12433
-
karajjj #6418 a modern family kicsit elvont, ha nem vagy amerikai, nem neked készült :D
amúgy most nézegetem, hogy mekkora sablon sorozatok lesznek jövőre -.- max az a időutazós lesz így előre várós, a többi nagyon lecsó -
modern family jó....a többi szar... -
nahjólvanXD
más: Modern Family? érdemes elkezdeni? vagy a The Middle? The League?
szitkomra éhezem :P -
belenéznék én is szívesen, csak attól tartok h vaginám nőne tőle 
[apro][csak gonoszkodik, nehogy komolyan vedd] -
Grey's Anatomy évadzáró?? hát azt hittem ideszülök...kúúrvanagy volt
egész végig csak pislogtam :)
de szerintem csak én nézem...
-
3 nap alatt végeztem a The Vampire Diaries-el! kibaszottul leköt, izgalmas nagyon érdekes történet egy kis romantikus szállal. sokan az Alkonyathoz hasonlítják... persze joggal, de szerintem szemmel látható a különbség, ez kibaszott kirááályXD alig bírtam abbahagyni néha -
Monoton #6412 Amcsiban -
Koszi.....de a magyar tv-ben vagy amcsiban? -
*zenés cold open -
nekem a cold open hiánya kompletten hiányzott a 2. évadból( -
Castle, Castle... miért? miért kellett ezt a végig omg hangulatú második évadot ilyen szinten lefejezni és elkúrni ezzel a pocsék fináléval? miért?
-
bakker mennyi sorozat megszűnik :O
Lost, Heroes, FlashForward, Trauma, Scrubs, Better of Ted, The legend of the Seeker, Pacific... és még biztos van :P
de váá ne máááár :( a Heroes és a Seeker igazi érvágás, a FF kúrvajó... jó a Lost meg a Pacific ennyire lett terbezve de... fuck it! -
Júni 7-én tér vissza a 2. évad...és 3. évad is lesz.... -
Sracok valaki nem tudja a Lie To Me-vel mi van? -
The Cape nézős lesz -
az abrams féle sorozat nagyon szarnak néz ki....leglábbis a sztori klisés szar :D -
Monoton #6402 Nálam a sitcom alap, a többi az csak úgy érdekes lehet. Pilotokat megnézem aztán lesz ami lesz :D -
hát nemtom...szerintem az összesnek szar az alap koncepciója....de jó kisülhet valamelyikből :D -
Monoton #6400 Na az NBC újoncai közül ezeket várom:
Chase
Undercovers
Outsourced
The Event
The Cape
Perfect Couples
Friends With Benefits
-
Treme-hez kapcsolódó zenei albumot tud valaki ajánlani? -
Blue Mountain State
5 rész után máár hatalmas kedvenc:D:D ezek betegekXD kúrvajó!
és hát ez az OP mindent visz, hatalmas
-
minjdárt nézem:D -
Happy Town??
ha tetszett a Harper's Island akkor ez is fog, szerintem ütős nagyon^^ habár én a Harpertől is elszálltam annó, egybe ledaráltam egy nap alattXD luv -
végén beszarsz:) -
sem, de mindenhol azt olvasom hogy nagyon állat, nincs szó rá :D
5.részig van hunsub, türelmesen kivárom^^ -
breaking bad 3x07-et láttátok?:) -
-
ilyen címmel??? naná.....kapásból beszól a nézőnek....persze hogy basznak nézni :D -
de ez reality lesz nem? azokat nem szeressen :( -
Monoton #6389 Majd nézed ezt helyette :D -
10 things i hate about you meg kaszát kapott
pedig néztem
-
ppesla #6387 Nála Hank Moody a Nyerő. Azaz Califorgia. Annál jobb sorozatot még nem láttam pedig azért nagy sorozatnéző vok:D -
szeretem én is a valós események alapján készült filmeket/sorozatokat^^
viszont az említettek közül egyiket se nézem...XD -
vkw0511 #6385 Sziasztok,
nekem az Esküdt ellenségek a kedvencem, szerintem az most az egyik legjobb krimisorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá teszi Na meg ugye New York…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!:)Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mű bűnügyi sorozat, ahol a főnök lehajol egy hajszálért, és 3 érintősmonitor segítségével fél óra múlva megoldották az ügyet.
-
lol, attól függ mit tartottál gagyinak :)
ha a stílust akkor nem fog változni, direk ilyen kicsit képregényes, 300-as stylusú a képi világ -
én 20 percnél nem bírtam tovább. nagyon gagyinak tűnt :S ezek szerint ez megváltozik? -
-
mamutvadasz #6381 Az új Spartacus (Blood and Sand) a legdurvább sorozat az utóbbi időben... maxi riszpekt az első évadnak. Ajánlom mindenkinek aki szereti a 300-as képvilágot ;) -
és ha már Blue Mountain State akkor : MTV
-
"Még mindig tartja magát a pletyka/hír, hogy címet válthat a Cougar Town, mert végülis nem az lett a sorozatból, amit terveztek, alakul át barátos-családos szitkommá. A cím pedig taszíthatja a szerdai ABC-s családi blokk nézőit."
lol és egyébként igaz, az utóbbi részek sokkal inkább emlékezetnek eyg családi szitkomra és a színvonal is egyre javul