12433
-
megnéztem omg na erre kíváncsi leszek -
most hétfői, 2x17 :)
btw a spoiler-be se raktam spoilert, csak olyat, ami rávezethet a spoilerre
-
áááá majdnem elolvastam, de kibírom, muszáj lesz:D
melyik részről van szó amúgy? -
nem évadzáró, csak duplarész első fele.
és üt. ha nem akarsz spoilert, akkor ennyi elég is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!plusz kitalálható amúgy is, csak sikerült úgy prezentálniuk, hogy a magamfajta "suspension of disbelief"-et magas szintű űző egyénnek üssön :) -
évadzáró vagy mi?
ne spoilerezz csak mond mi a meglepődés tárgya:D -
Monoton #6333 Nagyon le vagyok maradva. Lehet ma nekiugrok és behozom a lemaradast. -
castle omg -
hmmm -
karajjj #6330 elqrtad -
magyar premierek -

-
The TV Theme Medley
-
kurvajók a cold openek, zenére mutatják be a halottakat, minden részben így van, pl erre:
http://www.youtube.com/watch?v=sm86M2TKFDk
Egy merciben ülő 7 napos zacskóban megfolytott ember:D
Ajnálom mindenkinek, eléggé rákattantam, megy a dara rendesen:D -
Monoton #6325 Én, nagyon eltalált sorozat. Egyik kedvencem :) -
valaki biztos... -
állítólag elég jó :) -
-
castle-t nézi valaki? -
elég gyenge volt numb3rs évadzáró, vagyis sorozatzáró)(legalábbis úgy néz ki):(
kár érte, szerettem:( -
szerintem meg szar :D -
jaja én is, csak az uccsó részt hagytam mára, már hunsub is van -
már rég végignéztem:D
utolsó részhez meg asszem ezen a héten lett csak angol felirat, kb fél évet késtek vele:D -
Flashpoint 3.évad
még mindig kecinagy!! nem értem miért fuccsolt be Magyarországon, évadról évadra nőtt a nézettsége is és a színvonal is, nem is kicsit. Ez az évad hihetetlen volt, ajánlom a figyelmetekbe pöcsök
-
fú, jó volt psych évadvég -
vasárnap kezdődik a sons of tucson.....már nagyon várom :D Tyler Labine biztos kurva jó lesz :D -
piroska vérfarkasokkal? awesome 
Tin Man is az volt, Alice nem annyira, de azért az is épp vállalható. -
Monoton #6312 Majd a Karib-tenger kalózai-t lecopyzzák tv-re :D -
ott meg Csubakka lesz a főszereplő
-
a banya meg Darth Vader lesz a halálcsillaggal...:D szar lesz ez érzem :D
de szerintem a szindbádból sem hozható ki több :D -
és az űrben minden csokiból van xD sőőt maga az űr is az... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd a végén kiderül hogy az űr valójában egy nagy szaar és nem is csoki, váá -
lehet hogy ilyen űr sci-fi lesz....az űrben tévednek el mikor az étteremet keresik a világ végén....:D -
Monoton #6307 Jancsi és Juliska modern változat :DDD
Bazz akárki megnézi tuti azt fogja kérdezni miért nem vittek magukkal GPS-t :D -
amúgy végeztem a Survivors 2. évadjával... Tom egy sunyi kis köcsög 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az évad második fele érdekesebb, ütősebb volt, de azért első 3-4 rész is hozta a szintet. A repülőtéri pasas asszem Stevens nagyon állat volt, rengeteg kérdés felötlött bennem, remélem a következő évadban is hasonló wtf?-ok lesznek :D lesz kövi évad ugye? -
ezért nem voltam most annyira biztos benne 
-
aha...az...én nem láttam, csak azér kérdeztem...:D meghát neked múltkor az alice is az óz volt :D -
The Tin Man volt az Óz feldogozás... vagy most megint hülyeséget beszélek?
-
Volt Óz feldolgozás is??? :D
én azé egy kicsit félek ezektől :D piroska-vérfarkasok még oké...szerencsére csak minisorozatban gondolkodnak, mer azé hosszú távon nem menne :D
de aladdin meg jancsi és juliska....oh my....:D
képzelem az aladdin milyen jó kis sci-fi lenne....a dzsinn egy program lenne, aladdin meg egy geek...jázmin meg egy szimpla csaj :D -
"A Syfy feldolgozza/modernizálja a Piroskát – vérfarkasokkal. A 2011-re tervezett minisorozat főszereplője Felicia Day lesz, mellette Kavan Smith és Stephen McHattie lesz ott a Red-ben. A csatorna dolgozik az Aladdin, a Szinbád, a tengerész és a Jancsi és Juliska modern, minisorozat verzióin is."
Alice és Óz után én ezeket is várom xD -
karajjj #6300 hát úgy nem mondanám, hogy hűűű de fasza volt, de ha ilyen magyar sorozatok lennének, tuti, hogy többet néznék TV-t, mert ez nagyon is nézhetőre sikerült... -
az biztos, néha már azt se tudtam hogy most mivanxD de végülis jó lett, ütött :)