12433
-
-
bazmeg :D az első képről pedig először Willis jutott eszembe, de gondoltam biztos nem ő az...:D -
Monoton #5695 Még egy kis help 

Első képen szerplő személy:
Második képen:
-
Monoton #5694 Ebből már tudni kell:
-
Monoton #5693 LOoool :AS:D:ASDSA -
totál ismeretlen az arc...:D tán ágli betti....?? :D -
Monoton #5691 

-
a plan eleve a nejlonok nagy tervével foglalkozik...de én még nem láttam :D -
am a The Plan filmet láttátok már? az ennek a folytatása? annyit tudok róla h sok benne cylon:D:D -
Monoton #5688 Vááá :DDD Na teszek képet :D -
felismerném csak nemtomki őXD -
Monoton #5686 Am felismered a tagot a képről? :D Onnan már nem nehéz sztem, csak IMDB. De teszek másik képet ha nem megy :D -
én arra várok, hogy itthon is megjelenjen a teljes sorozat :D
mint az amcsiknál ez vagy angolba ez...:D
Az amcsiké jobb, de a lényeg, hogy a teljes sorozat meglegyen majd :D ugyanezé nincs meg egy lost évad sem dvd-n :D -
Monoton #5684 Nekem a kedvenc részem amikor visszamennek a Galacticára a sugárszennyezett Földről. Amikor mutatják a hajón a reményvesztett legénységet. Ahogy bemutatják az egészet szinte átéreztem. Hatalmas rész.
-
Monoton #5683 NEM :D -
BSG-t végre befejeztem...OMFG!!! uccsó rész mindent visz
-
NCIS?:D:D -
Monoton #5680 NA 
-
Dextert is nézem:P 4.rész vége báááz:O -
hmmm... ízlések és pofonok, nálam Heroes az amit néha-néha részletekben ledarálok
viszont NCIS nálam is hasonló helyen van. 
btw akkor ne nézz be Dexter topicba, ott egymáshoz hasonlítottam Heroes-t és Dexter-t az alapján h melyiket mennyire szokott kedvem lenni nézni, és olyan művészi nerdrage jött, h az egyszerűen gyönyörű
-
nincs.... -
úgy értem, hogy az első részéhez is van?:D -
Monoton #5675 Nekem nagyon bejött :D -
milyen 2. évad??? :D 3 részes mini, ami egy kis hátteret ad a játék 2. részéhez...:D ott van írva lejjebb :D ezé linekltem be?? -
nézős:D de akkor ez vmi 2.évad? -
az első percbe belenéztem :D hát a harc jelenetek nem tűnnek túl profinak -
Monoton #5671 Ehhez készült a felirat (vagyis egyik release-hez)
-
meg is van:
On October 20, 2009 Ubisoft announced an upcoming series of short movies to be broadcast via YouTube that will provide additional back story and the introduction of some of the characters found in the game. The shorts, called Assassin's Creed: Lineage will come in three parts and is being developed by Ubisoft’s Hybride Technologies who have previously worked on the films 300 and Sin City. The Lineage films are intended to focus upon Ezio's father, Giovanni Auditore da Firenze and are to be a mixture of live-action and computer generated imagery. The first of the films was released on October 27, 2009, and was available exclusively on YouTube for 24 hours.[29] -
Monoton #5669 Azt hiszem 3 részes miniseries. Trailer alapján nagyon bejön, most fogom megnézni. -
gondolom valami olyasmi mint a Dead Spacehez készült film... -
hosszupuskán mi ez a Assassin's Creed II s01e01 felirat? van ilyen sorozat? a játékot azt ismerem... -
nálam a Lost a legjobb....isteni magasságokban van :D a Heroes nálam kegyvesztett lett...érdektelen szar lett belőle...:D régen a Sleeper Cell 1. évada volt a kedvenc...csak elszúrták a végét.... -
Heros:P 4 éve minden kedden reggel felkelek és az az első h elkezdem tölteniXD aztán ha hazajövök suliból már nézem is, ez az egyetlen sorozat aminél a magyar feliratra se várok:D -
Monoton #5664 Persze rengeteg jó van, de nálam a sima NCIS olyan, hogy Mikor lesz már szerda, hogy húzzam lefele :D Persze feliratra meg várhatok :) -
annyi kúrvajó sorozat van, hogy nemtudok választani melyik a legjobb:D Heroes már évek óta alap, most a FlashForward, már a V is, TBBT, nemsokára jön a Lost meg a Pacific, meg a Prisoner(vagy mi) -

és szép lassan az NCIS: LA is kurvajó lett
-
dD:AS
#5659 jeeee -
karajjj #5660 jó már mindegy, olyan álmos vagyok, hogy betolok még egy modern falmilyt, aztán alszok :D -
már van :D -
nane:D