12433
  • karajjj
    a modern family kicsit elvont, ha nem vagy amerikai, nem neked készült :D

amúgy most nézegetem, hogy mekkora sablon sorozatok lesznek jövőre -.- max az a időutazós lesz így előre várós, a többi nagyon lecsó
  • LasDen #6417
    modern family jó....a többi szar...
  • Bulykin
    nahjólvanXD

más: Modern Family? érdemes elkezdeni? vagy a The Middle? The League?
    szitkomra éhezem :P
  • Calver
    belenéznék én is szívesen, csak attól tartok h vaginám nőne tőle
    [apro][csak gonoszkodik, nehogy komolyan vedd]
  • Bulykin
    Grey's Anatomy évadzáró?? hát azt hittem ideszülök...kúúrvanagy voltegész végig csak pislogtam :)
    de szerintem csak én nézem...
  • Bulykin
    3 nap alatt végeztem a The Vampire Diaries-el! kibaszottul leköt, izgalmas nagyon érdekes történet egy kis romantikus szállal. sokan az Alkonyathoz hasonlítják... persze joggal, de szerintem szemmel látható a különbség, ez kibaszott kirááályXD alig bírtam abbahagyni néha
  • Monoton
    Amcsiban
  • DONGUBA
    Koszi.....de a magyar tv-ben vagy amcsiban?
  • passatgt
    *zenés cold open
  • passatgt
    nekem a cold open hiánya kompletten hiányzott a 2. évadból(
  • Calver
    Castle, Castle... miért? miért kellett ezt a végig omg hangulatú második évadot ilyen szinten lefejezni és elkúrni ezzel a pocsék fináléval? miért?
  • Bulykin
    bakker mennyi sorozat megszűnik :O
    Lost, Heroes, FlashForward, Trauma, Scrubs, Better of Ted, The legend of the Seeker, Pacific... és még biztos van :P
    de váá ne máááár :( a Heroes és a Seeker igazi érvágás, a FF kúrvajó... jó a Lost meg a Pacific ennyire lett terbezve de... fuck it!
  • LasDen #6406
    Júni 7-én tér vissza a 2. évad...és 3. évad is lesz....
  • DONGUBA
    Sracok valaki nem tudja a Lie To Me-vel mi van?
  • Bulykin
    The Cape nézős lesz
  • LasDen #6403
    az abrams féle sorozat nagyon szarnak néz ki....leglábbis a sztori klisés szar :D
  • Monoton
    Nálam a sitcom alap, a többi az csak úgy érdekes lehet. Pilotokat megnézem aztán lesz ami lesz :D
  • LasDen #6401
    hát nemtom...szerintem az összesnek szar az alap koncepciója....de jó kisülhet valamelyikből :D
  • Monoton
    Na az NBC újoncai közül ezeket várom:

Chase
    Undercovers
    Outsourced
    The Event
    The Cape
    Perfect Couples
    Friends With Benefits
  • passatgt
    Treme-hez kapcsolódó zenei albumot tud valaki ajánlani?
  • Bulykin
    Blue Mountain State
    5 rész után máár hatalmas kedvenc:D:D ezek betegekXD kúrvajó!
    és hát ez az OP mindent visz, hatalmas
  • passatgt
    minjdárt nézem:D
  • Bulykin
    Happy Town??

ha tetszett a Harper's Island akkor ez is fog, szerintem ütős nagyon^^ habár én a Harpertől is elszálltam annó, egybe ledaráltam egy nap alattXD luv
  • passatgt
    végén beszarsz:)
  • Bulykin
    sem, de mindenhol azt olvasom hogy nagyon állat, nincs szó rá :D
    5.részig van hunsub, türelmesen kivárom^^
  • passatgt
    breaking bad 3x07-et láttátok?:)
  • Bulykin
  • LasDen #6391
    ilyen címmel??? naná.....kapásból beszól a nézőnek....persze hogy basznak nézni :D
  • Bulykin
    de ez reality lesz nem? azokat nem szeressen :(
  • Monoton
    Majd nézed ezt helyette :D
  • Bulykin
    10 things i hate about you meg kaszát kapott

pedig néztem
  • ppesla
    Nála Hank Moody a Nyerő. Azaz Califorgia. Annál jobb sorozatot még nem láttam pedig azért nagy sorozatnéző vok:D
  • Bulykin
    szeretem én is a valós események alapján készült filmeket/sorozatokat^^
    viszont az említettek közül egyiket se nézem...XD
  • vkw0511
    Sziasztok,
    nekem az Esküdt ellenségek a kedvencem, szerintem az most az egyik legjobb krimisorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá teszi Na meg ugye New York…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!:)Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mű bűnügyi sorozat, ahol a főnök lehajol egy hajszálért, és 3 érintősmonitor segítségével fél óra múlva megoldották az ügyet.
  • Bulykin
    lol, attól függ mit tartottál gagyinak :)
    ha a stílust akkor nem fog változni, direk ilyen kicsit képregényes, 300-as stylusú a képi világ
  • ProGabe #6383
    én 20 percnél nem bírtam tovább. nagyon gagyinak tűnt :S ezek szerint ez megváltozik?
  • Bulykin
  • mamutvadasz
    Az új Spartacus (Blood and Sand) a legdurvább sorozat az utóbbi időben... maxi riszpekt az első évadnak. Ajánlom mindenkinek aki szereti a 300-as képvilágot ;)
  • Bulykin
    és ha már Blue Mountain State akkor : MTV
  • Bulykin
    "Még mindig tartja magát a pletyka/hír, hogy címet válthat a Cougar Town, mert végülis nem az lett a sorozatból, amit terveztek, alakul át barátos-családos szitkommá. A cím pedig taszíthatja a szerdai ABC-s családi blokk nézőit."

lol és egyébként igaz, az utóbbi részek sokkal inkább emlékezetnek eyg családi szitkomra és a színvonal is egyre javul