12433
  • LasDen #5336
    az SG-1-t én is szerettem...kb a 6. évadig tisztában is voltam a dolgokkal aztán onnantól csak össze-vissza láttam a 10. évadig....de a lényeg, hogy Richard Dean Anderson kiszállása után eléggé leült a dolog...de azé jó volt...
    Anno mikor még a TV 3-on ment faterral meg a tesómmal együtt néztük...a legrosszabb, hogy az évad záró második felét nem láttuk, mert befuccsolt a TV3...
  • Bulykin
    tesóm nagy fan, szal szerintem láttam a SG és az Atlantis szinte majdnem minden részét, de nem igazán fogott meg...
  • LasDen #5334
    valami furcsa erővel vezérelve leszettem az SG Universet....pedig egyáltalán nem érdekel, de mostmár meglátjuk mi lesz... :D
  • Bulykin
    lol akkor későbbre halasztom, talán 10 év múlva:D:D:D:D
  • Calver
    Being Erica... csajos sorozat. mármint nagyon. mármint olyan "na itt egy szike, csapjuk le azokat a golyókat, aztán nézhetjük is" szinten. de tényleg. első részt abból is megnéztem, másodikat már nem akartam, mert attól féltem h vaginát növesztek.
  • Monoton
    Office az olyan, hogy vagy bejön vagy nem. Nekem elsőre erőltetettnek tűnt, de második nekifutásra megvett :D
  • LasDen #5330
    sztem nem rossz az office sem...bár néha erőltetettek a poénok, de azé nem vészes....

• Bulykin
    az Office az szerintem is egy foscsomó, egyáltalán nem vicces

más: Being Erica?
  • Calver
    Being Human nálam 2 rész után unalomba fulladt, Parks and Recreation meg... akárhogy isteníti winnie, szerintem kurvára nem vicces első rész alapján. de én alapból nem vagyok nagy szitkom fan, és az Office esetében is pislogva néztem h "mi ebben a jó?", szóval lehet h utóbbinak nem én vagyok a célközönsége.
  • LasDen #5327
    én nem....
  • Bulykin
    Being Human és Parks and Recreation-ről valaki vmit? BH-nak trailer alapján érdekes, jópofa kis sorozatnak néz ki, a másikról pedig csak jót halottam eddig:) nézi vki vmelyiket?
  • Monoton
  • LasDen #5324
    nah...mivel a Modern Family és a Cougar Town a 2. részre is jó eredményeket hozott.....remélem meglesz az évad berendelés :D
    am mindkettő jó volt :D
  • Bulykin
    hát jó, egy próbát megért
  • LasDen #5322
    nemtom engem ha elsőre nem kap el egy sorozat akkor nincs esélye a továbbiakban :D
    ha már olvasok róla és valahogy nem húz be akkor valószínű kihagyom :D
  • Monoton
    Engem nem érdekelnek a kórházas, mentős sorozatok :)
  • Bulykin
    pedig nézd csak meg:D EZ lehet h felkelti az érdeklődésed
  • LasDen #5319
    hát kíváncsi leszek holnap milyen számokat hoz...
  • Monoton
    Trauma -t el se kezdem, nem nagyon érdekel, viszont a Cougar Town hatalmas.

Heee, Kid! :DDDD
  • Bulykin
    állítólag a Trauma nagyon fos lett:S én még nem láttam, de nagyon várós volt...
    Cougar Town meg ááh kúrvajó
  • LasDen #5316
    nah már feliratok.hu-n is fenn van a normálisabb verzió...és 720p-hez is igazítva van....
  • Bulykin
    mind1, azért még1x köszi:D:D
  • LasDen #5314
    a srác már fordítja....átküldte az övét amibe voltak kimaradt sorok...azokat feltöltöttem és vissza...szóval valószínű menni fog a részéről ez :D
    Am azt olvasva az sokkal jobb mint az enyém :D
  • Bulykin
    köszönöm szépen a feliratot, ha gondolod a következő részeket is lefordíthatod
    én is csak meccs után nézem majd, de respect! nagy vagy
  • Bulykin
    jó ez itt sztem, legalább van forgalom:D
  • Monoton
    Egyébként szóljatok ha nem itt kellene sorozatokról dumálni nyitok neki másikat :D
  • Monoton
    Meccs után tudom megnézni.
  • LasDen #5309
    a visszajelzéseket szívesen fogadom ám :D
  • LasDen #5308
    mé lenne gond?! :D
    ez az első feliratom :D le is fárasztott rendesen pedig ez csak egy 20 perces sitcom :D csak mondom néhol szutyok lett a fordítás... :D
  • Monoton
    720p-hez igazítom majd ha nem gond.
  • LasDen #5306
    2hd...:D nekem az van meg így ahhoz csináltam, bocsi :D
    de a srác írt, hogy ő is csinálja már....
  • LasDen #5305
    Parancsolj a felirat....
  • Monoton
    Melyik verzióhoz van?
  • LasDen #5303
    Kész vagyok :D
    minden tekintetben... :D mingyá feldobom valahova... :D
    Néhol nem teljesen megegyező a fordítás a szöveggel de próbáltam hű maradni....valószínű helyesírási hibák is vannak de nincs kedvem végignézni :D
  • LasDen #5302
    haladok haladok :D a 495 sorból megvan 321 :D
    de mivel nem kaptam eddig visszajelzést ez egy sepcial edition lesz neked :D
  • Bulykin
    respect;) király vagy:D
  • LasDen #5300
    nah....neki ültem a feliratnak.....sztem ma meglesz...de a srácnak is írtam, hogy mivan... :D
  • Bulykin
    megköszönném
  • LasDen #5298
    én feliratok.hu-n írtam hogy fordítom ha nincs más, de jelentkezett egy srác....hagytam neki, de lehet írok most neki, hogy mivan :D
  • Bulykin
    Cougar Town-t nem úgy volt h lesz aki fordítja? itt várom már mióta a feliratotxD
    tegnap megvolt a Trauma premier, kúrvavárós, remélem nelesz csalódás:)
    Happy Town? szerintetek milyen lesz?