12433
  • passatgt
    Takarítás:)
    Alphas, Flashpoint, Fringe, Lie to Me, Luther, Misfits, New Girl, Rookie Blue, Southland, The Glades, The IT Crowd, Unforgottable, Vexed, Walking Dead, Sherlock
  • Calver
    harmadik se volt rossz szvsz, de ez a mostani... ez valami elképesztően fos volt.
    mondjuk ugye főleg azért, mert nagy a kontraszt - Castle általában rohadtul színvonalas, és szórakoztató részeket szállít, és baromira nem tesz jót neki, ha elkezdenek itt drámázni... viszont sajnálatos módon úgy veszem észre, az írók utóbbi időben egyre jobban ebbe az irányba akarják elvinni.
  • ldavid
    szerintem is, nekem eddig csak a 2. rész teszett.
    de a sötét, sárgás kép zavar a leginkább, hogy gondonták azt a szart?
  • Calver
    kedves Castle!
    neked az ilyen gyenge részek nincsenek megbocsájtva.
    3 évadon át egyre javultál, nehogy már itt hirtelenjében eltűnj te is a süllyesztőben, mert nem lesz mit néznem.

avagy: nagyon felemás eddig ez a negyedik évad...
  • ronihun
    rendben mindenképp folytatni fogom, úgy is "sorozathiányba" szenvedek :D és nem voltam benne biztos, hogy mostanra milyen lett, de meggyőztél Igazából talán ott akadtam ki kicsit ahol
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Walt felesége megdugatta magát, nagyon idegesít az a nő
  • kommersz
    Hatalmas a BB,mindenkeppen folytasd :) Igaz rengeteget valtozott az elso evad ota.Nekem nagy kedvencem lett, pedig nem egy sorozatot nezek:)
  • Bulykin
    Person of Interest eléggé nagyon jó!
  • ronihun
    SupNat elég jól indított szerintem most azt hoztam be, Dexter szintúgy jól nyitott az új évadban, Breaking Badet sajnos abbahagytam a harmadik évad elején, majd folytatom valamikor, főleg ha még mindig jó, a 3. eleje valamiért nem tetszett, az előzőkhöz képest túl lassú volt.
  • karajjj
    hosszupuska csak nekem nem megy?
  • ProGabe #6889
    barátokközt
  • passatgt
    Breaking Badet elkezdtem nézni, és kb el is felejtettem, hogy még meg, 3. résznél tovább nem jutottam és semmi kedvem nincs befejezni:D

Dexter és House is nagyon jól kezdett, Subulgatory sitcomnak nagyon jó szerintem, érdemes megpróbálni, scifit meg nem nézek

Ja és Psych alap, a gond az, hogy egyre kevesebben nézik, pedig az egyik legjobb, ha nem a legjobb 40 perces hülyülős sorozat
  • ldavid
    egyetértek, bár én a Doctort rühellem
  • Calver
    Psych... egyszerűen csak Psych.
    most kezdi a hatodik évadát, és egész egyszerűen eddigi idő alatt SEMMIT nem romlott a minőség, sőt, ahogy teltek-múltak az évek, inkább épp hogy javult.
  • stargatelost
    Elkezdődött az ősz, én meg azon gondolkodtam, melyik a legjobb sorozat jelenleg, ami fut.
    Breaking Bad. Egyértelműen. De dráma kategóriában mindenképp.
    Aztán Community magasan a vígjátékok közül.
    Végül Doctor Who sci-fiben.

Na szerintetek melyikek a legjobbak a kategóriákban? (dráma, sitcom, sci-fi stb.)
  • Calver
    nálam is lecsapott a takarítás... NCIS-re most, 9x03-nál untam rá kurvára, BMS meg hiába centire ugyanolyan mint volt, egyszerűen nem visz rá a lélek, h nézzem...

és még Archer mostani részeinek is vége
  • LasDen #6883
    person of interestbe van potenciál...az elvetett főszál is lehetne akár nagyon jó, de valsz 2-3 részben foglalkoznak majd vele és örülj....
  • ldavid
    Homeland-et nézd meg, ha még nem tetted

#6880 hasonlóképp vagyok Denningsel, de egész jó volt a pilot, a pénzes csaj vicces, ahogy másik világba kerül
  • passatgt
    én is kinyomtam, plusz valahogy a breaking bade sem tudom befejezni, asszem takarítani fogok és megy a kukába:

himym, breaking bad, alphas, empire, flashpoint, franklin&bash, fringe, in plain sight, lie to me, mad dogs, rookie blue, the glades, walking dead, weeds, + ugye vége a:
    endgame, entourage, lie to me, rescue me

szóval most van hely újaknak:D
  • Calver
    HIMYM-t konkrétan én rész közepén kinyomtam, ezzel harmadikként elnyerve azt a bizonyos díjat. kár érte, pedig valaha még jó is volt.
    2 Broke Girls-t én majd még meglátom, ha nagyon istenítik talán belenézek, de Kat "A Rozmár" Dennings-től még mindig feláll a szőr a hátamon, bár ebben szerintem erősen szerepet játszik az elképesztően pocsék Nick And Norah's Infinite Playlist... meh, majd elválik.
  • passatgt
    2 broke girls tetszik, how i met meg nag yon gyenge
  • Calver
    úristen, Archer, hogy lehetsz ILYEN KIBASZOTTUL JÓ?
    3. évad kezdett és vááá... egyszerűen zseniális.
  • Calver
    hölgyeim és uraim, íme a spoilerezés művészete!
  • grebber
    Hm le is daráltam a 13 részt belőle egész jó.Igaz még mindig nem tudni ki a gyilkos.Várom a 2. évadot!
  • LasDen #6875
    new girl 10m-val nyitott...fasza csak maradjon is így :D tetszett a dolog és zooey kicsit fura volt, de még épp a határon táncolt a hülyeségeivel...
    azt sajnálom hogy Coach nem marad, pedig jól tolta :D
  • grebber
    Elkezdtem ma ezt a Killing sorozatot csekkolni hát a két nyomozó ennél jobban már nem is irritálhatna.
    A csúfság csaj a hülye rágózásával a társa meg mintha valami psychopata lenne a hülye fejével meg a kérdéseivel!
  • passatgt
    ezt a New Girl sorozatot bepróbálom, már csak Zooey Deschanel miatt:D

• ldavid
    lesz
  • grebber
    Breakout Kingsnek lesz új évad?
  • Risu Führer
    köszi szépen
  • Calver
    zoomplayer/vlc, mindkettőben van lehetőség felirat átidőzítésére menet közben.
  • Risu Führer
    remélem tudok segíteni.a the inbetweeners 3. évadának első három részéhez szeretnék feliratot.tv-s ripek vannak meg nekem és az első három részhez csak dvd-ripesekhez találtam feliratot ami miután befejeződik az első rész elcsúszik és így a második rész élvezhetetlen.hosszúpuskáról szedtem le eddig a feliratokat, de ott az első három részhez nem passzol a felirat.remélem tud valaki segíteni
  • grebber
    Sanctuary,Hetedik érzék,Psychoville,Zsaruvér sorozatokról tudtok valamit lesznek még új évadok?
  • karajjj
    pár nap alatt leradáltam az egészet, kibaszottul eltalálták a hangulatát
  • passatgt
    kurvajó
  • Calver
    nem néztem még bele, de errefelé szerintem mindent megtalálsz róla
  • Bladzs
    köszi, Broadwalk Empire volt az. Véleményt tudsz róla? Érdemes megnézni?
  • Calver
    válogass
    szvsz vagy Treme vagy Broadwalk Empire
  • Bladzs
    egy kis segítségre lenne szükségem. Még januárban láttam egy plakátot, meg reklámot is a TVben egy sorozatról. Eddig azt hittem hogy a Game of thrones, de az sokkal késöbb jött ki. Elég nagy reklámot kapott. Úgy rémlik az HBOn jött ki. Ha látnám megint a plakátot biztos felismerném de így fogalmam sincs. Tudom hogy elég érdekes kérés, de nagyon jó lenne ha valaki tudná mi az. Előre is köszi
  • ml85ml
    akkor hanyagolom
    thx!
  • stargatelost
    Egy röhejes szarság végig, hülyének nézik a nézőt, történet-karakterek szánalmasak. Egyvalamiért érdemes végignézni: rohadt kevés az ilyen jellegű sci-fi a tévében, be kell érni ezzel :(