12433
-
hmmmm... ez a Life Unexpected 3 rész alapján eddig igencsak jó, pedig nem túl rossz szokásom sugárban hányni a drámáktól... 
ez meg annak aki nem olvasna sorozatjunkie-t
-
Threshold (avagy A Küszöb) nekem egyik nagy favoritom, zseniális sorozat - főleg mert tele van nagyon eltalált karakterekkel, és mert a szereplők nem tökölnek... nagyon nem. semmi sírós drámázás hogy "jajj mi fog történni", ha valami veszélyt jelent, elpusztítják/tönkreteszik/megölik.
Jeffrey Donovan kis mellékszerepe, és a karaktere "belépése" meg kb a sorozat leglazább pillanata
-
A Küszöb első részét láttam,nem olyan rossz de olyan kis költségvetésű kissé amatőr benyomást kelt.Később hátha jobb lesz.Surface-t is meg akarom majd nézni,a sztori érdekesnek hangzik-jó az a sorozat? -
le is jött, holnap majd írok is róla (: -
te egy szánalmas fasza vagy, minden topikba beírsz valami faszságot...gtfo -
karajjj #6173 500??????? öcsifröcsi, ebben bepótolták a múlthéten kimaradt 470 litert is :D -
500 liter vér megvolt?? :D -
karajjj #6171 a heti Spartacus nagyon büntet, érdemes megnézni mindenkinek -
amúgy jó is, csak én meg kicsit kritikus vagyok
(és még az ijesztő mértékű "politikai korrektséget" meg sem említettem)
na meg második évad messze jobb mint az első, itt már végre "szabadon engedik" a karaktereket, ami az egészet sokkal viccesebbé teszi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konkrétan míg az első évadban szökőévenként volt egy-egy hulla, a másodikban úgy hullanak a mellékszereplők mint a legyek -
karajjj #6169 megnéztem a past life első részét, szerintem jó lett, bár kicsit hülyén indul -
Pretorianus #6168 konkrétabban vazze -
cho ftw -
karajjj #6166 nagyonkomolynak néz ki :| -
a Sopranos egyik írójának a könyve alapján: Boardwalk Empire
a pilotot valami Scorsese rendezi :) idén ősszel indul
-
karajjj #6164 ez a Survivors egész jól hangzik -
töltöm is
-
hátöö zombik nincsenek benne, csak egy vírus ami kiirtott... hát, szinte mindenkit, és egy kedves (illetve egyikük annyira nem) túlélő csapat történetét követi.
igazándiból nálam guilty pleasure, és nem a megszokott ("a jó csajok miatt nézem") értelemben - meglehetősen nyomasztó, sokszor unalmas, és néha akkora lyukak vannak a történetben, mintha Piszkos Harry lövöldözött volna a forgatókönyvre, de így is muszáj végignézni minden héten
-
ez az a zombis vagy milyen sori? lehet elkezdem... -
legyen már Survivors S02E04 felirat, akarom a heti guilty pleasure adagomat, de eszméletlenül elszoktam utóbbi időben jó angol (főleg a manc) akcentustól...
-
Ok,már rájöttem:létezik többféle elosztásban,2 és 3 részesben is.Akkor megvan a felirat is hozzá...én
-
Nálam 3 részből áll.
-
az évszázad vihara nem csak 2 részes volt??? -
S.King:Az évszázad vihara sorozathoz nem tud valaki feliratot a 3-4. részhez?Csak az 1-2-höz találtam:/ -
jóak volt az
de ha már cancelt kapott legalább lezárhatták volna, de neeeeem... -
majd adok én neked olyan bannt...:D -
Monoton #6153 Bannn 
-
Earl... -
Monoton #6151 mi? -
szerintem elég gyenge volt.... -
karajjj #6149 az volt az eddigi egyetlen sorozat, aminél minden részen sírvaröhögtem :D -
Monoton #6148 Hát én is :D Mai napig nem tudom felfogni hogy cancelt adtak az Earl-nek. Jöhetett volna belőle egy spinoff olyan részekkel amik a lista előtti eseményekről szólnak :D -
karajjj #6147 kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz :D -
Monoton #6146 Delta Blues :D -
Monoton #6145 Fogalmam sincs, bajusz nélkül még nem láttam sorozatban :D -
karajjj #6144 -
igen -
elnök emberei??? -
neeeeeeem
-
hmmm... sorozatpestis szagot érzek... ó, csak nem Eric Balfour? 
tipp: Sírhant Művek? -
ne basszá má, hogy ez a house?? :D