12433
  • karajjj
    hát akkor nem tudok segíteni
    keress talán dvdrip feliratot
  • Sati84
    Bocs, az lemaradt.

A release-nek nincs külön neve, arról a Season 1-2-3-ról van szó, amit az i**hunt.com oldalon legtöbben seedelnek. Ezért is lepett meg, hogy nem stimmel a felirat...
  • Calver
    volt már "You Can't Handle This Episode" is... bár a favorit epizód-cím még mindig a "Disco Didn't Die. It Was Murdered!"

amúgy #6926-re: nekem vannak olyan sorozatok, amik kajálósak, és vannak, amik előtt soha a büdös életben nem ennék, az ott emlegetett okokból
    Mentalista mehet, House is, Community és Castle esetén már rezeg a léc, Psych alatt soha, még folyadékkal is óvatosan végén lévő "Psych-out" alatt pl tuti teljes vacsorám a monitoron landolt volna
  • passatgt
    következő Psych rész címe:
    "This Episode Sucks" :DASDS
  • LasDen #6934
    AVISynth-tel lehet feliratot égetni a videókra...nemtom hogy, nem használom...de ha a TV kezeli a Matroskát meg ASS-t, akkor a softsubos megoldással is lehet próbálkozni. felirat méretet meg bármelyik programban lehet állítani (Aegisub, subtitle workshop stb)
  • Calver
    ráégetni lehet... valahogy. #6923-ban írta valaki, hogy így szokta csinálni. a mikéntjéről sajnos tippem sincs, gondolom VirtualDub és valami plugin.
  • Rash87
    A sorozatokat USB-re szoktam rátenni,s Tv-n lejátszani.

De Tv-n olyan kicsi a felirat, alig olvasható.
    Valahogy gépen át lehet állítani az SRT fájlt valami programmal, hogy nagyobb betűtípussal jelenítse majd meg? Vagy netalán beletenni a szövegrészekbe valami sötét hátteret,amivel jobban kijönne a felirat?
    Lehet ilyet csinálni?
  • paly90
    oké köszi:)
    hát elvileg az alap az 350 mega az international 700
  • Calver
    tippre csak: alap pilot közel egy órás volt (reklámok nélkül), de amit pl itt is leadtak, azt megnyírták 42-45 percesre (avagy egy óra, reklámokkal) - gondolom utóbbi az "international". de legegyszerűbb: leszeded mindkettőt, amelyik hosszabb, az a nyerő
  • paly90
    köszi,akkor úgy szedem le
    még annyi kérdésem lenne h látok egy olyat h s01e01 pilot és s01e01 pilot international...ez mi?
  • Calver
    szinkronja közepes, a hangok szerintem egész jók, egyetlen baj vele, h nagyon felemásul adja vissza a szereplők... hanghordozását?
    eredeti angolban Shawn pl inkább "suttog", szinkronos verzióban meg majdhogynem ordít. szóval... angolul, felirattal a nyerő.
  • paly90
    nagyon sokan mondják h nagyon jó a Psych...bepróbálnám...annyi kérdésem lenne h szinkrosnosan érdemes vagy csak is eredeti hanggal?(tudom h szinte mindig az a jobb de lusta vagyok olvasni és ha annyira nem gáz akk elkezdem szinkronosan..:D)
  • passatgt
    épp ettem amikor gus meglátta a kocsiját, most a monitort takarítom:DDD
  • karajjj
    könnyebb lenne, ha leírnád, hogy milyen release-hez kell felirat
  • LasDen #6924
    am olvastátok, hogy lesz újra arrested development sorozat+film...?? :D
  • Sati84
    Sziasztok!

Lie to Me Season 1-hez illetve Arrested Development Season 3-hoz keresek passzoló feliratot. Bizonyos okok miatt tévén néznénk barátnőmmel ráégetett magyar felirattal, de ráégetni csak úgy tudnám, ha stimmelne...

Hosszupuskán és felratok-on már néztem, opensubtitles-en egyáltalán nincs, addic7ed-en szintén nincs olyan, ami stimmelne. Mivel FPS szerint elcsúszik, Jublerrel is próbáltam korrigálni, de az AD-t csak nagyon szenvedve sikerült (legalább fél óra per felirat, nem csinálnám végig, ha nem muszáj), a Lie to Me-t pedig egyszerűen képtelen voltam megcsinálni vele.

Akinek van rendes felirata ezekhez, vagy egyáltalán ha bármilyen másik felirata van ezekhez, mint ami a fentebb felsorolt oldalakon megjelent, az válaszoljon!

THX!
  • ldavid
    Castle tényleg jó volt megint, és az okádék sárgaságot sem láttam most
  • Calver
    és Psych... semmit nem vesztett a minőségéből hat évad alatt, még mindig zseniális részeket szállít. és azért ez komoly teljesítmény, tekintve h 80+ résznél tartanak.
    sőt, még Castle is kezd "magához térni", eheti rész már remekül ragaszkodott a megszokott formulához, és nem meglepő módon igencsak kellemes is lett.

ellenben: nézi valaki rajtam kívül NCIS: Los Angeles-t? mert ha nem, ajánlom... első évad még kicsit gyengécske volt, főleg első pár rész, de utána, uhh... második évadban behozták (ill. permanensé tették, előtte csak vendégszereplő volt 2 részben) Deeks karakterét, és valami elbaszottul jó sorozat lett belőle
    konkrétan eheti részen a "Whatever you say, Pancho." mondatnál kishíján leestem a székről a röhögéstől
    van az egész sorozatnak egy nem is enyhe B-filmes beütése, de zseniális ahogy egymást szívatják a szereplők
  • ronihun
    30-án jön a Misfits, van trailer, valamiért úgy érzem Nathan nélkül is nézhető lesz. Tegnap megnéztem a The Fades pilotját, nem rossz, tetszik a hangulata, valaki nézi?
  • grebber
    American Horror Story egész jó lesz ez!
  • LasDen #6918
    én meg nem fizetek már a hoboért, de még mindig van :DD
    és a sorozatot majd nézem...kíváncsi leszek...nekem a hacktionnel sincs sok bajom...kicsit gagyi, de nézhető, bár rövidebb részekkel lehet jobb lenne...
  • karajjj
    ez a kódolatlan HBO nálunk akkor szokott lenni, mikor a szolgáltató úgy gondolja, nem akkor, mikor ők reklámozzák :D
  • passatgt
    Társas Játékot néztiek majd? HBo vasárnap 20:00, kódolatlanul, szóval mindnkinél bejön majd. Nagyon nem az én világom, de magyar, szóval lehet megpróbálom:d
  • karajjj
    azaz :D
  • Calver
    Gyilkos Számok.
    de faszság, nem számok gyilkolnak benne.
  • karajjj
    a numbers is ilyesmi, a magyar címe most nem ugrik be
  • passatgt
    criminal minds
  • cleric
    Köszönöm mindkettőtöknek, megnézem ezeket.

Láttam egy rész egy sorozatból, ahol a bűntény elkövetőjét egy speciális egység, a profilozók próbálták azonosítani a rendelkezésre álló adatok alapján. Ez melyik sorozat?
  • karajjj
    Breaking Bad esetleg?
  • Calver
    akkor szép sorban a "hasonmások":
    - Psych, ahonnan több mint valószínű a Mentalista ötlete ered - és ó de még mennyire szeretnek ezen "viccelődni"
    - NCIS, nyomozós/karakterizálós
    - Sherlock (2010), angol, rohadék és zseniális főszereplő
  • cleric
    Sziasztok!

Ha tetszett a Mentalista, a Dr. Csont, vagy a House, akkor milyen sorozatot ajánlotok? A *.helyszínelők, a Dexter és a 24 nem jött be.

Köszi.
  • karajjj
    jaja, már tölthető a 2x01
  • Calver
    ma kezdett második évad, nem?
  • karajjj
    le vagyok maradva baszki, nem is tudtam, hogy megy a walking dead
  • Calver
    úristen Community 4x04
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és Troy idővonal

kishíján megfulladtam a röhögéstől

erre a Revenge-re meg ránézek, mert ez biza kurvajó zene :)
  • passatgt
    Revenget próbáld meg ha még nem nézed esetleg:) Tudom, ABC-n megy, de tnyleg jó:D
    Érdekes a sztori és az egész sorozat tök nyugodt, semmi kapkodás, plusz a zenék is tökéletesek ehhez a nyugodt, narrciós stílushoz. Pl.:
  • Calver
    nagyon remélem, mert Vexed zseniális volt :)
    Misfits-ben meg bízok, lehet h simán túléli Nathan eltűnését is - Primeval-ban is a kezdő "csapatból" ketten maradtak meg a végéig, és minden évadban legalább egy szereplő megnyekkent, ahhoz képest köszöni szépen, semmit nem vesztett, sőt, talán ad is egy kis extra varázst annak a tudata, hogy bárki bármikor meghalhat
  • passatgt
    Misfits Nathan nélkül nem lesz az igazi szerintem, TWD-t leírtad, Vexedből meg lesz több rész?:)
  • passatgt
    pusztulók:)
  • Calver
    ők a maradók vagy a pusztulók?
    mert biza Misfits és Vexed határozottan ászok, TWD szintúgy, bár azt Sarah Wayne Callies miatt megértem :)
    a többit vagy nem láttam, vagy nagyon is egyetértek