passatgt
    Van 2 új angol nyomozós, ha valaki szerette Broadchurch-ot pl: The Capture / A Confession
  • grebber
    Fogalmam sincs neked miért volt rossz így nem tudom mit vársz mit mondjak. Számomra epic a sorozat
  • passatgt
    Én azt a 2. résznél feladtam. Jobb lett? :D Mert akkor nekiállok újra...
  • grebber
    Manifest

Ez valami eszméletlen király és így itthagyni minket...ááá hibernálni kell magam vagy resetelni az agyam hogy elfelejtsem alig várom a folytatást!!!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.09. 10:46:35
  • Tikal #11718
    Ja, pontosan olyan volt mint amilyennek írták.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.09.06. 20:46:30
  • Sequoyah
    "Amit olvastam róla azzal ez a rész köszönőviszonyba sincs"
    Nem tudom te hol olvastal, de en barhol olvastam rola, mindenutt nyilvanvalo volt hogy ez a sorozat nem az akciorol szol, hanem a pszichologiarol. Abban viszont szerintem nagyon jo. Nem kell minden sorozatnak az akciorol szolnia.

De ha az elso resz nem tetszett, akkor valoszinuleg a tobbi sem fog, mi a 7. resz kornyeken jarunk, es a stilus nem nagyon valtozott:)
  • Tikal #11716
    Az idén az egyik legjobb a Yellowstone számomra.
  • BenedekFeco
  • Stockbauer33 #11714
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindhunter

Yellowstone

Wisting

Bosch

• BenedekFeco
  • Zsoxx
    Új és utolsó évada.
  • stargatelost
    Én sorozatjunkie-t olvasok, meg a whatnext.eu-n követem a sorozatokat, így az égvilágon semmiről se maradok le :D
  • Jim Morrison
    *most tudtam meg*, hogy Preacher új évada nem hogy már elkezdődött, de a fele le is ment... Sehol nem jött velem szembe egy nyamvadt teaser, trailer, stb az utóbbi időben :( #firstworldproblems
  • Kmarha
    Gondolom már mindenki látta, de hátha van valaki, aki most bújik elő pár hét internet nélküli zarándok útjáról:
  • BenedekFeco
    Pedig jó az :) Persze csak ha bírod a lassú folyású, inkább beszélgetős filmeket. Akció az nem sok lesz benne :) Nekem bejön, pont tegnap kezdtem a 2. évadot.
  • grebber
    Mindhunter

Csak az első részt néztem meg. A világuniverzum létezése óta a valaha volt legocsmányabb legszarabb legsemmitmondóbb dögunalmas pilot/nyitány.. Ebből a részből én most nem tudtam meg semmit miről szól a dolog..Amit olvastam róla azzal ez a rész köszönőviszonyba sincs. Én nem szoktam sorozatot skippelni ha elkezdtem ,de ha a 2.ba nem fog valami történni öröm lesz törölni a gépről.