12433
-
karajjj #6858 én ötöt láttam belőle, érdemes szerintem nézni, nem egy világmegváltó sorozat, de nem laposodik el -
ml85ml #6857 megnéztem a falling skies 1.-2. epizódját. Hát nem estem tőle hasra, ezért áruljátok el van-e vmi csavar a történetben, vagy az első két rész ismétlődik?megéri-e megnézni?
-
Psychovillenek lesz 3. évad? -
nem fejeződik be -
Aki látta, spoilermentesen meg tudja súgni, h a The Killing (a remake) első évad sztorija véget ér az első évaddal vagy várni kell még egy (...két?) évadot, míg kiderül minden?
Csak emiatt gondolkodom a megnézésén, mert érdekelni érdekel, de rohadtul csalódnék, ha nem fejeződne be kerek egésszé.
Előre is köszi! -
csak 4 nem 5...:D -
:D -
jó eza hawaii five o...:D a 7. résznél tűnt fel, hogy a 5-ből 3 főszereplő hangja Attila...:DD -
karajjj #6850 még a tv.com-on is alig van róla valami -
the code sorozatról tud valaki valami linket adni ahol leírják mi miről szól? Kurva google csak a chichago kodot adja ki állandóan! -
karajjj #6848 :DDDDDDDDD -
akkor már témába vágóbban 
-
syfy egyre rosszabb..... -
/vigyázz, hangos!/
amúgy a kurvaanyjukat -
Monoton #6844 -
Újabb scifi-sorozatot végeztek ki!
A Syfy csatorna meglehetősen szokatlan módon visszavonta előző heti évadberendelését és úgy döntött, hogy mégsem folytatja az Eureka című scifi-sorozatot, inkább megszünteti azt.
Miután pár napja az amerikai scifi-csatorna, a Syfy úgy döntött, hogy egy csonka hatodik évadot is készít az Eureka című sorozathoz, kiderült, hogy ezen terv mégsem valósulhat meg. A Syfy ugyanis hivatalos közleményben jelentette be, hogy nem kér továbbiakban a humoros és tudományos scifiből, az 5. évaddal inkább befejezettnek nyilvánítja azt.
A 2006-ban indult sorozat fura módon idén még mindig csak a negyedik szezonját tapossa, s a hír azt is jelenti, hogy jövőre még képernyőre kerülhet egy 12 részes ötödik évad is, valamint egy animált ünnepi epizód, azonban ezen túl már folytathatják a szériát a készítők. A döntés azért is érte egyfajta sokként a rajongókat, mert az Eureka évek óta az egyik legnézettebb sorozata a csatornának, nem egy szériát az Eureka segítségével vezettek be, de úgy tűnik, hogy ennyi sem volt elég az üdvösséghez.
info: SG -
Monoton #6842 nemáááár :( -
nem kapott.. -
Monoton #6840 The Defenders ugye kapott 2. évados berendelést? -
Suits, most indult -
Valaki tudna segíteni abban, hogy a Shark-hoz hason (bíróságos) sorozat van-e? Jog/Ászok az ugye pár részt bírt csak... Köszi! -
jeee
2. évad nagyon jó, sokkal jobb mitn az első, érdemes nézni -
tud -
Tud valaki valamit a hetedik érzés sorozatról lesz neki folytatása? -
talán ez megteszi
KATT -
Monoton #6833 Na ez a topik se pörög úgy, ahogy régen :D -
Monoton #6832 Tudtok vmi oldalt, ahol online tudnám nézni az NCIS: LA 1. évadját feliratosan? Csak szinkronost találtam, pedig kedvem lenne folytatni :( -
karajjj #6831 nekem annyira nem jött át a carter dokis ufós dolog, eléggé leült a sztori, bár utolsó kettővel le vagyok maradva -
Ez a Falling Skies elég frankó sorozat!
Az Alphas-s sem rossz. -
karajjj #6829 nézz már meg vagy 3-4 részt, csak utána károgj -
a sztori, a megvalósítás, én élvezem minden percét :D
igen kicsit... nagyon lassúcska, de benne a jó szerintem -
de miért? mi a rák olyan jó ebben? szerintem túl sokat vártam tőle :\
mondjuk hozzá kell tennem, most fejeztem be a My name is Earl-t. na abban volt jócskán "extra" -
hülye vagy, az egyik legjobb sorozat :D:D -
jááááj, ez a Breaking Bad mennyire nem az én sorozatom. annyira unom, hogy az nem is igaz. azt hittem lesz benne valami kis extra (nem sci-fire gondolok, pl. a House-ban, vagy a Prison Break-ben (első évadában) is megvolt ez), de ebben nincs lóf*sz sem
most néztem 20 percig, ahogy azon szenvednek, mi legyen a holttesttel, ill. a még élő sráccal. hát basszátok őket seggbe! ennél a totál semminél még annak a nézését is jobban elviselem -
"Az A&E 2 részes, 4 órás minisorozatot készít a Stephen King-féle Bag of Bones-ból (Tóparti kísértetek). Rndező: Mick Garris, főszereplők: Pierce Brosnan, Annabeth Gish, Kelly Rowland. Premier 2011 végén." -
ebbe azért kételkednék..... -
ja megvan Drawn Together, bocs a dupla postért -
ez most komoly? ez miből van? :DDD -
ezt csak azért, mert még mindig a legjobb rajzfilmsorozat ever
-
karajjj #6819 nem, ez török