12433
-
nincs, nem ismeri senki úgyse:D -
karajjj #6057 a prisonernek nincs topikja? -
egyébként: "# Még mindig nem tudni, hogy mikor startol a Happy Town. (Nyár lesz ebből, fütyfürütty…)
# A Happy Town 1. évad végére ki fog derülni, hogy ki a The Magic Man.
# A The Middle, a Modern Family és a Cougar Town trióból pár plusz epizódot is rendeltek – én úgy értelmeztem, hogy erre az évadra, de lehet, hogy a berendelt másodikra."
előbbi shit nemááá...utóbbi meg CT miatt fakk yea' -
hóesés bug volt, elfelejtettem kivenni, meg be is szart szal... remélem most már jóak:D:D -
Üdv. Tudnátok segíteni?
Keresek egy feliratlejátszó "kodeket", vagy programot. Media Player Classicot használok, eddig DirectVobSub filterrel, ami jó is, csupán a színezéseket, dölt betűket nem jeleníti meg, beleteszi a kódját is, és egyes esetetekben olvashatatlanná válik a felirat.
Más programot, mint pl Mplayer, KMPlayer, nem használok, de nem is programot keresek, csupán kodeket, vagy filtert.
Egyes feliratozók, annyira ráérnek, hogy telebasszák a feliratot szinezésel, hogy szivárványszínbe olvashassuk a feliratot, ha meg udvariasan szólunk neki hogy nem kéne, még felháborodik, és nem csinál többé feliratot:D -
Monoton #6053 Más topikoknál jó. -
nálam nem... nem lehet h csak sg haldoklik megint? -
/valami gebasz van a topikkal, mert ff és chrome is fél percet gondolkodik, mire behozza a hsz-eket/ -
ja tényleg, Hustle is van mostanság... jó hogy szólsz
-
-
Hustle 6x02-t nézte már valaki?
Bazmeg Mickey, ilyent hogy a faszba lehet kitalálni?:D -
és a Chuck-al mi van?
én képes voltam még hajnalban megnézni 
ma végre lesz új NCIS is, ohyeah
-
Monoton #6046 Sztem rosszul latod :P -
és ráadásul Fringe dupla rész ha jól látom:O -
végre beindult az idei sorozat-évad!
House, HIMYM, Fringe, ezek várnak ma rám :) -
még egy law & order...:D
szerintem az eredetiből egy részt sem láttam még :D -
majd nemsokára lesz, valami nyomozós mentalista, én várom^^
sorozatjunkies cikket nem találom(nincs kedv keresgélni) -
hát nemtom :D amikor oda kapcsolok valahogy mindig épp kocsik törnek össze :D ennyi kocsi MO-n biztos nincs, mint amennyit össze törtek :D -
én se, csak most néztem rtl-en, aztán pont meghalt a végén a magas nemtörök, fasza volt amúgy
bárcsak nekünk is lenn eilyen színvonalú sorozatunk... -
lényeg, hogy már abból is több tonna rész lement :D én már követni sem tudom..... -
Monoton #6038 De ott egy évben van több szezon is :D -
tudtam hogy sok, de ennyire 
-
tudtátok, hogy cobra 11-ből már 26 szezon lement?:O -
Survivors-t nézte valaki rajtam kívül?
mindenesetre ha valakit érdekel, január 12-én folytatódik. -
a Son of Tucson az mikó lesz??? -
thánk jú :D mostmár tudom mi vár rám :D -
\o/
bár vasárnapig megint nem lesz semmi jó :C -
ez "talán" segít :)
-
van Hustle topic? 
mindenesetre Leverage vs. Hustle, szerintem:
Parker > all. legalábbis nálam. bár csípem mindkettőt, de a Leverage-t egyenesen istenítem a zseniális karakterei miatt.
ettől függetlenül nagyon jól jön az ilyen ínséges időkben egy kis angol móka
viszont holnap NCIS is folytatódik, ohyeah. -
én tudtam, írtam is Hustle topikba:)
előtte ledaráltam az 5 évadot, zseniális sorozat, leverage ehhez képest gagyi:D -
egyedül azt tudom, hogy LOST február 2 :D -
Better of Ted is volt:) -
én az utóbbi 2 hétben teljesen elfelejtettem, hogy mit láttam, mikor láttam, miért láttam és hogy egyáltalán mikor kezdődik újra :D -
csak jelzem, hogy aki már hozzám hasonlóan szenved attól, hogy nem volt az utóbbi napokban Scrubs-on kívül gyakorlatilag semmi értelmes néznivaló: Hustle 6. évad elkezdődött tegnap
-
ezért a posztért köszi, amikor olvastam eszembe jutott Misfits és még aznap hirtelen ledaráltam mind az öt megmaradt részét
első rész után úgy voltam h "meh, nem rossz, nem rossz, de pihentessük", de amikor végre elővettem iszonyat beszippantott 
Alice-t is végignéztem, hát... elég vegyes. igazándiból ha sikerült volna végig tartani azt a szintet és félig-meddig humorizáló hozzáállást, amit pl a második rész elején toltak, kurvajó lehetett volna. viszont jó volt végre Andrew Lee Potts-ot "kemény" szerepben látni, nagyon is illett hozzá
-
:O annyira szar a nézettség? nem is tudtam... -
Monoton #6022 Annyiban rossz hír hogy a BOT valszeg utosó évadát látjuk :( -
fuck yeah><
jövőre a Better of Ted és a Scrubs is dulparészes lesz hetente:D -
+biciklis csávó -
loooooool
amúgy misfits - simon - omg:
http://www.youtube.com/simonmisfits