12433
-
nem volt rossz :D de ez a tenky réka bazzeg végig nyögte, sírta az egész részt :D
jól megcsavarták azért ezt az egész géniusz dolgot :D -
mingyá' uccsó rész :D -
A Futurama júniusban fog visszatérni a Comedy Central-re....
oooooh yeeeaaaah....:D -
van benne hülyeség is rendesen :D -
nah bazz az mekkora fos volt....azzal a ribanccal együtt...:D -
álom.net
-
rosszul írtam :D a mainstream fillmekre gondoltam....erre a sok szar vígjátékra mint a szinglik éjszakája meg ilyenek :D -
karajjj #6291 abból kb 10 részt láttam, de még csak akkor kezdett kibontakozni, azt majd pótolnom kell -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 60 éves képen ugyanaz a csaj volt mint amit Alföldi nézett az előző részben a vetítőn?
egyébként az feltűnően hasonlít a kisokos csajra, tuti vmi ük-ük mamája vagy vmi -
karajjj #6289 na azért a Nyomozót még mindig jobbnak találom történetileg -
rokona....
ugye ezt is nagy részben a tűzvonalban stábja készítette....nemtom, de nekem az nem jött be amúgy :D -
karajjj #6287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akikről beszéltek a rész elején, hogy már az egyiptomiaknál is tudni lehetett róluk, amúgy a promóba jött a kocsi alól Locke bácsi :DDDDDDD -
komoly inkább ilyeneket erőltettnének a szar romantikus komédiák helyett....már ez a 2 rész jobb volt mint az utóbbi évek magyar filmjei.... -
karajjj #6285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feltűnő, hogy fapofával nézte végig, ahogy a csaj rájön szép lassan mindenre, aztán még szépen ki is oktatja, hogy mi mit jelent meg mi mikor volt, ha nem ő lenne, már rég pofáncsapta volna és hazazavarta volna elégtelennel mert hogy képzeli azt, hogy kioktatja a professzort :D
viszont amit nem vágom, hogy azon a 60 éves fényképen mért volt a szőke csaj? -
tekert egy jointotxD azon beszartam:D:D:D vicces rész volt am, jó sorozat
-
kúrva jó volt, kicsit kitisztult a dolog :)
és amit a spoilerbe írtál...én azon meglepődtem
arra leszek még kíváncsi, hogy [spoiler]az előző részben amikor megállt az idő a lepkés jelenetnél... akkor mondta Alföldi hogy még ne avatkozzatok közbe(vagy mi), azt kire/mire értette[spoiler] -
de hosszú távon meg nem lenne életképes a dolog....a Tom Hankses szöveg is jó volt :D -
karajjj #6281 na ez egyre jobb :D
a stohl buci spangliján azért nagyot röhögtem :DDDDDD
de amúgy komolyan sajnálom, hogy már csak 1 rész lesz -
nah...jó volt ez...:D nagyon is vállalható....
spoilerbe írom azér mer hátha :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alföldi meg mosmá egyértelmű, hogy a géniusz :D
a zenék néhol nagyon szarok voltak...:D László Zsolt még valami kegyetlen jó :D -
azaz:)
jó kis cucc, ajánlom -
Wallander?
(btw ez a jellemzés kb minden harmadik angol sorozatra illik
)
-
valaki tudja mi annak az angol sorozatnak a neve, ami egy nyomozóról szól?
az is ilyen 2-3 rész/évados egybefüggő történetes -
én se láttam bithn...... -
"Géniusz, az alkimista első részét fel tudja valaki tölteni?
Felvettem,de a 3 részt egyben akarom kitenni az oldalra."
ezt épp most olvastam az bitgéten^^
igaz meghívóm az nincs
-
hmmm... ha valakinek van rapidshare/megaupload/akármilyen 720p linkje, na azt azért megoszthatja velem
a remek "na majd ha jókat írnak megnézem 720p-ben" tervet kicsit elrontotta annak elfelejtése, hogy semmilyen nem létező magyar trackerre nem vagyok regisztrálva
-
nem valószínű :D talán a syfy....azér azon szoktak lenni magas minőséget képviselő minik :D -
nem feledni, ma is Géniusz:)
jövőre vajon berendeli a FOX? vagy az ABC? a Lostnak úgyis vége
-
fasza :D főleg a végén Kal Penn :D
-
karajjj #6270 Alföldivel semmi baj nincs, szerintem jó színész és most elég hiteles is a szerepében... -
pedig az, már töltöm is:D -
ez inkább tűnik játéknak mint sorozatnak :D -
más: ilyen is van?
6 részes az első évad ha jól tudom, lesz/van több is vagy ennyi volt? -
jah télleg....pécs jó választás volt...bár egyértelmű hogy miért, de sokkal jobb mintha pesten játszódna....sokkal szebb a táj :D -
istenítés az túlzás, én úgy fogalmaznék, hogy az eddigi magyar sorozatoktól/filmektől eltérő, merész és érdekes, látványos képi világgal bíró misztikus sorozat
FFFFFFUUUUUUU
-
mondjuk azért az istenítéstől messze állunk :D -
jah...és 16:9-re is most áltak át :D -
na ha már így istenítitek, majd talán én is belenézek... ha lesz 720p rip 
(úgyis átállt M1 már HD-ra, nem?
)
-
nekem is bejött...:D nagyjából....amúgy én nem értem alföldit mér utálják annyian....szerintem most sem volt rossz...:D
azért az elején mikor brunner leesett és alföldi ott átkutatta és összevissza vágták, akkor csak néztem :D -
ez pont nem jó :D
tessék válogatni :D
én meglepődtem hogy ő is benne van :D de nem baj....jól néz ki :D -
karajjj #6259 Erdélyi Tímea