12433
-
Letterman tényleg elképesztően rossz... amikor nézegettem junkie-n részleteket, úgy sajnáltam h Crispin Glover nem rúgta az "I know kung-fu!" felkiáltás után úgy istenesen pofán
-
jó hát nem TBBT szint, de azér jóféle...:D -
Monoton #5535 Ja most nézem a finálét :P -
karajjj #5534 na megnéztem az első részt, meglehetősen "érdekes" -
nah mivan, csak folytatod?:D -
Monoton #5532 Sanctuary s01e11 nagyon durva jóó :D Ez az egykamerás dolog nagyon bejött. Zack volt a legnagyobb arc :DDD -
Happy, azaz:D:D ez is jó lesz -
karajjj #5530 erre gondolsz? :D -
karajjj #5529 néztem a héten pár részt az axn-en, de annyira nemrossz, obamával jót beszélgetett -
gyér amcsi humor...ami vicces azt vagy nem értik vagy nem találják annak, ami meg szar azon röhögnek már 20 éve:D -
Erről nem is hallottam eddig....
kit érdekel a zsarolás, mikor kefélés is van az ügyben.....hülyék :D
am engem ez a Late Show nagyon irritál....axn-n szoktam látni, de annyira nem vicces ezaz ember....és az a kopasz köcsög....ütném.... -
milyen Family a címe amit nézni fogsz? tudod:D -
karajjj #5525 jórendben, köszi :D -
Modern Family....:D -
karajjj #5523 azmi? -
Monoton #5522 Jay a legnagyobb :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy befűzte múltkor a repülőt :DD -
múlt héten 8.8 millió volt 5.4-es ratinggal....de sztem még esett egy keveset.... -
lehet h én is belekezdek:D milyen a nézettsége? -
hát bazmeg :D
ez az MF részről részre jobb lesz :D ez a Manny gyerek már az előző részben is nagy volt, de most rátett még egy lapáttal....zseniális....:D -
Monoton #5518 
-
Monoton #5517 T'Pol
-
azt hiszem a sitcom hétfő a legjobb a hétből :D
TBBT, HIMYM, TAAHM....kész vagyok..... -
biztos lehetsz benne, hogy azt nem fogom szó nélkül hagyni
-
karajjj #5514 majd lesz benne jolene blalock és szólhatnál annál a résznél :D -
jaja, csak most szüneten van, eddig 1 évad van, miért? -
karajjj #5512 kicsi a legen of the seekert nézed még? -
én csak tesómnál egy keveset....:D de abból nem sok jött le :D -
Monoton #5510 Tv ben én is sokat néztem, ha lesz időm majd tartok egy maratont és megnézem az eddigi részeket :D
Am. The Simpsons Hit & Run al is sokat jatszottam, nagyon jó :DD -
karajjj #5509 tudom, hogy a 21. megy már, régen sokat néztem a tv-ben, meg nagyjából minden springfieldit ismerek, lehet belenézek... :D -
a 20. évad nekem is kimaradt meg közte sok-sok rész évadokból, de ez tök lényegtelen :D am a 21. évadot tapossa most....és még 2-re kötöttek nem rég szerződést.... -
Monoton #5507 4 rész elég jó volt :O -
karajjj #5506 nézném, de nincs türelmem előlről kezdeni a huszonakárhány évadot :D -
-
nem sok esélyt látok erre :D
am rajtam kívül néz valaki simpsonst???? a 3. rész kurva jó volt....:D -
#5497 #5498 spoilerekbe olvass bele, 4.rész után kibaszottul beindul -
csak az első 2 részt :D de nekem ez elég volt :D -
Monoton #5501 Az egész első évadot? :D -
nah megnéztem a sanctuary-t, de ez nem az én világom....Amanda Tapping jó meg minden még az angol akkcentus is jól áll neki, de én ezt kihagyom :D -
ha gyorsan lejön akkor megnézem :D -
ahha, ez így van:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyanaz az első 4 rész, csak kicsit ugye hosszabban mivel 40 percesek:D igaz nekem az is bejött, de utána látványosan beindul a sori, ezerszer jobbak a részek és hát az évadzáró megér egy imát isxD