12433
-
"mert azt hittem, hogy ez a Seherezádé is valami hülye, unalmas brazil sorozat."
Az is. -
Orionk #6817 köszi szépen, valóban ez az.
Azért nem gondoltam erre, mert azt hittem, hogy ez a Seherezádé is valami hülye, unalmas brazil sorozat. -
karajjj #6816 szia, ez az -
Orionk #6815 Sziasztok !
Állítólag van egy sorozat magyarországon, amit áprilisban lezdtek el vetíteni.
A délutáni műsorsávban megy, és arról szól, hogy van benne egy mérnöknő, aki egy építőipari vállalatnál dolgozik, és egy ötéves kisfiút nevel.
A sorozat lehet, hogy külföldi, és nem magyar gyártású.
Tudnátok segíteni, hogy melyik ez a sorozat?
köszi
-
avagy Threshold fél éves reakcióidővel?
-
karajjj #6813 süti, megnézem :D -
megjöttek az idegenek és mi barátkozni akartun, de ők nem. lenyomtak mindent és fél évvel később az ellenállás gerilla harcot folytatva próbálja meggyőzni őket, hogy kívül tágasabb....persze sok-sok drámázással és Carter dokival...:D -
karajjj #6811 két mondatban írd már le spoiler nélkül, hogy miről szól -
Primeval ajókur... 
ezt a mai részt azt hiszem nem fogják tudni überelni. soha. -
belenéztem 2 résznyit, de engem nem fogott meg különösebben, csöppet nekem túl lehúzósnak tűnt, pedig az alap felütés (rendőrök/bűnözők szemszögéből ugyanaz a történet) jó. mondjuk nem is vagyok nagy drámakedvelő, szóval... -
húú....falling skies jóféle...nekem tetszik...a cg is faszán néz ki...voltak baromságok benne, de nem volt vészes.... -
Gyerekek, ez oda vissza ver minden rendőrös dráma sorozatot:)
Itt a főcím, hátha meghozza valakinek a kedvét
-
ldavid #6806 itt próbáld, ha van szinkron, akkor annak a pötyögése hamarabb elkészülhet -
Sziasztok!
A Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai 4. évadjához hol a francba találok magyar feliratot??? Sehol az égvilágon nem találom! A szinkronizált változatnak egyáltalán nem örülök mivel hallássérült vagyok.
És ez már pofátlanság hogy a harmadik évadig megjelent Mo.-on, de a 4. évad???? Már 2-3 éve semmi!!! ÉS: 4. évadhoz csak ANGOL feliratot találok!
Ha esetleg vki lefordítaná magyarra, annak nagyon hálás lennék! :)
Köszönöm előre is! -
The Shadow Line, nézzétek, fasza -
Breaking Bad: Most járok a második évad fináléjánál, kurva jó sorozat, aki még nem látta volna,ajánlom neki -
nekem tetszett, de tényleg szokatlan volt -
június 19 -
falling skies mikó lösz??? -
ez a once upon a time még jó is lehet majd....és van eyecandy is...:D -
Castle finálé... ööö... ööö... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baromira nem illett a sorozat "hangulatához" -
ldavid #6797 használd a feliratok.info-t -
Bocs, ha valaki már látta, hogy kérdeztem másfelé: a Hosszupuska él, vagy OFFolták?
Amúgy a V rettentően buta valami lett, nem is baj, ha nem kell többet bámulnom...
A tippeket köszönöm én is, tegnap kezdtem el a The Killing-et, annyira nem tűnt nekem nyomasztónak, sőt kissé idegesítően sokat időzött a kamera lassú svenkelésekkel a főszereplő nő (? ;) ) komor arckifejezésein. Még nem néztem meg más fórumokat, de évadonként göngyölítenek fel egy-egy esetet, ha jól értelmeztem?! -
fox se arról híres...:D -
a Breaking In-t most átpakolta egy másik időpontra a FOX, kíváncsi ott hogy megy neki, mert lehet h azt mégse kaszálja el... -
a már kész részeket még valamikor leadják oszt annyi....lehet 2-3 v több.... -
Megnéztem a Killing és a Breaking Bad pilotját, killing így elsőre tetszik, de túl lassú volt nekem ugy éreztem, bár azt hallottam kurva jo a késöbbi részekben. Breaking bad meg nagyon tetszett, szerintem belevágok komolyabban:) mégegyszer kösz az ötletet -
"A FOX elkaszálta a The Chicago Code-ot.
A FOX elkaszálta a Breaking In-t."
Ezekből hány rész lesz még? -
mindegyik gagyi volt -
újabb sorozatoknak lett kasza, többek között a V-t és a The Event-t is elkaszálták -.-' -
pedig az Odaát elég jó lett az évad végére! -
köszi, Killinget épp most kezdtem el egy pár perce, a többire is ránézek majd,jónak tűnnek. -
ja és ezek közül a kedvenceim: Treme, Psych, Killing -
Amiből már van évad(több is) és lehet darálni, mindegyiknek inkább egy nagy átivelő szála van, tehát nem olyan mint a helyszínelők mondjuk:
Southland, Justified, Breaking Bad
Amiből új, vagy csak 1 évad van és szintén átivelő szála van, a utóbbit meg csak simán jó nézni:
The Killing, Treme
Monk alternatíva meg simán lehet a Psych, ebből is már több évad lement, és nagyon vicces:D -
sziasztok! utóbbi időben minden sorozatom amit néztem kifújt(24,Californication,Dexter,Monk,Misfits...) és valamit viszont nézni akarok, tudtok ajánlani valami jó sorozatot? Valami komolyabb hangvételűre gondoltam, de nem baj ha van benne poén, viszont ne sitcom legyen :) Odaát,Skins új évada nem nagyon izgat,sajnos elég nagy színvonal csökkenés mutatkozik. Nem feltétlenül kell újnak lennie, mert ha van már belőle jópár rész legalább lehet darálni -
áááá ne :(
Breaking In pedig baszott jó volt!!! kockasorozat... -
viszont az Alcatraz meg a Finder nézős lesz szerintem -

Human Target még ok, mert egy gagyi fos volt, de a Chicago Code pl? omg... -
Odabaxós a mai nap:
A FOX elkaszálta a The Chicago Code-ot.
A FOX elkaszálta a Breaking In-t.
A FOX elkaszálta a Human Target-et.
A FOX elkaszálta a Lie To Me-t.
forrás: Junkie -
paly90 #6779 pontos dátumra nem emlékszem, olyan 2 hét asszem