12433
  • Calver
    "That'll do, Pigley... That'll do."
  • Mein Kampf
    :( thx
  • Bulykin
    Lights Out? Nézi valaki? picsáért nem fordítják...szerintem tök fasza...
  • passatgt
    csak 5 évados volt, lol:)
  • LasDen #6734
    ami nem létezik azt nem....
  • Mein Kampf
    Drót(The Wire)
  • Mein Kampf
    megtudná mondani valaki, hogy a Drót című filmsorozat 6. évad megszerezhető szinkronosan vagy feliratosba?
  • passatgt
    előbb volt mint a breaking bad, és igen, inkább sitcom a stílusa
  • Megtörhetetlen
    Belekezdtem a Weeds-be pár nap alatt a 4. évad vége felé járok :)
    Tetszik bár meg kell hagyni közel sincs olyan izgalmas mint például a breaking bad vagy a dexter. sokkal inkább mintha a egy sitcomot csináltak volna a breaking bad-ből kicsit köznépiesre fogva, sokszor ettől már olyan hihetetlen lesz az egész :S
    Egyszóval mindenki először a weedset kezdje el nézni és utána a Breaking Bad-et fordatva ne igazán mert az csalódás lesz... :S
  • Mein Kampf
    megtudná mondani valaki, hogy a Drót című filmsorozat 6. évad megszerezhető szinkronosan vagy feliratosba? thx
  • Calver
    Mad Dogs 1x03 áhháháhá
    kegyetlen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    That was arguably the most surreal thing that's ever happened in my life.
  • Bulykin
    Shameless(US)-t nézitek? kegyetlen nagy XD
    azt a tapló kúrva gecit bakker :D:D hihetetlen, nekem nagyon tetszik
  • LasDen #6726
    Sheen jól elbaszta a dolgokat...azért sajnálom a sorozatot úgyis hogy szerintem már 2 éve kifulladt a dolog...meg azért valami rendes lezárást megérdemelne...
    ha már Chuck Lorre...reggel meló előtt a CC-t szoktam nézni és kedd-péntek a Dharma és Greg megy...alapjáraton nem rossz sorozat, de Dharma, a szülei meg a barátnője néha már nagyon idegesítően hippik....olyan fasságokat találnak ki hogy csak nézek....:D
  • passatgt
    én értettem mindent, volt 1-2 amit visszatekertem de nem volt benne olyan durva szöveg most
  • Calver
    igen? nekem Hustle egy az igencsak kevéske (konkrétan nem is jut más eszembe) sorozat közül, amit ha megdöglök se tudok felirat nélkül nézni - ötödik részt is elkezdtem úgy, aztán 5 perc után abbahagytam, mert az istennek sem értettem a fekete tag mit makogott
  • passatgt
    felirat nélkül néztem, nekem bejött az évadzáró, szerencsére nem lett lezárva semmi és jöhet a 8. évad:)
  • Calver
    hát, nem lett a legjobb évadzáró
    viszont ez a "Colour Coded For Your Convenience" felirat csípi a szemem, főleg h nem lehet nagyítani...
  • passatgt
    pfú albert de gyökér vagy:(
    de azért sajnálom is
  • passatgt

attól én is jól éreztem volna magam:)
  • Calver
    majd lehet belenézek egyszer :)
    Hustle 7x05 se lett gyenge... illetve annyira nem ász rész mint előző volt, de egy dolog miatt üt:
    [spoiler]- Oh, Ash... I'm so pleased you're OK. How are you feeling?
    - Sexually aroused by the feel of your impossibly firm breast against my chest.
  • Bulykin
    röviden: kibaszott jó :D
  • passatgt
    fbi viselkedéskutató csoport sorozatgyilkosokat kap el, minden rész 1 történet, de van visszatérő is
    úgy épül fel, hogy valami városban sorozatgyilkos van, szólnak az fbi-nak, ők odamennek és menőznek:D
    hasonló mint a Mentalist lényegébe

nekem nagyon bejön, karakterek nagyon el vannak találva és a történetek 95% nagyon eredeti és rohadt beteg:)
  • Calver
    Criminal Minds az úgy... ööö... jó?
    mármint mihez hasonlít? még egy részt sem láttam belőle, azért kérdem első sorban
  • passatgt
    Criminal Minds-ból évad végén Paget Brewster(Prentiss) is megy
    De legalább utolsó 2 részre visszatér AJ Cook, de nem tudom mi lesz így a sorozattal, az új csaj eddig kb 3 sort mondott, nem érzek benne olyan potenciált mint az előbb említett 2 szereplőben:(
  • Calver
    Mad Dogs 1x02 közben kijött, és üdítően sötét és gonosz
    Philip Glenister arca az elektromos késes poénnál, váááá
  • Calver
    NCIS: Los Angeles eheti rész (2x16) meg váááá... ok, over-the-top "egy csöppet" az összes része, de ez, azt leszámítva h kurvajó volt, hátööö...
    Placebo - Running Up That Hill-re egy három perces, B filmeket lazán elpicsázó akciójelenet, ami alatt pár emberből tésztaszűrőt csináltak, és az egész rész alatt laza 12 hullát generáltak főhőseink kis külsős segítséggel... ahhoz képest h "anyasorozatban" általában még fegyvert se rántanak a szereplők ez egy elég szép szám
    amúgy csípem, csak néha elfilózok h hogy a fenébe mehet ez odakint este 9-kor?
  • Calver
    illetve az első 2 rész ütős volt, aztán... meh. túl sok duma, túl sok unalom. minisorozatként kellett volna letolni, 3 részbe összesűríteni, hadd pörögjön.
    de azért egyszer vállalható.
  • Calver
    hmmm... ez a Paradox ez ütős.
    nem is kicsit.
  • passatgt
    közben visszanéztem, és nem remegett neki, de úgy látszott, így már nekem is leesett volna:D
  • passatgt
    nekem nem esett le, mert amikor keverte a kártyát remegett a keze
  • Calver
    én aljas módon már azon a ponton kitaláltam a "végső nagy kavarást", amikor Eddie szenvedett ott a kártyákkal

viszont tényleg évad legjobbja eddig, 7x05 még nálam várat kicsit magára.
  • passatgt
    na megnéztem hustle 04-et, eddig évad legjobbja toronymagasan, erre tényleg nem gondoltam
  • Calver
    John Simm (Bax)? pedig ő is ász színész szvsz, Life of Mars-nak főszereplője, és valami veszett jó volt abban is, Philip Glenister-rel együtt
    ...aki amúgy Robert Glenister, avagy Hustle-ből Ash-nek a tesója
  • passatgt
    ja, hogy a 05-höz:D
  • passatgt
    addic7ed van a 04-hez
    amúgy a 03 csak szerintem volt kurvajó?:D mondjuk egy kis logikai bukfenc volt benne, hogy mindenre figyel, de nem veszi észre, hogy egy nagy serifjelvényt rak az asztalra és még forgatja is?:D
    de mindegy, kivitelezhető végülis, szóval kurvajó volt:)
  • passatgt
    nekem egyedül a szemüveges színész nem jön be, a karakter jó, csak valahogy nem adja
  • Calver
    Hustle feliratával se siet a nép
  • Calver
    jaja, van benne potenciál, bár nagyon bevezető rész volt ez még csak...
    mondjuk Philip Glenister-el nagyon szarnak kell lennie valaminek ahhoz h ne nézzem - lásd Ashes to Ashes
  • passatgt
    megnéztem, fasza lett/lesz:)
  • Calver
    e!
    tegnapelőtt most már konkrétan, ha tvrage igazat mond :)